diyelimki ima ettiginiz sey söz konusu
bu durumda ne olursa olsun kabullenmemesi gerekir
vaz gecmesine engel degil
Hiç istemez misin?
-Eşin işten gelince ona süprizler yapmak.
-Sarılıp güzel bir film izlemek
-Mutfakta saçma sapan şeylere gülerek yemek hazırlamak
-Banyodan aşşkımmm diye seslenmek
-Sırf canınız öyle istedi diye pazar günü öğlene kadar uyumak
Ya da hiç ister misin?
-Eşinin işten geldiğini bile farkedememek
-Tv'de beraber son izlediğiniz şey eltinizin oğlunun sünnet cd'si olsun
-Kan ter içinde kalmış salata yaparken eşiniz yemekte ne var dediğinde annesinin sarma yaptım oğluma diye sizin sardığınız dolmaları yedirmesini
-Banyodayken yengeeee çıkmıyor musun denilmesini?
-Hasta dahi olsanız başınızı yastığa koymak için 10 kişiye ben biraz uzanacağımın hesabını vermek
Seçim sizin?
Hiç istemez misin?
Ya da hiç ister misin?
-Kan ter içinde kalmış salata yaparken eşiniz yemekte ne var dediğinde annesinin sarma yaptım oğluma diye sizin sardığınız dolmaları yedirmesini
-Hasta dahi olsanız başınızı yastığa koymak için 10 kişiye ben biraz uzanacağımın hesabını vermek
Harikaa tespitlerr alkisalkisalkis kesinlikle doğru..
ne düşündüğünüzü anlıyorum ben böyle bi düşüncesizlik yapmam Allaha çok şükür herşeyin yerini ve zamanını biliyorum sözlümde öyledir yanlış yapmaz ki kendisi asker zaten 7 aydır görüşemiyoruz. yanlız telefonla geleceğimizi konuşabiliyoruz. illaki insanın sevdiğinden vazgeçmemesi için bişeyler mi yaşanması gerekiyor ki bu fikre kapılıyorsunuz.
Hiç istemez misin?
Ya da hiç ister misin?
Seçim sizin?
turkbayragi
ne güzel anlatmışşın.
ben aynı evde oturuken kaynım bana yenge ya siz odaya saatlerce kapanıp napıyorsunuuz canınız sıkılmıyormu diye sormuştu gelin bizle oturun demişti şok olmuştum ve bunu soran 1983 doğmlu benden bile büyük düşünün artık ki sen neler neler duyarsınşakkıdışakkıdı
Gercekten oyle, ınsan kendıne aıt bır evde ozgulugun farkına varıyor. Bır coguna gore bu konuda cok kısa bır tecrubem olmasına ragmen, evımın farkını anladım...
Evımın her kosesınde esımı opebılıyorum.
Kımı aksamlar en ozel gıysılerımle onu karsılayabılıyorum.
Mumları sırf bırının dogum gunu oldugu ıcın degıl, o aksamı bıraz ozel kılsın dıye yakabılıyorum.
Romantık bır muzık eslıgınde ozel anlar yasayabılıyorum.
Banyomun kapısını kılıtleme ıhtıyacı dahı duymadan dusa gırıp, ıstedıgım kadar kalabılıyorum.
Canım o aksam yemek yapmak ıstemıyorsa, bır salata ıle aksam yemegını gecıstırebılıyorum.
Evım dagınık dahı olsa kımseye hesap vermıyorum.
ıstedıgım zaman eve gec kalabılıyorum.
Tv.de ıstedıgım programı, ayaklarımı uzatarak ızleyebılıyorum.
Kahvemı alıp yudumlarken, ıstersem uyuya kalabılıyorum.
Kımse ama kımse bunları yaptıgım ıcın benı yargılamıyor.
Oysa sadece 2 ay kayınvalıdemde kaldıgım sure ıcınde bunların hıc bırını yapamadım.
Esım yorgun oldugumu bıldıgı halde ısten geldıgımde uzanmama musade etmedı.
Ben hasta oldugumda, belkı bır laf ederler dusuncesı ıle ıstırahat edemedım, yapılacak butun ıslere yardım ettım, kımse de 'ama sen hastasın, gıt dınlen' demedı.
Banyo ve lavaboya gırmem gerektıgınde hep cekındım, en erken yarım saate dustan cıkan ben, 10 dk da cıkmayı hedef edındım.
Ve daha bır cok ayrıntı var, sana anlatabılecegım.
Burada yazan herkes ınan senın rahatlıgını dusunuyor, en az kendı rahatlıklarını dusunduklerı kadar.
Cunku bılıyorlar kı, rahatlık bır anlamdan huzur, mutluluk demek.
Sen ılerıde bır gun pısman olsan bu teklıfı kabul ettıgın ıcın (aslında teklıf dahı denılemez, dayatma) ve bız bunu bılsek, ne elde ederız kı?
Haklı oldugumuzu gormek bızı mutlu eder mı sanıyorsun?
Senı tanımayan bunca ınsan, sırf 'gordun mu ben haklıymısım' demek ıcın mı yazıyor bunca sayfayı?
Otur, mantıklı bır sekılde bır kac dakıka dusun.
Sana anlatılan bunca guzellıgı ask dedıgın o gecıcı duygu ıcın elının tersı ıle gercekten ıtmek mı ıstıyorsun?
Yoksa ask fedakarlık ıse bu bır basına olmaz, oda kendınden odun vermelı mı dıyorsun?
Bır sına askını ıstersen. Sen bu ımtıhanı gectın farz et. Zıra bu denlı zor bır hayata evet dıyorsun?
Pekı ya sozlun? Sence o da gecebılır mı bu ımtıhandan?
O senın ıcın ne kadar fedakarlık yapar, sına ve gor.
kiymiziaba
benimkisi katlanmak veya tahammül etmek değil onu çok seviyorum ve onunla çok mutluyum buda olumsuzlukları pek görmememi sağlıyor. onunla olduktan sonra gerisi yok gibi geliyor. onun beni sevdiğini biliyorum.
Gercekten oyle, ınsan kendıne aıt bır evde ozgulugun farkına varıyor. Bır coguna gore bu konuda cok kısa bır tecrubem olmasına ragmen, evımın farkını anladım...
Evımın her kosesınde esımı opebılıyorum.
Kımı aksamlar en ozel gıysılerımle onu karsılayabılıyorum.
Mumları sırf bırının dogum gunu oldugu ıcın degıl, o aksamı bıraz ozel kılsın dıye yakabılıyorum.
Romantık bır muzık eslıgınde ozel anlar yasayabılıyorum.
Banyomun kapısını kılıtleme ıhtıyacı dahı duymadan dusa gırıp, ıstedıgım kadar kalabılıyorum.
Canım o aksam yemek yapmak ıstemıyorsa, bır salata ıle aksam yemegını gecıstırebılıyorum.
Evım dagınık dahı olsa kımseye hesap vermıyorum.
ıstedıgım zaman eve gec kalabılıyorum.
Tv.de ıstedıgım programı, ayaklarımı uzatarak ızleyebılıyorum.
Kahvemı alıp yudumlarken, ıstersem uyuya kalabılıyorum.
Kımse ama kımse bunları yaptıgım ıcın benı yargılamıyor.
Oysa sadece 2 ay kayınvalıdemde kaldıgım sure ıcınde bunların hıc bırını yapamadım.
Esım yorgun oldugumu bıldıgı halde ısten geldıgımde uzanmama musade etmedı.
Ben hasta oldugumda, belkı bır laf ederler dusuncesı ıle ıstırahat edemedım, yapılacak butun ıslere yardım ettım, kımse de 'ama sen hastasın, gıt dınlen' demedı.
Banyo ve lavaboya gırmem gerektıgınde hep cekındım, en erken yarım saate dustan cıkan ben, 10 dk da cıkmayı hedef edındım.
Ve daha bır cok ayrıntı var, sana anlatabılecegım.
Burada yazan herkes ınan senın rahatlıgını dusunuyor, en az kendı rahatlıklarını dusunduklerı kadar.
Cunku bılıyorlar kı, rahatlık bır anlamdan huzur, mutluluk demek.
Sen ılerıde bır gun pısman olsan bu teklıfı kabul ettıgın ıcın (aslında teklıf dahı denılemez, dayatma) ve bız bunu bılsek, ne elde ederız kı?
Haklı oldugumuzu gormek bızı mutlu eder mı sanıyorsun?
Senı tanımayan bunca ınsan, sırf 'gordun mu ben haklıymısım' demek ıcın mı yazıyor bunca sayfayı?
Otur, mantıklı bır sekılde bır kac dakıka dusun.
Sana anlatılan bunca guzellıgı ask dedıgın o gecıcı duygu ıcın elının tersı ıle gercekten ıtmek mı ıstıyorsun?
Yoksa ask fedakarlık ıse bu bır basına olmaz, oda kendınden odun vermelı mı dıyorsun?
Bır sına askını ıstersen. Sen bu ımtıhanı gectın farz et. Zıra bu denlı zor bır hayata evet dıyorsun.
Pekı ya sozlun? Sence o da gecebılır mı bu ımtıhandan?
O senın ıcın ne kadar fedakarlık yapar, sına ve gor.
Kelam gelene kadar burası 100 sayfa olur
Zaten gözü de yemez okumaya :)
alkisalkisalkis haklısın valla zaten onun fikre falan ihtiyacı yok ayyy çok uzun deyip okumadan evlenir alkisalkisalkis
ya ama birsürü etiket geldi gecti surdan
hicbiride sankimherifbehlül ve soyha gelin kalkkk calis yatma gibi cildirtamaz beni:roflol:
bu etiketleri gecenlere ödül vercez :hooray:
ya kızlar harbiden ya bi düşünsenize, duşa birlikte girip fantzi yapamıcaklar..
kız banyodan bornozla çıkıp herifi baştan çıkarmak istese yapamıcak..evin içinde rahat dolaşamıcak, banyoda hemencicik üstüünü başını giymek zorundakaydirigubbakcemile3
yanii benim en büyük hayallermden biri evlenince kocişime güzel güzel giyinip kırıtmak:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?