slm kizlar konu nedir bilmyiorum konu sahibindende cok özür dilerim ama cok zor durumdayim.bu isimde derdimi anlatamicam.yeniden üye oldum ama katiflestiremedim ne olur yaridm edin cildircam.
kaçmadım ayrıca gelecek yorumlara açık olmasam konu açmazdım. yorum almak güzel ben sözlümle bu konuları tekrar tekrar konuşacağım aşırı ısrarcı olmam ama yinede benim için iyi olmadığını rahat bi yaşam sunamayacağını söylecem ama yine de onu çok seviyorum her ne olursa olsun onunla varım . bu konuda eltilerim hiç sorun yaşamamış çok disiplinli ve seviyeli bi aile yapıları var ewt kalabalık ama saygılı mutlu bi ale ikna edemesemde bu aile ile birlikte yaşamaya adım atarım kesinlikle sevdiğimden ayrılmam. hem hayat ne getirir belli olmaz belki evleniriz olmayacak olan olur karar veririz ayrı eve çıkarız. duam hep hakkımda hayırlısıdır. Ayarıca olumlu olsun olmasın yorumlarınız için teşekkürler. yoruma açığım şu anda işyerindeyi o yüzden fırsat buldukça açıyorum.
allahu ekberrrrrrrakannehir
ayrı gecelerde sevşmek lazım banyo sırası vs vs uvvvvbayanssulusmile
gencİm gÜzelİm eŞİmİ parmaĞımda oynatırım sanma zaten senİnkİ uyanıĞa benzİyor
bunun kendini bişe sandığı yok kız.oğlan bunu mındır mındır oynatıyor parmağında
aklını kullansada oynatsa ama bu kafayla zor-tatlicadiarzu-
bunun kendini bişe sandığı yok kız.oğlan bunu mındır mındır oynatıyor parmağında
aklını kullansada oynatsa ama bu kafayla zor-tatlicadiarzu-
AY CANIMSIN YA ÖLDÜM GÜLMEKTEN KARNIMA AĞRILAR GİRDİ:1hug:
sen o evde 15 kişiyle oturacak kadar çok seviyorum diyosun ama sözlün olacak adam ayrı yaşarsan bu iş olmaz tavıralrında. Bu kadar kişi bir evde yaşayabiliyor demek. Aynı tuvaleti banyoyu kullan, cicim aylarında rahat olama evde, her hareketin takip edilsin, sen bunları bi yaşa zaten 1 ay sonra ayrılacak kıvama gelirsin. Ama şimdi ayrılma çok seviyosun yaa yapış sözlüne bir sürü yabancının içinde yaşa. Akıl fikir diyorumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?