kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

aa yüffen demokratik olalım sempatiksalakcinni bi daa da pime koltuğa gelmem van mınıt mavi van mınıt :mymeka: :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
napim pembe koltuk da olmasa merak ettiklerimizi nasıl öğrenicez :lepi:

Kızım deli misin sen ya? Canını pazarda mı buldun?
Yarın o disiplinli seviyeli aile seni disiplinsiz bulup yola getirmeye kalktığında o ağzının suyunu akıtan aşk kalır mı sanıyorsun?
Bırak aynı evde yaşamayı, böyle bir aileye ayrı evde bile gelin gitme. Bak kardeşler büyük abide kalıyormuş. Adam ayrı evde de kurtulamamış. Kimin evi kimin evinde belli değil.
Böyle aileye gelin mi gidilir?

Sizlere faydalı olduğumu kabul ediyorsun yane sengözlerimebaksanab

Sizler için çalışıyorum.Sizlerle varım sayın türkiyem sayın kk hanımlarım sempatiksalakcinni

Nikon asabımı bozma birdaha davos bitmiştir benim için.sempatiksalakcinni

Seni pembe ileğene otutturacam gör gününü sositososito eşinle beraber oturabilirsin bak sana kıyak geçiyom hadi gene iyisin bu iyiliğimi de unutma

aslında desene mors olur bidaha sana bi tane laf edemez :lepi:
sende kayınvalden ve kaynınla beraber aynı evdemi kalıyosun canım

yok şuan değil çok şükür ilk 6 ay yaşadım sonra ayrıldık olaylı bir şekilde 2 yıldır rahatım:teytey::teytey:

yok şuan değil çok şükür ilk 6 ay yaşadım sonra ayrıldık olaylı bir şekilde 2 yıldır rahatım:teytey::teytey:

sevindim senin adına inan kayınvalde kanatlı melek bile olsa aynı evde olmuyo canım insan yanlız kalmak istiyo bizde aynı ewde hiç yaşamadık ama bayramlarda kalırız erkenden gelmemek için bide o bizde kaldı bi süre oğlum doğunca gitsin diye gözünün içine baktım neyseki geçti o günler ama evimiz yakın çıkıp çıkıp gelirler

varya kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim ya o yaşadığım hissi anlatamam bakıyorum odalara koltuklara bu benim koltuğum bu benim masam herşey benim ya herşey istediğim zaman yemek yaparım canım istemez yapmam yorgu olur uzanırım istediğim diziyi kanalı izlerim tv izlerken uyuya kalırım gece 3 lere kadar eşimle korku filmi izleriz ama orda izlemeye kalksan onkere gelip hadi yatın geç oldu varmı ayrı ev gibisi

haklısın canım ama arkadaşımıza anlatamadık maalesef kendi bilir bu kadar tecrübeli insanı dinlemiyo burnunun dikine gidiyo sonra kafasını duvarlara vurcak allahım hakkında hayırlısını versin...-tatlicadiarzu-

amin inşallah kafasına dank eder ve kendi düşen ağlamaz derler umarım bir ders çıkarır anlatılanlardan

okurken şok geçirdim burda.
kabile hayatımı yaşıyor bunlar napiyorlar?

güzelim sen aşığım falan diyorsun ama sevgilin seni o kadar insanın içinde yaşatmaya kararlı olduğuna göre o sana aşık değil.
bulmuş senin gbi safı kaçırmayayım diyordur.

ya evdeki kadın yoğunluğunu geçtim insan babası da olsa kardeşi de olsa o kadar erkeğin içinde yaşatmaya utanır karısını.
ne rahatlık anlamadım gitti.
gece odanıza çekilip sabah milletin gözünün içine baka baka duşa girmeyi için kaldırıyorsa için git valla ne diyeyim...
hani aşıksın ya üstüne 3-5 çocuk da sen yaparsın. dubleks villanızda oda kalmayınca da kaynananla uyursun artık.:mymeka:

ayrıca zaten bi eltin yıllardır orda yaşadığına göre sana ev almak için para biriktirilirken bir bakmışsın o eve çıkmış sen küçük gelin olarak hizmete devam.

sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

estağfirullah mavicim hiç şüphesiz
pime koltuktan sonra davosun popülerliği geçti diyorlar delikafadulden
pembe ileğen eşimi bozar kaydirigubbakcemile3 o da mahrum kalsın bişeyden :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok ben kelamla 1-2 kelam etmek istiyorum benim adayım o delikafadulden
o bizim kızımız onu 15 kişilik eve gelin vermeyiz hele ki kıllıdır diye pskolojisini bozanadelikafadulden kaydirigubbakcemile

Konu sahibi hala ortada yok nikonum prensesim sempatiksalakcinni

Merak ettiğim asıl ve önemli husus,konu sahibinin o eve gelin gitmeyi kabul etmesi bunu dert etmemesi buraya kadar anladık.

Konuyu açmasındaki amacı anlamadık.Amaç ne ki burda.?

Madem kabul etmiş o eve gelin gitmeyi ee mesele ne o halde ?

Ne diye konu açıyor ki ?

konu sahibesi cumaya kadar meşgul merkezden maviye merkezden maviye

hem daha 9 ay var mavim acelemiz yok

vala ben burda konu açanların bi çoğunu anlamadım :sm_confused:
gelip soruyorlar ama ne dersek kabul etmiyorlar sempatiksalakcinni
geçen biri vardı nişalı ve hamileymiş:CüvCüv:
ailesi hemn düğün istemiyormuş
ama düğün tarihinde bebek 6 aylık olacakmış
aileye de söylemiyo
ne dediysek kıza beğendiremedik :sm_confused:
yani 6 aylık bebeği düğün bitene kadar karnı belli olmasın diye ben mi karnımda taşıyayım -tatlicadiarzu- :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Anahtar kelimelerden uyarısız ceza vermeye başladım, uyarı yok direk ceza. Ben utandım yazılanlardan, yazık düşüncelerinize...

Birliğe gitmenize diyeceğim olmazdı evde 15 kişi yaşamıyor olsaydı....sempatiksalakcinni
eşinizle göz göze gelmeye bile zorlanacaksınız.eşinizde ailesinin yanında size mesafeli davranacaktır.
varlıkta yokluk yani..
akşamdan akşama hasret giderirsiniz.günün stresiyle yorgunlluktan uyuya kalmazsanız tabi .
sözlünüzü pek ikna edebileceğinizi zannetmiyorum.çünkü eltiniz o fedakarlığa katlanmış size onu örnek gösterecektir.
burda tek karlı sözlünüzü görüyorum.
evde de bekar görümce çok onlar evlenir gider diye beklentiniz varsa onu bilemem
ilkokul birinci sınıfta geri geri saymayı öğrenmek için öğretmenimizin öğrettiği şarkı geldi aklıma..
bir dalda vardı 10 çiçek.çiçeklerden birisi yere düşecek
bir dalda kaldı 9 çiçek çiçeklerden birisi yere düşecek.....diye devam ediyordu
sizde bekarlar evlendikçe bu şekilde sayarsınız artık
Ne diyeyim Allah yardımcın olsun.

Evlenip kirada oturmaktansa bir 5 sene yada daha uzunn süreler birlikte oturalım demesi sanada mantıklı geliyorsa ve bunu ederek evlenirsen eğer arkadaşım,kaynana görümce v.s. de çekmek zorundasın eşine yakınmaya hakkın yok oda sana derki baştan kabul etmeseydin der..kötü sen olursun..ben eltimle 1 sene altlı üstlü oturdum fazla görüşmediğim halde resmi olduğumuz halde,ben kibar davrandığım halde sorunlar yaşadım .ama bende insanım gına gelmişti patladım artık..başkada bişey demiyorum iyi düşün karar ver yada kabulet o insanları çekmeye razı ol sessizce

vereliniortakalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden

Buyrun anahtar kelimeler ! Yazık.... Toplu katliam gibi oldu ama çok fazla kişi banlandı buyrun devam edin bakalım...

* !!!kaynana kaynar kazana!!!
* ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm
* 15 kişi sizi gözetliyor..
* 15 tane kelle
* aŞk her Şey deĞİl
* aboowww
* agda bile yapamazsin yaaa evlenme sakin
* akşam yatmazsabah kalkmaz gelin
* allah akıl fikir versin
* amanin boooww
* arabadabeş evde onbeş
* ask bu iskenceye degermi yaww
* banyo sırası haftada bir geliyor
* bayramda100kişi olurlar
* behlül olsa duvara tırmanır
* behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
* ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası
* bi dublekse gelin gidemedim ona yanarım :)
* bile bile intihar
* bir arabaya kaç fil biner
* biri bizi gözetliyor:)
* düştün kk kadınlarının eline
* demetinşarkısısizeuymaz:)
* eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv
* eniyiçözümintiharet
* evde kim yokki
* evine
* evli mutlu çocuklu sülaleli:)
* gelin
* gelin olduğumu bilemedim tüh wah
* gidecegimeltimde
* hoopp sağ baştan say
* huzur yok
* kıllı şaziye
* kafasız gelin
* kalk leeenn anam otureceek
* kayinvalidemin
* kaynana istimada
* kendim ettim kendim buldum
* killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmee
* koğuş uyan sağ baştan say..
* koğuş yemek hazır
* koğuşş kalk
* olacak
* pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
* sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
* sankimherifbehlül
* sek sek sekerekten
* sen kafayımı yedin
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* tek ÇÖzÜm ayrilik
* testere 15 :)
* van mınıt kelam van mınıt :)
* yıka bulaşıkları güçük gelin
* yemek sırası kimde
* yeni gelin kimse onda tabi
* yine mi bamyaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…