kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

kararlarını bile kendisi veremeyecek kadar aciz mi sözlünüz yani?
kusura bakmayın ama ben burdan başka bişey çıkaramadım. bunu söyleyen bi adamın kurucagı yuva da tartısılır tabi, yarın birgün de sana kıyafet üst baş istediğinde bi eksiğin oldugunda derseki annem tamam derse alırız, hic şaşırma bence
ha ben aynı durumda olsam napardım? 15 kişiye 5 yıl boyunca hizmetcilik yapamam gercekten seviyosan bekle para biriktrp 5 yıl sonra evlenelim derdim, seviyosa bekler paşa paşa, sevmiyosa da bunu baştan anladıgım ve vazgectiğim icin oturur şükrederdim
bide merak ettim, aileniz ne diyo bu duruma? benim ailem ben seni hizmetcilik et diye büyütmedim der bana da onlara da resti cekerdi

Evim dışında hiçbir yerde rahat edemiyorum ben (kendi anne babamında evi dahil ) Senin benim evim diyebileceğin bir yer olamayacak çok kötü bir durum ..

Evim dışında hiçbir yerde rahat edemiyorum ben (kendi anne babamında evi dahil ) Senin benim evim diyebileceğin bir yer olamayacak çok kötü bir durum ..

aynen bende sizin gibi düşünüyorum ne kadarda anne evide olsa evlendikten sonra orda dahi evinde rahat olduğun gibi rahat olamıyosun.boşa dememişler insanın en rahat ettiği yer evidir diye sositososito sositososito

.

insanin kendi evi gibisi yok

hergün ev isi yapmak zorunda olacaksiniz
belki ev isi yapasiniz olmayacak, yan gelip yatamayacaksiniz keyfinize göre
bi arkadasiniza gitmek isteyeceksiniz, sadece esinizden izin isemek yerine
hem ondan hem annesinden de izin almaniz gerekecek belkide babasindan da
belki bir arkadasiniz size gelmek isteyecek, bi kahve icmeye ama tek basiniza oturamayacaksiniz,
kayinvalideniz ve kayinlariniz ve görümceleriniz de sizinle oturacaklar
keyfinize göre yatip kalkamayacaksiniz
keyfinize göre gezmeye alisverise cikamayacaksiniz
istediginiz diziyi seyredemeyeceksiniz
istediginiz gibi müzik dinleyemiyeceksiniz
herseyinize karisacaktirlar muhtmelen

evli ve ayri evi olan arkadaslariniza cok imreneceksiniz
bunlar simdilik cok basit seyler diyebilirsiniz
bunlari yapmasamda olur dersiniz ama siz robot degilsiniz
sizin evlilik dediginiz evlilik olmayacak, bi nevi askerlik gibi bise olacak

iyi düsünün

derdiniz kira ödememek ise 5 sene sonra evlenin, o zamana kadar da ev alinmis olur

iyi düsünün

İnsan tuvaletini bile özlüyor kaydirigubbakcemile3

Ben bırak 15 kişiyi, sadece kayınvalide yanında oturulmasına bile karşıyım.
Hiç sıkıntı olmayacaksa bile, yeni evli insanların rahat rahat tadını çıkarmasını isterim.
Ama insanların sınırları ve katlanabilirlilk dereceleri vardır.
Ben herşeye katlanırım, herşeyide göze alırım diyorsanda, yapacak birşey yok.
Bu da senin hayatın ve senin kararın.
Umarım rahat hareket edememek dışında, çok başka sıkıntılarınız olmaz, bu ihtimal zor olsa da.

ve daha bisürü şey....
özgür bir hayatın olmayacak
çok iyi düşün karar ver daha önünde zamanın var

ay aman allahım ben bir kaynana bir kayınpeder kaynımla yaşadım 5ay ama sanki 5 sene gibi geldi banada dediler ev alalım oturalım kendileri kirada sonra bana ev alacaklarmış ilk önce kabul ettim eşimi çok seviyordum bide kaçmıştım neyse
sonra nekadarda sevsen katlanılmıyor eşime dedim beni neolur ayır aman bir kavga kıyamet ayrılacağız diye sonra sonunda çıktım dünya varmış insanın eşiyle ayrı yaşaması gibi yok halada ev alacaklar 6yıl oldu ben evleneli inanma biraz diret sonra pişman olursun herkes herşeyine karışıyor zor durum
ama genede senin bileceğin iş allah yardımcın olsun bide gurbete gediyormuşsun gurbet daha zor bende gurbete gelin gittim

aynen katılıyorum arkadaşım ben bunları yaşadım akrabama gitmek istedim yanlız göndermiyorlar kaynanada takılıyor arkada arkadaşın akrabaların gelecek sıkıntı çok zor anne ne giderken bile 2gün önce söylüyorsun
:1no2:

2 yıllık evliyim kiradayım.büyük konuşmak istemem ama sonucu BOŞANMAK dahi olsa eşimin ailesi ile aynı evde O-TUR-MAM...

İnsan mecbur kalınca öyle bir otururki beraber....

bir kere darılmayın hanımlar ama akıl vermek isterken biraz abartmışssınız olayı..

takmışsınız banyoya,tuvalete..biliyorsunuzki artık yatak odalarında özel banyolar var,

ha diyelimki yok yine sorun değil..

her sabah duş alıyordur arkadaşımız..ya da bunu adet eder kendine,sorun kalmaz..

sevgi aşk yerindeyse sizin bu sorun dediğiniz banyo,tuvalet işi tuzu biberi olsun:))

arkadaşım sen seviyor ve evlenmeye karar veriyorsan mutluluklar dilemek bize düşer,hayırlı olsun :)

tavsiye etmem...bir kac sene ayri eve tasinsaniz bile coktan araniza sogukluk girmis olacak cok problemler yasyacaksiniz.....es olarak her zaman biribirinizden uzak durmak zorunda kalacaksiniz..hic bir sekilde özgür hareket edemeyeceksiniz...böyle bir evlilik yapacaginiza hic yapmayin daha iyi...

Son düzenleme:
su üslübe bi bakarmisiniz,...ne emrivaki ve bencilce...böyle birinin esini gercekten sevebilecegini asla düsünemem...sanki kendine es deyil ailesine hizmetci ariyor...

sözlüm evlenince kesinlikle ayrı eve çıkmayı bekleme diyor. annem babam ne zaman uygun görürse diyor. lmaz:

Kız Kelam nolur sendeki şu cesaretin birazını bana ver Bende yakında evlenecem ve bırak kayınvalideyle aynı evde yaşamayı aynı şehirde nasıl yaşıycaz diye dert ettim. Ya bana yatıya gelirse die dert ettim. Ayy arkadaşlar bana da bi çareeeeeee

Allahım beni gelinimin eline muhtaç etme, böyle düşünecekse haram olsun bana sunduğu çay.....

Canımı öyle bir al ki elden ayaktan düşmeden gideyim...

buna cesaret denilmez...belliki arkadasin gözü asktan kör olmus...ilerde gercekleri görecek..o askda bitecek...o gün geldiginde..hic onsuz yapamam ayrilamam dedigi adamdan kendisi ayrilmak isteyecek...yazik...üzüldüm acikcasi arkadasin durumuna..bu durumu bende yasadim...o yüzden bildigim seyler varki kesinlikle arkadasin seciminin yanlis oldugunu düsünüyorum..sözlüsü simdiden avucunun icine almis...simdiden annem babam isterse diyor..evleneceyi insanin fikrini hic önemsemiyor...belliki karsi taraf konu sahibi kadar sevmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…