kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

Konu sahibisi sizi tanımayız etmeyiz.Size evlenin desek nolur evlenmeyin desek nolur.

Yani biz ne kazanırız biliyormusunuz hiçbirşey.Siz evlenseniz acı çeken siz olursunuz,burda bizim canımız yanar mı hayır,belki bir nebze üzülürüz sadece çünkü elimizden hiçbirşey gelmez manevi açıdan destek vermekten başka.

Olan size olur.Biz burda yorum yapar geçeriz,hayatımıza devam ederiz herbirimiz.Şimdi siz bizi kötü bilirsiniz,varsın olsun .Burda hepimiz sizi bir yanlıştan uzaklaştırmaya çalışıyor,çabalıyoruz.Buna ne zorunluluğumuz var hiç de yok.Sadece çabalıyoruz işte hemcinsimiz hata yapmasın,kendini kör kuyulara atmasın diye...

Şuan aşktan sevdadan gözünüz kör olmuş sizin.Anlamıyorsunuz daha doğrusu anlamamak için gözünüzü kapatıp,kulaklarınızı tıkıyorsunuz,duymazdan geliyorsunuz.İlla evlenicem vazgeçemem diyorsunuz.Tamam evlenin madem bu denli çılgınca delice istiyorsunuz o aileye gelin gitmek,buyrun gidin bakalım neler olacak.

Neler değişecek hayatınızda.Bakınız burda her birimiz olgun aklı başında insanlarız.Hepimizin bir hayatı var ama iyi ama kötü ,ama yolunda ama değil.
Hepimiz tecrübeli kişilikleriz.Burda amacımız size hayat dersi vermek değil.
Sadece gözünüze çektiğiniz o kara bantı söküp atmak uğraşı içindeyiz.

Dediğim gibi evlenseniz bizim kılımıza zarar gelmez.Olan sizin hayatınıza olur.Çok gençsiniz.Daha nice günler görüp geçireceksiniz.Bu kadar acele etmeye ne gerek var.
Önünüze çıkan ilk erkek o olmayacak ,son erkek de...
Bulunmaz hint kumaşı değildir hiçkimse.Gerçekten değildir.Şuan onsuz yapamam,ayrılırsam mahvolurum diyorsunuz belki içinizden.
Ayrılırsanız taş çatlasa 1 sene yanarsınız o da taş çatlasa.
Sonra toparlarsınız kendinizi.Ama evlenirseniz hergününüz mutsuz geçer.Evlendikten sonra ayrılması daha güç ve zor olur.Bekarken ayrılmanız ise tam tersi...
Bu sadece ve sadece sizin elinizde.
Unutmayın ki ruhun tokat yemesi gerçek tokattan çok daha acıtır.Sizin ruhunuz tokat yerse ne yapacaksınız.Belki de aile sorunları yüzünden kaç tane gerçek tokat da yiyeceksiniz.

Konuşsam tesiri yok ,sussam gönlüm razı değil konu sahibi.Amacım sizi üzmek ,rencide etmek,kırmak,çaresizliğe itmek değil.
Yanlıştan döndürmek.Üzerime vazife değil belki ama buraya konu açıyorsanız bunu söylemek de benim payım.

Unutmayın kaderlerimizi bizler seçeriz.Sizin önünüzde şuan iki tane yol ayırımı var.Biri evlenmek ,diğeri hayatınıza kaldığınız yerden devam etmek.
Bu ikisinden birini seçtiğiniz taktirde ki sçeeceksiniz karşınıza gene iki tane seçenek çıkacak..Bu şekilde sürüp gidecek kaderiniz işte.Yani herşeyinizi siz belirleyeceksiniz.
Seçiminizi doğru yoldan yana kullanırsanız kılpayı kurtulursunuz.Hayat sizin hayatınız.
Seçim de sizin...Allah doğru yoldan ayırmasın sizin gibi yanlış yolu seçenleri..

Kesinlikle hayatının hatasını yaparsın.
Bu ortamda ne aşk kalır ne sevgi.
KK de demişlerdi dersin ve başını taşlara vurursun.
Sevgi tamam da biraz da mantık yönünü düşünmelisin.

Mavi ne yazdin öyle yaaaaaaa sempatiksalakcinni
biri özet gecsin okumayi gözüm kesmedi vallaa

ben evime yatılı bir misafir gelse rahat edemiyorum yeri geliyo yanlış anlaşılcak diye wc ye gitmeye utanıyom bide 15 kişi bir aile düşünemiyorum bizim sülaleyi toplasan 15 kişi ederiz zaten
hayatının en büyük hatasını yaparsın arkadaşım iyi düşün vede hiç düşünmeden ayrıl yada ikna et ayrı ev için yazık olacak sana yahu

Son söz:
Nerede çokluk,orada .okluk..
Ben görmedim böyle abukluk
Evlen evlen elini tut çabuk
Yoksa eltin yaparsa daha beş çocuk
Bulamazsın yatacak boş bir kovuk...

delikafadulden:roflol::teytey:

kayınvalıdemın evıne gelın gıdeceyım eltımde olacak baŞ ucucumda depresyon ve panıkatak ılaÇlarım duracak

:çok üzgünüm: kizma balim
sirf senin icin okudum simdi, kiymetimi bil aklinialirimsmile
valla cok dogru yazmissin vereliniortak
ama dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :tomato:
bu yüzden bence hepimiz bosa konusuyoruz
zaten sayfalar almis basini gitmis
kelam gelince ohaoldumsmile aynen böyle ohanziyo olur
sonrada kkyi kapatip kendi bildigini okumaya gider
ama tabi neyi dogru biliyosa, dogru bildigi seyin arkasinda dursun
dursunki "keske" demeyi ögrensin
ögrensinki ayni hatalara tekrar tekrar düsmesin
ne demisler "KK hatunlarini dinlemezsen, ahanda böyle -tatlicadiarzu- esekten düsmüse benzersin"şakkıdı

pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
:roflol::roflol::roflol:
ben de bayıldım buna :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sahibisi ben oluyorum:1rolleyes:
bana çatlaq diyene bak hele sırnaşık şey
süpper ya, eve gelin geldim hööö 15 tane :roflol::roflol::roflol::roflol:
Son söz:
Nerede çokluk,orada .okluk..
Ben görmedim böyle abukluk
Evlen evlen elini tut çabuk
Yoksa eltin yaparsa daha beş çocuk
Bulamazsın yatacak boş bir kovuk...
ben sana daha ne diyim sırnaşık şeysırnaşık şey
sen de çok tatlısın Şeniz :roflol::roflol::roflol::roflol:
Mavi ne yazdin öyle yaaaaaaa sempatiksalakcinni
biri özet gecsin okumayi gözüm kesmedi vallaa
hahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey
fıstık :mymeka: :roflol:

ya kızlar harbiden ya bi düşünsenize, duşa birlikte girip fantzi yapamıcaklar..
kız banyodan bornozla çıkıp herifi baştan çıkarmak istese yapamıcak..evin içinde rahat dolaşamıcak, banyoda hemencicik üstüünü başını giymek zorundakaydirigubbakcemile3
yanii benim en büyük hayallermden biri evlenince kocişime güzel güzel giyinip kırıtmak:kedi:

killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmeesırnaşık şey:roflol::roflol:

biri kuyuya taş attı kaçtı..biz burda yırtınıyoz yapma etme dıye...

kuzenımde böyle kayınvalıde kayınpeder evıne bır gırdı.seneye ev yaptıracagız dıye kandırdılar kızı..13 senede anca kendı evıne gectiii...her verılen söz tutulur mu sanıyorsun sen....

düğün için eşimin memleketıne gıttık gecen yaz.düğün evı malum kalabalık..
akşam millet yatmadan yatamıyorsun..sabah gürültüye uyanıyorsun..tuvalet sırasını sayamadım artık.
eşinle 2 dk yalnız kalamıyorsun..

aılemın yanına tatıle gıdecegım.ablamda gıdecek..ablam 2 cocugu,abım eşi 2 cocugu,ben cocugum,annem ,babam,, kendı aılem olmasına ragmen gözüm korkuyor..sene bır gerısı sen düşün artık..
bızde 15 kişi olduk yaaawww...ooy anam oyy..

Sözlümü cok seviyorum diyor, ama annesini , sözlüsünün 5 kız kardeşini, abilerini, eltisini , babasını da mı bu kdr seviyor.. gün olur bir göz odada kalırım bi yatagım 2 tabagım olur ama eşimle biz olma duygusunu yasarım, bizden baska kimse bilmez.. ben gercekten sözlünü anlayamıyorum ailesini anlayamıyorum o kdr kişinin içine oglunu evlendirmeyi düşünen anne babayı anlayamıyorum seviyorum ayrılamam cokta diretemiyorum demeni anlayamıyorum, nasıl bir sevgi ki hepsine yetecek,hayat tarzını bu kdr değiştirecek .. ben 23 yasındayım sadece kadınlar kulübünün bana kattıgı bi cok sey var hiç mi bu baslıkları okumadın, hiç mi etrafından bişeyler duymadın.. sevgi asla yetmiyor, evlilik cok baska.. dileğim yasayarak görmen, ama bambaska seni gercekten seven, senin için cabalayan bi insanla.. sessiz sakin sana ait bi dünyada..

kaydirigubbakcemile3 okudum okudum vurmayin banaaa mafoldumbenkaydirigubbakcemile3

delikafadulden ammmmaada fantazik baciymissin sende heeeeeaklinialirimsmile
hakkaten bak saka maka bi yana dogru bi noktaya deyindin gizzz vereliniortak

killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmeesırnaşık şey:roflol::roflol:
:1ninca:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sahibesini taniyan vrsa parmak kaldirsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:1ninca::1ninca:

bana göre sevdiğin şahıs senin duygularına ve iradene daha şimdiden baskı uyguluyor,evlendikten sonra baskıların daha da artacağını düşünüyorum.Ne demek anlaşırsınız çok iyi olacak...ev alabilmek için böyle yapmalıyız...ayrı ev olayını hiç düşünme ...tamam o zaman kendisi evlenmeden 5 sene beklesin ayrı ev alınca evlenirsiniz....yanıtını çok merak ediyorum.
Ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim....ilişkide anlayış tabii ki güzel ama bu istenen özel hayat istilası!!!!
lütfen yazdıklarımdan dolayı kızma ancak gerçekleri görmek gerekiyor mutlu,huzurlu olmanı dilerim

slm kizlar konu nedir bilmyiorum konu sahibindende cok özür dilerim ama cok zor durumdayim.bu isimde derdimi anlatamicam.yeniden üye oldum ama katiflestiremedim ne olur yaridm edin cildircam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…