kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

turkbayragi
ne güzel anlatmışşın.

ben aynı evde oturuken kaynım bana yenge ya siz odaya saatlerce kapanıp napıyorsunuuz canınız sıkılmıyormu diye sormuştu gelin bizle oturun demişti şok olmuştum ve bunu soran 1983 doğmlu benden bile büyük düşünün artık ki sen neler neler duyarsınşakkıdışakkıdı

tebrikler.
herşeyin yerini zamanını biliyorsun.
7 aydır telefonda geleceğinizi konuşuyorsunuz. ne güzel
merak ettim telefonda mı dedi sizi 15 kişiyle yaşama fikrini?

ne kadar önemli şeylere sahipmişim meğer
sahip olduğum şartların önemini yazdıklarınınzı okuyunca bi kez daha anladım
mutlu olmak için ne kadar çok sebebim varmış farkına vardım
evimin ağası da benim paşası da..
geçen hafta sağlık sorunlarım olduğu için 1 gün
annemlerde kalmak zorunda kaldık eşimle
24 yıl yaşadığım eve sığamadım
bi an önce evime gitmek istedim
2 kişilik dünyamı özledim resmen..
adı üstünde evlilik ( ev ) lenmek...

Alıntı:
kelam kullanıcısından alıntı
kaçmadım ayrıca gelecek yorumlara açık olmasam konu açmazdım. yorum almak güzel ben sözlümle bu konuları tekrar tekrar konuşacağım aşırı ısrarcı olmam ama yinede benim için iyi olmadığını rahat bi yaşam sunamayacağını söylecem ama yine de onu çok seviyorum her ne olursa olsun onunla varım . bu konuda eltilerim hiç sorun yaşamamış çok disiplinli ve seviyeli bi aile yapıları var ewt kalabalık ama saygılı mutlu bi ale ikna edemesemde bu aile ile birlikte yaşamaya adım atarım kesinlikle sevdiğimden ayrılmam. hem hayat ne getirir belli olmaz belki evleniriz olmayacak olan olur karar veririz ayrı eve çıkarız. duam hep hakkımda hayırlısıdır. Ayarıca olumlu olsun olmasın yorumlarınız için teşekkürler. yoruma açığım şu anda işyerindeyi o yüzden fırsat buldukça açıyorum.

yetmiyormuş gibi birde çok disiplinlilermiş.
sanki askeriye

dikkaaaaat kaynana geliyorrr!!! yer ver

sende de kabahat yok aslında. 21 yaşındasın galiba. erkek tarafı senin gibi kızı bulmuş herşeye evet diyecek kapasitede birini artık onların elinde oyuncak olursun da ben senin aileni anlamadım. bu insanlar isterlerse melek olsun ben kendi kızımı isterse aşkından gebersin böyle bir ortama sokmam. sen bişey göremiyosun da ailen de mi görmüyor.akannehir. aileler arkamızda olmaz nedemk. olmasın zaten, ailenizden kopamayacaksanız da ne diye evleniyorsunuz anlamıyorum, sözlü nişanlı olarak takılın

yuh ya :1shok:ne patavatsızmış kaynın öyle hadi eşine dese neyse sana nasıl böyle şeyler söyler kelamın sonu daha kötü eltisin çocuklar ona neler sölücek çocuklar çok acımasız oluyo bu konuda herkesin içinde rezil ederler valla
benim görümcenin kızı var ayda 2-3 kez görüşmemize rağmen neler diyo daha 9 yaşında lafları duysanız 30 yaşında sanarsınız
geçen gün geldiler büfenin üstüne oğlumun eşimin ve benim fotolarını koymuştum görümcem aa heryer foto olmuş dedi kızda aaa ewet bende farkettim demin ne biçim olmuş öle dedi ben şokkkk ben de cd çalar vardı onu kaldırdım fotoları koydum çok güzel oldu dedim yani bunlara hazırlıklı olsun

Gercekten oyle, ınsan kendıne aıt bır evde ozgulugun farkına varıyor. Bır coguna gore bu konuda cok kısa bır tecrubem olmasına ragmen, evımın farkını anladım...

Evımın her kosesınde esımı opebılıyorum.
Kımı aksamlar en ozel gıysılerımle onu karsılayabılıyorum.
Mumları sırf bırının dogum gunu oldugu ıcın degıl, o aksamı bıraz ozel kılsın dıye yakabılıyorum.
Romantık bır muzık eslıgınde ozel anlar yasayabılıyorum.
Banyomun kapısını kılıtleme ıhtıyacı dahı duymadan dusa gırıp, ıstedıgım kadar kalabılıyorum.
Canım o aksam yemek yapmak ıstemıyorsa, bır salata ıle aksam yemegını gecıstırebılıyorum.
Evım dagınık dahı olsa kımseye hesap vermıyorum.
ıstedıgım zaman eve gec kalabılıyorum.
Tv.de ıstedıgım programı, ayaklarımı uzatarak ızleyebılıyorum.
Kahvemı alıp yudumlarken, ıstersem uyuya kalabılıyorum.
Kımse ama kımse bunları yaptıgım ıcın benı yargılamıyor.
Oysa sadece 2 ay kayınvalıdemde kaldıgım sure ıcınde bunların hıc bırını yapamadım.
Esım yorgun oldugumu bıldıgı halde ısten geldıgımde uzanmama musade etmedı.
Ben hasta oldugumda, belkı bır laf ederler dusuncesı ıle ıstırahat edemedım, yapılacak butun ıslere yardım ettım, kımse de 'ama sen hastasın, gıt dınlen' demedı.
Banyo ve lavaboya gırmem gerektıgınde hep cekındım, en erken yarım saate dustan cıkan ben, 10 dk da cıkmayı hedef edındım.
Ve daha bır cok ayrıntı var, sana anlatabılecegım.
Burada yazan herkes ınan senın rahatlıgını dusunuyor, en az kendı rahatlıklarını dusunduklerı kadar.
Cunku bılıyorlar kı, rahatlık bır anlamdan huzur, mutluluk demek.
Sen ılerıde bır gun pısman olsan bu teklıfı kabul ettıgın ıcın (aslında teklıf dahı denılemez, dayatma) ve bız bunu bılsek, ne elde ederız kı?
Haklı oldugumuzu gormek bızı mutlu eder mı sanıyorsun?
Senı tanımayan bunca ınsan, sırf 'gordun mu ben haklıymısım' demek ıcın mı yazıyor bunca sayfayı?
Otur, mantıklı bır sekılde bır kac dakıka dusun.
Sana anlatılan bunca guzellıgı ask dedıgın o gecıcı duygu ıcın elının tersı ıle gercekten ıtmek mı ıstıyorsun?
Yoksa ask fedakarlık ıse bu bır basına olmaz, oda kendınden odun vermelı mı dıyorsun?
Bır sına askını ıstersen. Sen bu ımtıhanı gectın farz et. Zıra bu denlı zor bır hayata evet dıyorsun.
Pekı ya sozlun? Sence o da gecebılır mı bu ımtıhandan?
O senın ıcın ne kadar fedakarlık yapar, sına ve gor.

Son düzenleme:

a.s.a.s.a.s.a.s.

ayrılmam ayrılamam die birşey yok malesef bunu şimdi düşünüorsun henüz tam olarak bir sıkıntı yaşamamışsın bende 1 sene kaynanam kayınpederim dul görümce ve 14 yaşındaki kızı ve o bir senenin son 4 ayında elti kayın ve 3 çocukla yaşadım evet bende ay çok sveiorum ayrılamam diordum ama ilk sorunda hemen topladım valizimi eşimle hiçbir problem yoktu evdekilerlede keza öle aman aman bişi yoktu yani dövüş kavga falan ama ev 2+1 banyoya girmek için sıra bekliceksin:) tv izlemek yok sabah 7 de kalkarım kaynanamlkar içeride yatıolar gdemezsin odada kalınca tekrar uyku basıo uyuosun bu seferde geç kalkan gelin oluosun okadar kişinin temizliği yemeği ortak yapılsa bile sorun oluo tam hazırlanmışım dışarı çıkıcam kaynana ayy mantı dökseydikde gitseydin yada eve dönüsoun heryer değişmiş evde altüst edilmiş gelin çarşıda ben temizlik yaptım havaları eşim çiçekle gelirdi kaynananın görümcenin suratı asık onlara nie gelmemiş falan falan daha çok örnek verebilirim bak eşimle hiçbişi yok eşim bu şekilde yaşamayı kabul ettim die el üstünde tuttu beni hergün hediyeler gezmeler yemekler güzel sözler çok ilgili biridiri ama canını sıkan başka şeyler varsa problme çıkar ki her eşde böyle düşünmez gelmeseydin derse birgün napıcaksın valizi toplamakda sorun değil koyuveriri babanın kapısının önüne sen bilirsin der ben şanslıydım bu konuda biraz eşim valizi çıkarmaya çalıştığı görünce tuutştu ben naptım sanalara başladı ve ertesi gün ev buldum ve o hafta ayrıldım o evden ama snein öyle bir şansında yok anladığım kadarı ile çünkü sözlün açık açık ailem izin vermezse çıkmayız demiş birikim yapıcakmış:):):):) canım dışarda atıorum 400 lira kiramı vericeksin şimdi gelelim hesaba 150 lira market masrafı die vericeksin kaynanana dışarı yemeğe gidiceksin mesela sizin yemeğiniz mesela 50 lira tutucak aaa yeğenler kapıya bakıor onları götürmicekmisiniz çok ayıpp... kendine bir tişört aldın ee kaynana demicekmi oğlumun oarasını yiyosun onada alıcaksın muhakkak ee ne yaptı sizin kiranız birirkim nerde???? evine çıkacaksın nasılolsa birgün e ufak ufak eşyalarını alman lazım demi alıcaksın ne gereği var dicekler kullanmak için isticekler yada gizliceksin dışarı çıkıp geliceksin heryerin karıştırılmış annenlere gitmek isticeksin eşinden değil kayınpederinden izin alıcaksın daha neler neler biraz uzun oldu kusura bakmayın ama dertler böyle bitmezzz sende abul edersen bitmicek ki eşinin şimdiden diğer konuna baktım bazı seni üzücek takıntıları var kılmış tüymüş düşünsene annesine bir sert baktığında olucakları ayrılmazsan ölemzsin ama ama o eve gidersen zamanla yavaş yavaş öldürürler seni he güzel örnekleri yokmu var ama iki tarafdanda ödün vermeden hiçbişi olmuo güzel arkadaşım

koskoca türkiyede baska erkekmi yok yaa
üc günde biticek o büyük askin
acil u dönüsü yapman lazim zararin neresinden dönersen kardir
bununla evlenecegine hic evlenme daha iyi

kiymiziaba

benimkisi katlanmak veya tahammül etmek değil onu çok seviyorum ve onunla çok mutluyum buda olumsuzlukları pek görmememi sağlıyor. onunla olduktan sonra gerisi yok gibi geliyor. onun beni sevdiğini biliyorum.

valla arkana bile bakma topuk güzelim
2 insan evlenip bir evde geçinmekte zorluk çekior yeri geldimi
sen kabile ile yaşayacaksın
yapma Allah aşkına çocukmusun körmüsün
sevgi bir yere kadar şimdi görmüyon
benim büyüklerim hep derdi " kız aklı kaz aklı" aynen öle
2 ay sonra dul kalmaktansa şimdi arkana bakmadan yürü git

vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

alkisalkisalkis haklısın valla zaten onun fikre falan ihtiyacı yok ayyy çok uzun deyip okumadan evlenir alkisalkisalkis

Biz de burada vakit kaybettiğimizle kalırız
O kadar güzel şeyler yazılmış
O kadar güzel tecrübeler paylaşılmış ki... hepsine yazık olacak

Cahil cesareti var bu kızda a.s

ya ama birsürü etiket geldi gecti surdan
hicbiride sankimherifbehlül ve soyha gelin kalkkk calis yatma gibi cildirtamaz beni:roflol:
bu etiketleri gecenlere ödül vercez :hooray:

ödül olarak behlülü isterim delikafadulden o etiket bana ait çünkü :kedi: behlül gel bebişim sempatiksalakcinni

aynen :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…