memleketim insanı yedi kat ele çok fedakardır zate :hulya:
hepimiz öyleyiz ayrım yapmıyorum bu konuda
imkanim yok demiyor adam, paramizi biriktirip ev alalim diyor ikisi farkli seyler
konusahibi sözlüsünün ortaokul 6 dan terk diye bikac mesaji var, ve bana bu adamin nasil desem sanki bayanlarin pek söz hakki yok diyen bir tip gibi geldi, evleneyim anneme kardeslerime hizmet etsin diyen bir kafa yapisi var. malesef:gitme:
Allahım beni gelinimin eline muhtaç etme, böyle düşünecekse haram olsun bana sunduğu çay.....
Canımı öyle bir al ki elden ayaktan düşmeden gideyim...
şu dubleks ev ve birlikte oturma durumu bzdede var malesef... malesef diyorum çünkü iki taraf içinde zor... biz abimle o şekilde oturuyoruz... ben ablam annem abim gelin hanım ve 2 yiğenim... ev oldukça genişşş tarla gibi ama gel görki yinede zorlukları oluyor güzelimm... bi sen alttan alıyorsun bir gelinn... olanda erkeğe oluyor sanmayınkii o rahatta her iki tarafında gönlü olsun diye susan asıl garipler bence onlar...sizin içinde olduğunuz şartları tabikide bilemeyizz ama yinede iyi düşünün derimm...
evet ilginçtir ki öyle : )
Seni Facebookta andık kulakların çınlamıştır....
evet güzel tesbit..
zor olmaz olur mu yahu... evde cilveleşemeyecekler bile, mutfak fantezileri hiç olmayacak, adam evde don atlet gezemeyecek....
hadi bunları geçtim, hepsinin birbini idare etmesi amanın... zor tırstım şimdi....
anladınmı kazen şimdi bizi bende beraberim sadece kayınvalide kayınpeder ama onlarada zor banada.şimdiki aklım olsa yada bekarken bilseydim bu siteyi beraber oturmazdım yada evlenmezdim.
ama seviyorum diyor adamda imkanım yok ayrı eve diyor ne yapacağız ?
..................
Evet, seni kıskanırım. Sen benim eserimsin, sen benim emeğimsin. Sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün hatıralarımsın. Seni kıskanırım. Seni bu duygumla bunaltır, isyan ettirir, üzerim. Seni kendime hasretmek isterim.
Bunun için kıskanırım seni.
Ben anneyim!
...........
..................
Ben saygının mihrabıyım. Önümde diz çökmeni isterim. Gönlünde yer etmeyi isterim. Hakkım ödensin isterim. Unutulmaktan korkarım. Baş üstünde ve baş köşende yerim.
Bu benim hakkım.
Ben anneyim!
............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?