kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

ne oldu sus geldi bir anda ?

ıyi olmuş valla tüm geyik yapan ve alay edenler ceza almış. Yanlış hatırlamıyorsam kızcağız 15 kişi olmadıklarını daha az olduklarını söyledi başlarda ama son 50 sayfadır boşa aynı muhabbet dönüyor.

Gerçi 15 kişiden az olmalarıda bir şeyi değiştirmez eşler ve çocuklar dışında hiçbir akraba aynı ev içinde olmamalı. Üzücü olan durmadan alay edilmesi.

Herkes ayrı bir eve çıkma lüksüne sahip değil lütfen biraz da bu tarafından bakın olayın.

Bu arada ceza alanlar msn den verip veriştiriyor : )

Herkes ayrı bir eve çıkma lüksüne sahip değil lütfen biraz da bu tarafından bakın olayın.

Bu arada ceza alanlar msn den verip veriştiriyor : )

kk katliamı gibi oldu kazen korkulur senden sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

dün akşam okurken anladım böyle olacağını alay ettiler resmen kızla dalga geçicek konu kolluyorlar zaten kazen duruma el atmış iyide olmuş

kazen etiketine çok güldüm yakaydirigubbakcemile3

saydım tam 15 kişi ve bu hiç huyunu suyunu bilmediğiniz kişilerle sözlünüz rahat yaşayacagınızı sorun olmayacagını söylüyor. ozaman sabır taşı gibi birisiniz galiba. malüm insan yeri geliyor kendi annesi babası kardeşiyle takıştığı durumlar oluyor. eger sabırlı deilsinizde hayal dünyasında yaşamayın derim

Bak beni dinlesin bende aşığım ama olmuyor canım eşimin ailesi melek gibi ama genede bir pürüz çıkıyooo .ılerde hamile falan kalırsın bak geri dönüşü daha zor olur. Kızım aklını başına al .Ha dersinki annemler beni istemediğim biriyle zorla evlendirmek istiyorlar eğer evlenmezsem onla evlendirecekler falan gibi bi sebebin varsa git evlen yani

eşref saa mı geldi daha demin bendeydisempatiksalakcinni

bi evde sadece kaynana ve kayınbabayla oturanlar ahh çekip duruyolar keşke gelmeseydim diye ki seninki hem kaynana,kayınbaba,5 görümce iki kayınbirader nasıl dayanıcaksın ki iyi düşün bari ne diyim hakkında hayırlısı olsunbilmiyorumkismile

sana tecrubeli bir ablan olarak nasihat veriym ben evlenmeden once kaynana problemleri olan insanlara hep gecimsiz insan olarak bilirdimhatta beni cok seven bir abla ben evlenmeden once bana birini munasip gormus o kiside annesi gilde uzak calisiyodu bana copsuz uzum demisdide ozamanlar bunun nedemek oldugunu anlamamisdim amaaaaaaaaaaa simdi bunun nedemek oldugunu cok iyi biliyorum gormus gecirmis biri olarak sunu soylemeliyimki esimi cok seviyorum biz ayni katta oturuyoruz evlerimiz ayri ama hatta gorumcemde ayni katta gorumcemle problemim yok ama kaynanam yokmu gunduzleri birak ruyalarimda bile kavga ediyoruz cok zor hem ben oyle gecimsiz biriside degilim allah dan esim destek oluyorda oyle katlaniyorum hem ustune ustluk sen ayni evde oturacaksin dususene hep hazirol dursunda ki gibi hareket edicen yatmadan yatmaya serbest kalican kocanla bile hep mesafeli olucan onlarla beraberken allah sana kolay;ik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…