kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

Herkes evınde esıyle yasadıgı fantazılerı bır bır dokecek yakında, sırf kelam belkı etkılenır, gerceklerın farkına varır, nıhayı dogru karara varır dıye.
Ah kelam bılsen bızım anlattıgımızdan daha fazlasından mahrum kalacagını, ınan bır an dahı dusunmezsın. Ama sen saplantı halıne getırmıssın bu adamı.

aynen....vereliniortak

Biz de burada vakit kaybettiğimizle kalırız
O kadar güzel şeyler yazılmış
O kadar güzel tecrübeler paylaşılmış ki... hepsine yazık olacak

Cahil cesareti var bu kızda a.s

ben şunu anladım bu kız kendine acı çektirmek istiyo
ne laftan sözden anlamayan bi kızmış
allah anasına babasına sabır versin allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

ben şunu anladım bu kız kendine acı çektirmek istiyo
ne laftan sözden anlamayan bi kızmış
allah anasına babasına sabır versin allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Bence annesine babasına da akıl versin,bunları hiç mi sormamışlar istemeye geldiklerinde nasıl gönülleri razı olmuş da sözlemişler(gerçi annesin karşı olduğunu okumuştum da)
21 yaşındaki bi genç kıza annesi babası söz geçiremiyorsa hiç bişey demiyorum.
Evlatda da iş yok zaten neyse
Ya size bişey söyliyim mi bence ortada ailelerin rızasıyla yapılmış söz falan da yok bunlar kendi kendilerine 2 yüzük alıp takmışlardır biz sözlüyüz modunda takılıyorlardır çünkü kızımız kör,pardon aşık ne yapıp edip evlenecek o çocukla..

banada öyle geldi sözlü ama babanın haberi yok çünkü babasından hiç bahsetmedi annem dedi annesine söylemiş sadece oda saf bi kadın heralde sen mutlu olcaksan evlen demiştir isteme falan olduğuna inanmıyom ben
pardon ama ben böyle aşkın içine ediyim yani köle olcak kadar ne aşkı bu yaklava:

ben evde yaşayan kişi sayısını okurken daraldım!!bence bu kadar gözü kara olma,ailendende uzakta olcaksın CADIARZU çookkk iyi düşün..bi kere daha düşün derim...

bu ne ya , koloni halinde mi yaşayacaksınız?

Yaa niye öyle diyorsun hayatım belkimde kızın fantazisi böyledir...
Hani var ya topluluk içinde şey etmekten zevk alanlar....
Otoparkta alışveriş merkezinde umumi tuvalette falan...
Daha adrenalinli daha bi heyecanlı oluyormuş....
DÜşünsene kapının arkasında 13 kişi varken sen içerde nınının yapıyorsun...
Fantaziye bak beeee.....

Okumasan kafanı patlatırdım zati boshayallersmile

Kelam demişti cumaya anca nete girerim diye.

Çok dikkatlisiniz loca hanım olumunekankayizsmile

Kelam seni pembe koltuğa çağırsak gelin mi
çok merak ettim seni cidden
hele de sözlünle nasıl tanıştınız, ne iş yaparsın, kaç kardeşsin, ne mezunusun
gelsen de 1-2 Kelam etsek vala :lepi:

Pembe koltuk sorumlusu olarak sizi eşrefle kınıyorum nikoncan hanım :mymeka:

Sana ceza olarak ,seni pembe koltuğa değilde pembe leğene otutturacam görün günün sen sempatiksalakcinni sana sıkı bi kese atalım gör anyayı konyayı sempatiksalakcinni

Oooo deniz hanım bilmediğiniz fantazi türü yok maşallah sempatiksalakcinni

Ne iş aklinialirimsmile

ödül olarak behlülü isterim delikafadulden o etiket bana ait çünkü :kedi: behlül gel bebişim sempatiksalakcinni

aynen :kedi:
kaydirigubbakcemile3 ay balim o etiketin sana ait oldugunu biliyorum
ama ben beni bu etiketlerden daha cok güldürebilecek etiket olursa ödül vercem dedim
e bu etiketlerden daha yaratici etiket olamicana göre behlül senindir :jeyyar:
tabi bitter onu sana yar ederse sempatiksalakcinni

Oooo deniz hanım bilmediğiniz fantazi türü yok maşallah sempatiksalakcinni

Ne iş aklinialirimsmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

öyle işte oda evlendi şimdi 5 aylık evli kaynım benimde bazen dilimin ucuna geliyo hiç çıkmıyorlar evden desemmi diyorum saatlerdir odada ne yaptığımızı anladınmı evlendikten sonra diye ama diyemiyorum işte

aslında desene mors olur bidaha sana bi tane laf edemez :lepi:
sende kayınvalden ve kaynınla beraber aynı evdemi kalıyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…