kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

slm kizlar konu nedir bilmyiorum konu sahibindende cok özür dilerim ama cok zor durumdayim.bu isimde derdimi anlatamicam.yeniden üye oldum ama katiflestiremedim ne olur yaridm edin cildircam.

cnm bikac güne kazen aktiflestirir
bi arkadasimda üye oldu ondada gec aktiflestirildi
üyelik alinmasi artik daha zorlasti guclubacismile

BENDE EŞİME KARA SEVDALANIP EVLENDİM AMA AYNI EV DESE O İŞ YATARDI KENDİ AİLEME BİLE TAHAMMÜL EDEMİYOM YERİ GELİNCE
EŞİMDE BANA TAPIYORDU BANKADAKİ PARASININ HEPSİNİ HARCADI AMA İŞ AİLELERE GELİNCE BİRBİRİMİZİ ÇİY ÇİY YEDİK OTAPTIĞIM EŞİM .... ETTİ. BENİM RAHMETLİ KAYINVALİDEDE OAKAR SEVİYELİYDİKİ EN SON SÖYLENİCEK ŞEYİ BAŞTA SÖYLER BİR KELİMESİDE TARTIŞMAMIZA GÖRÜMCE BİR TANE AMA 10 TANEYE BEDEL ELTİM 3. DÜNYA SAVAŞINI BİLE BAŞLATIR ORDUYU BİRBİRİNE KATAR KENDİ AİLEMDE AZ ÇOK SÖZÜM GEÇERDİ AMA BUNLARDA KİMSE BEN.... TAKMADI HEMDE 48 KİLO HERKEZİN GPTAYLA BAKTIĞI BİRİYDİM EVLENDİĞİMDE

gencım gÜzelım eŞımı parmaĞımda oynatırım sanma zaten senınkı uyanıĞa benzıyor

ev alınca onlar ayrı eve çıktılar kardeşler bazen abide kalıyorlar. büyük elti gitti ben gelecem oğlanlardan biri evlenirse ev alınıp diğeri gidecek ben kalacam küçük gelinle bu böyle olacakmış

Nasıl yani ya, sizden sonra evlenecek kardeş ve ona ev alınacak.. ???? lmaz:
Ben gercekten söylenecek bişey olduguna inanmıyorum..

bunun kendini bişe sandığı yok kız.oğlan bunu mındır mındır oynatıyor parmağında
aklını kullansada oynatsa ama bu kafayla zor-tatlicadiarzu-

AY CANIMSIN YA ÖLDÜM GÜLMEKTEN KARNIMA AĞRILAR GİRDİ:1hug:

tek cicim ayında değilki diğer günlerdede insan bacağını uazatıp istediğini izlemek ister keyfine göre davranmak ister yemek yaparsın yada yapmazsınzaten niye ev li lik diyorlar 2 kişi ayrı yuva kurup sorumluluk aldığı için

Kelam seni pembe koltuğa çağırsak gelin mi
çok merak ettim seni cidden
hele de sözlünle nasıl tanıştınız, ne iş yaparsın, kaç kardeşsin, ne mezunusun
gelsen de 1-2 Kelam etsek vala :lepi:

[color="ındigo"]hemde sÖzlÜsÜ aklı sıra uyanık para bırıktırecek zor bırıktırır okalabalıkta
neymııŞ arkamız olmazmıŞ bızım arkamız yok eŞım ÇalıŞıyor allaha ŞÜkÜr allah gÜÇ kuvvet versın
baŞkasına gÜvenıp yuva kurulmaz
azıcık aŞım aĞrısız baŞım dıyeceksın elalem kaŞıkla verıp kepÇeyle Çıkarır 8 yıllık tecrubem var evlılıkte
yerı gelır Çocuk bıle laf sÖyler eŞın sesını Çıkarmaz
[/color]

[color="ındigo"]vallahı deĞıl akrabaya deĞıl eŞıne evlenırken kendıne gÜvenıceksın eŞımıde yanımda bulamadıĞım gÜnler Çok oldu
bır ınsan Önce kendını sevmelı kendıyle barıŞık olmalı kendıne deĞer vermelı
ondan sonra karŞı cıns
kendını sevmeyenı baŞkası hıÇ sevmez Önce kendın ıÇın yaŞıycaksın kendı Çıkarın ıÇın sen mutlu olursan Çavrende mutlu olur
[/color]

bırde Şartmı 21-22 yaŞında evlenmek ıŞ yataksa orasını bılemem ondada bı.... Yok sÖylıym
ben 26 yaŞında evlendım ayrı eve Çıktım vallahı haftada bır bıle yetıyorlardı hele evde yada ÜstÜmde yenı bır Şey gÖrmesınler

vallahı 30 a kadar yolu var azıcık aklın varsa nıŞanlan para bırıktırırsınız ayrı eve Çıkarsın fedakarlık yaptın dıye madalya takıcaklarmı sanıyon evlenmeseydın derler adama

Butun yazilanlari okuyunda azcik aklinizi basiniza alin....

15 kisilik bir ailenin yanina gelin gitmeye nekadarda meraklisiniz sanki ailenizin

yanindan kacmaya calisir gibi.birseylere gec kalmadan lutfen mantikli hareket edin..kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…