Allahım beni gelinimin eline muhtaç etme, böyle düşünecekse haram olsun bana sunduğu çay.....
Canımı öyle bir al ki elden ayaktan düşmeden gideyim...
cok agir konusmussunuz
BENİM gelinim için yazdım, neden üzerinize alındınız ?
hadi aksiyon yapalım biraz buyrun fikirlerinizi alayım. Evde yaşama konusu 1 gün daha misafirliği kaldıramamaya geldi. Bu ne kadar doğru ? Ben benim gelinim için yazdım bunu.
Beni evinde 1 gün misafir etmeyecek aynı şehirde havayı solumamızdan rahatsız olacak... Vay aslanım ....
Yahu canı mdediğin adamın anası babası o kişiler yedi el yabancı mı ? Bu adama olan sevgiyide sorgularım, ilişkileride...
üzerime alindigimi kim dedi ki
kendiniz icin agir konusmussunuz
su var ki: Kayinvalide ve Kayin pederle ayni evde yasanir diyelim
ama bu kizcagiz 15 kisiyle ayni evde yasamayi düsünüyor
bu evin büyüklügünü cok merak ettim
hım pardon yanlış anlamışım özür dilerim... birde ne diyorlar dı kınama başına gelirmiydi...
Allah muhafaza...
gerçi adam daha 4 yaşında ; ) bakalım görecekmiyiz evlendiğini....
ayrı ev açmaya gücü yetmeyen bence evlenmesin bizleride üzmesin...:umursamaz:
15 kişi olmadığını ifade etmiş sanırım o gözden kaçtı. Evet ev oldukça kalabalık, adamında bazı kararlarda kendi karar verememesi düşündürücü. Adamın zaafları ayrı bunu tartışmıyorum bile.
Benim düşüncem imkan yok ise ne yapmalı ? Yok ben ana baba evne gitmem mi demeli ? Bu ülkede 800 TL maaşla geçinen sayı anımsanmayacak kadar çok. Benim dedemlerin kuşağı bile ayrı evlerde yaşamış ama belli bir zaman sonra yani anne veya babadan biri öldüğünde yalnız kalanı yanına almışlar. Yaşlandığında yanına almışlar, gerçi şimdi bakım evleri var değil mi bunun için...
Bizim yetiştirilme şeklimiz yanlış mı diye düşünüyorum hiç unutmam çok küçüktüm ilkokul 3-4. sınıf. Komşumuz annesini dövüyordu, komşumuz babamla akran eşşek kadar adam, babamla rahmetli annem çekti aldı kadını oğlunun evinden yıllarca bizde kaldı. Rahmetli annem ezikmiydi de bunu kabul etti ? Hatta babamın annesi bile değil kadın (allah rahmet eğlesin). Bizim kadınımız mı ezikmiş ? 1 seneye yakın bizde kaldı y...cı teyze (torunun eşi siteye üye uyanmasın şimdi) Tanımadığımız 7 el yabancı ....
Bizim yetiştirilme şeklimiz yanlış mı diye düşünüyorum hiç unutmam çok küçüktüm ilkokul 3-4. sınıf. Komşumuz annesini dövüyordu, komşumuz babamla akran eşşek kadar adam, babamla rahmetli annem çekti aldı kadını oğlunun evinden yıllarca bizde kaldı. Rahmetli annem ezikmiydi de bunu kabul etti ? Hatta babamın annesi bile değil kadın (allah rahmet eğlesin). Bizim kadınımız mı ezikmiş ? 1 seneye yakın bizde kaldı y...cı teyze (torunun eşi siteye üye uyanmasın şimdi) Tanımadığımız 7 el yabancı ....
ama seviyorum diyor adamda imkanım yok ayrı eve diyor ne yapacağız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?