kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

15 tane kelle, aboowww, bile bile intihar, eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv, evine, gelin, gidecegimeltimde, hoopp sağ baştan say, kayinvalidemin, koğuşş kalk, olacak

allahim yaa. komik olmus cidden etiketler.

olumunekankayizsmile

ne var bu erkeklerde bilmem zamk gibi yapışıyoz adamlara ...... etsinler diye

hay ağzını öpiyim ne güzel yazdın yav hiç akıl yok bu kadın milletinde sözüm meclisten dışarı ama bazen kızıyorum.Şenizalkisalkisalkis

1 AYDA CİNSEL HAYAT BİTER KARA GÜNLER BAŞLARsempatiksalakcinni

Anamızın babamızın evine gidiyok ta rahatçana sevişgenliik yaşayamıyoruz yani sempatiksalakcinni bunlar ne halt edecek acaba akannehir

Şaka mısınız siz?
O kadar kişinin içine gelin gitmeyi nasıl düşünüyorsun pes doğrusu?
Gerdek gecesi kapınızda kaç kişi bekleyecek acaba?
Yoksa evdekiler akrabalara falan mı gider?
Akrabalara yazık yahu.:bbo:

hay ağzını öpiyim ne güzel yazdın yav hiç akıl yok bu kadın milletinde sözüm meclisten dışarı ama bazen kızıyorum.Şenizalkisalkisalkis

aynen ya..bal mı akıyo,pekmez mi damlıyo bu körolasıca adamların şeysindendelikafadulden
anlayan varsa anlatsn

evlensın kızlar evlensınde gÖrsÜn e....
Yok bazen hak edıyo kadın mılletı
hadı eskıden cahıllık vardı Şımdı televızyonlarda herŞeyı anlatıyolar dımı
bÖyle yazıncada sevgıden anlamıyo oluyoz aŞktan anlamıyo oluyoz

tatmın olamıyorum dıye topıkte aÇabılır e okadar ınsanın ıÇınde konsantrasyon zor olur ınsan bu ıŞten tek karlı adam gıbı gÖrÜnÜyo

yerı gelınce kendı aılesı bıle anlamıyo ınsanı vallahı okadar mıllet adamın a... Yapar

benim 9 yaşında yegenım var.ılkokul 4 de gecti..ablam şakasına oğlum babaannenlerle aynı evde yaşayalımmı istermısın dedı de..o çocuk bıle istemem dedi.ayrı odam olmucak,yatamıcam.tv izleyemıcem..misafır gelecek sürekli..ders calısamıcam dıye cevap verdi...9 yaşındakı cocuk bunları görebılıyor sen hala sevıyorum sevıyorum dıyorsun...

bence sözlüsüyle konussada olur demez.tamam dese bıle inanma..hiç bir eltıye ayrı ev acmamıslar sana mı acacaklar..
sen aynı evde yaşamam de o çocuk seni bırakır arkasına bıle bakmaz....
uyan kızım uyan bır tek sensın uyuyan...

erkek mılletı ıÇın saÇoımızı sÜpÜrge yapmayı yerleŞtırmıŞler bılınÇ altımıza

kaynana gÖrÜmce eltı bermuda Şeytan ÜÇgenı gıbı kızlar bu anlamıyo Şımdı anasının evını Çok arar Çok anasının evınde bulaŞık yıkamayan kızın sırtına eŞŞek gıbı bınerler vallahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…