aa yüffen demokratik olalım sempatiksalakcinni bi daa da pime koltuğa gelmem van mınıt mavi van mınıt :mymeka: :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Pembe koltuk sorumlusu olarak sizi eşrefle kınıyorum nikoncan hanım :mymeka:
Sana ceza olarak ,seni pembe koltuğa değilde pembe leğene otutturacam görün günün sen sempatiksalakcinni sana sıkı bi kese atalım gör anyayı konyayı sempatiksalakcinni
aa yüffen demokratik olalım sempatiksalakcinni bi daa da pime koltuğa gelmem van mınıt mavi van mınıt :mymeka: :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
napim pembe koltuk da olmasa merak ettiklerimizi nasıl öğrenicez :lepi:
aslında desene mors olur bidaha sana bi tane laf edemez :lepi:
sende kayınvalden ve kaynınla beraber aynı evdemi kalıyosun canım
yok şuan değil çok şükür ilk 6 ay yaşadım sonra ayrıldık olaylı bir şekilde 2 yıldır rahatım:teytey::teytey:
varya kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim ya o yaşadığım hissi anlatamam bakıyorum odalara koltuklara bu benim koltuğum bu benim masam herşey benim ya herşey istediğim zaman yemek yaparım canım istemez yapmam yorgu olur uzanırım istediğim diziyi kanalı izlerim tv izlerken uyuya kalırım gece 3 lere kadar eşimle korku filmi izleriz ama orda izlemeye kalksan onkere gelip hadi yatın geç olduvarmı ayrı ev gibisi
estağfirullah mavicim hiç şüphesizSizlere faydalı olduğumu kabul ediyorsun yane sengözlerimebaksanab
Sizler için çalışıyorum.Sizlerle varım sayın türkiyem sayın kk hanımlarım sempatiksalakcinni
Nikon asabımı bozma birdaha davos bitmiştir benim için.sempatiksalakcinni
Seni pembe ileğene otutturacam gör gününü sositososito eşinle beraber oturabilirsin bak sana kıyak geçiyom hadi gene iyisin bu iyiliğimi de unutma
konu sahibesi cumaya kadar meşgul merkezden maviye merkezden maviyeKonu sahibi hala ortada yok nikonum prensesim sempatiksalakcinni
Merak ettiğim asıl ve önemli husus,konu sahibinin o eve gelin gitmeyi kabul etmesi bunu dert etmemesi buraya kadar anladık.
Konuyu açmasındaki amacı anlamadık.Amaç ne ki burda.?
Madem kabul etmiş o eve gelin gitmeyi ee mesele ne o halde ?
Ne diye konu açıyor ki ?
Merhabalar. benim derdim şu doğrusu dert mi bilmiyorum. sözlüm evlenince kesinlikle ayrı eve çıkmayı bekleme diyor. annem babam ne zaman uygun görürse diyor. ve çok kalabalık bi aile. Aynı zamanda bi evde iki gelin olacak kaynana kayın peder 5 görümce 2 bekar birader ve eltimin 2 çocuğu. Daha öncede büyük eltim falan birlik oturmuşlar. ev alınca onlar ayrı eve çıktılar kardeşler bazen abide kalıyorlar. büyük elti gitti ben gelecem oğlanlardan biri evlenirse ev alınıp diğeri gidecek ben kalacam küçük gelinle bu böyle olacakmış bize de ev alınınca çıkacağız. sözlüm bunun, birlikte oturmanın, kısa sürede birikim yapıp ayrı ev alabilmek için yaptıklarını söylüyor evlenip kirada otutmaktansa bi 5 sene belki daha uzun sene birlik oturalım kendi evimiz olsun diyor. bende onu sevdiğim için bişey diyemiyorum bide ankaradan istanbula gideceğim kendi aileme uzak olacağım hep onunkiler yanı başımda olacaklar bilmiyorum ya iyi mi yapıyorum onu seviyorum zorlayamıyorumda mecburluktan kabul ediyorum sonu nasıl olur bilmiyorum o bana kesinlikle rahat edersin diyor bi sorun çıkmaz aranızda anlaşırsınız falan diyor birazda olsa beni rahatlatmaya çalışıyor.
anahtar kelime ne demek kazen. onu anlamadım ben...
konu sahibesi cumaya kadar meşgul merkezden maviye merkezden maviye
hem daha 9 ay var mavim acelemiz yok
vala ben burda konu açanların bi çoğunu anlamadım :sm_confused:
gelip soruyorlar ama ne dersek kabul etmiyorlar sempatiksalakcinni
geçen biri vardı nişalı ve hamileymiş:CüvCüv:
ailesi hemn düğün istemiyormuş
ama düğün tarihinde bebek 6 aylık olacakmış
aileye de söylemiyo
ne dediysek kıza beğendiremedik :sm_confused:
yani 6 aylık bebeği düğün bitene kadar karnı belli olmasın diye ben mi karnımda taşıyayım -tatlicadiarzu- :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?