kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

hadi aksiyon yapalım biraz buyrun fikirlerinizi alayım. Evde yaşama konusu 1 gün daha misafirliği kaldıramamaya geldi. Bu ne kadar doğru ? Ben benim gelinim için yazdım bunu.

Beni evinde 1 gün misafir etmeyecek aynı şehirde havayı solumamızdan rahatsız olacak... Vay aslanım ....

Yahu canı mdediğin adamın anası babası o kişiler yedi el yabancı mı ? Bu adama olan sevgiyide sorgularım, ilişkileride...

su var ki: Kayinvalide ve Kayin pederle ayni evde yasanir diyelim

ama bu kizcagiz 15 kisiyle ayni evde yasamayi düsünüyor

bu evin büyüklügünü cok merak ettim

üzerime alindigimi kim dedi ki

kendiniz icin agir konusmussunuz

hım pardon yanlış anlamışım özür dilerim... birde ne diyorlar dı kınama başına gelirmiydi...

Allah muhafaza...

gerçi adam daha 4 yaşında ; ) bakalım görecekmiyiz evlendiğini....

ayrı ev açmaya gücü yetmeyen bence evlenmesin bizleride üzmesin...:umursamaz:

su var ki: Kayinvalide ve Kayin pederle ayni evde yasanir diyelim

ama bu kizcagiz 15 kisiyle ayni evde yasamayi düsünüyor

bu evin büyüklügünü cok merak ettim

15 kişi olmadığını ifade etmiş sanırım o gözden kaçtı. Evet ev oldukça kalabalık, adamında bazı kararlarda kendi karar verememesi düşündürücü. Adamın zaafları ayrı bunu tartışmıyorum bile.

Benim düşüncem imkan yok ise ne yapmalı ? Yok ben ana baba evne gitmem mi demeli ? Bu ülkede 800 TL maaşla geçinen sayı anımsanmayacak kadar çok. Benim dedemlerin kuşağı bile ayrı evlerde yaşamış ama belli bir zaman sonra yani anne veya babadan biri öldüğünde yalnız kalanı yanına almışlar. Yaşlandığında yanına almışlar, gerçi şimdi bakım evleri var değil mi bunun için...

ayrı ev açmaya gücü yetmeyen bence evlenmesin bizleride üzmesin...:umursamaz:

ama seviyorum diyor adamda imkanım yok ayrı eve diyor ne yapacağız ?

Bizim yetiştirilme şeklimiz yanlış mı diye düşünüyorum hiç unutmam çok küçüktüm ilkokul 3-4. sınıf. Komşumuz annesini dövüyordu, komşumuz babamla akran eşşek kadar adam, babamla rahmetli annem çekti aldı kadını oğlunun evinden yıllarca bizde kaldı. Rahmetli annem ezikmiydi de bunu kabul etti ? Hatta babamın annesi bile değil kadın (allah rahmet eğlesin). Bizim kadınımız mı ezikmiş ? 1 seneye yakın bizde kaldı y...cı teyze (torunun eşi siteye üye uyanmasın şimdi) Tanımadığımız 7 el yabancı ....

Ay ev dubleks değil,fourleks olsa gene olmaz..bu ne be..hergün mevlüt kalabalığı..aklinialirimsmile
o kalabalığın ayakkabıları bilem portmantoya sığmaz.fisfisfis
.1'er çiftten 15 çift ,30 adet tek ayakkabı..
2'şer çiftten 30 çift, tek adet 60...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Allah kimseyi bakim evine düsürmesin!

10 kisi mi 15 kisi mi tam bilemicem ama o kadar kisi bir evde yasanmaz

imkan yok ise simdilik evlenmesinler

anne ve babayla (kayinvalide ve kayinpederle) ayni evde yasanir günümüzde kabul edip yasayanlar var
onlara saygi duyarim fakat o kayinvalideyle kayinpederin 5 veya 6 cocugu varsa yani
evlenen ciftede bizimle yasmalidir diye zorlamamli

illa ev alincaksada 5 sene sonra evlenilsin madem, herkezde kendi ailesiyle yasasin huzurlu bir bicimde

Kaynanamın evde yatılı kalmaması için ne yapabilirim gibi soruların olduğu bir ortamda tartışma biraz ütopik sanki:)

Burada kızların kızdığı maaile birlikte yaşamak sadece kayınvalideye anlayışlı bakılır sanırsam.Ya / yada kayınpedere çay vermeye ...
Bide damat aday adayı kıl tüy diye forumu hareketlendirmiş sevilmeyen bir aday

Aynı zamanda bi evde iki gelin olacak kaynana kayın peder 5 görümce 2 bekar birader ve eltimin 2 çocuğu

anne - baba = 2

görümce = 5

birader = 2

elti + eşi + cocuklar = 4

malum kişi + eşi = 2

toplam 15 yapıyor haklısınız...

sözlüsü,ailesi birikim yapsalarmış madem birikim yapmak için ayrı eve çıkılmıyor.sadece sevgiylende olmaz bu iş

memleketim insanı yedi kat ele çok fedakardır zate :hulya:
hepimiz öyleyiz ayrım yapmıyorum bu konuda

burda yanlis birsey görmüyorum

Annenizin elini öpmek lazim, kendisini tebrik ediyorum!

ama seviyorum diyor adamda imkanım yok ayrı eve diyor ne yapacağız ?

imkanim yok demiyor adam, paramizi biriktirip ev alalim diyor ikisi farkli seyler

konusahibi sözlüsünün ortaokul 6 dan terk diye bikac mesaji var, ve bana bu adamin nasil desem sanki bayanlarin pek söz hakki yok diyen bir tip gibi geldi, evleneyim anneme kardeslerime hizmet etsin diyen bir kafa yapisi var. malesef:gitme:

bu yaşam mantıklı demedim akıl mantık almıyor... ben nerede sinirlendim ona bir dönelim.... yani benim çıkış noktam farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…