kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

amaninnn..sakin arkadasim sakin...
ilk sene bende yanlarinda kaldim..
3 senem bitti simdi ama ben 2 senelik evliyim diyorum...
50 km uzaga kactim ama yetmiyor bazen bu bile..
iyi insanlardir belki ona lafim yok asla ama,istersen sende kayinvalidende melek olun,beraber olmuyor...
gecinirsin gecinmesine belki ama kendinden cok sey kaybederek...
bende öyle oldu...

vallahi öyle anneler gördüm kızınca sütüm sana haram olsun diyen

her anne ruh sağlığı yerinde olucak diye bir kaide yok öyle olsa dünya cennet olurdu

dün arkadaşlar biraz eğlendiler konuya ama onları hepsi gerçeklerdi bizim ülkemizin gerçekleri hepimizin analarının yaşadığı gerçekler güldük ağlanacak halimize kötü niyetleri yoktu bence asla sadece 15 kişiyle aynı evde olunmayacağını herkez bilyor

Aksiyon yapacak olanlari banladiniz kazen bey

böyle aksiyonun tadi cikmiyor
kaydirigubbakcemile3

17 kişi banlandı birinin üyeliği bitti toplam 18

resmen kıyım yaşandı ....

sorun onlara kazen haksız diyorlar hala ...

anneciyim rahmetli oldu hastaydı erkek kardeşime ben baktım canımdan çok severim onu aramaz sormaz günlük hayat içinde bimbir türlü sıkıntısı oluyor
hiç bir beklentim yok tek arada telefon açsa onuda yapmaz ama yinede seviyorum onu beni aramasada ben arıyorum merak edip sevgi beklentisiz olmalı

17 kişi banlandı birinin üyeliği bitti toplam 18

resmen kıyım yaşandı ....

sorun onlara kazen haksız diyorlar hala ...

:gitme::gitme:

herkez kendine göre haklidir

kazen bey ben su su sebepten dolayi sucluyum beni lütfen 1 haftaligina banlayabilirmisiniz diyen oldumu hic simdiye kadar

ben bencilim ne ekersem onu biçmek isterim....

bence herkes yerini bildigi sürece,evlatta aradaki o dengeyi cok iyi kurdugu sürece bi sorun yok bence...
kizlarin anne-babalari,gözlerinden sakindigi biricik kizlarini damada teslim ettikten sonra karisani cok duymadim..
ama ya erkek anneleri...
geline teslim ettin oglunu,saha neden arkasindan mama tabagiyla gezersin ki...
bence anneler ogullarinin büyüdügünü kabul edemiyorlar,gelinlerde buna sinir oluyor,evine istememe falanda bu asiri baskidan kaynaklaniyor..
[/B

Kazen kullanıcısından alıntı
..................

Evet, seni kıskanırım. Sen benim eserimsin, sen benim emeğimsin. Sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün hatıralarımsın. Seni kıskanırım. Seni bu duygumla bunaltır, isyan ettirir, üzerim. Seni kendime hasretmek isterim.

Bunun için kıskanırım seni.

Ben anneyim!
...........
ben asla kıskanmam oğlumu eşinden neden kısakanayım çok hastalıklı şiirin bu kısmı
eşi onu mutlu etse heyırlı bir kadın olsa eşine çocuğuna başka ne isterim
katılmıyorum kesinlikle

tam üye adını bilmiyorum kendisi istedi adil olmamış yaptım bende hay hay dedim ...

Müşteri veli nimettir :hulya:
Ben bunu bilir bunu sölerim hem gün gelir forumda darbe yapıp sizi banlarız buda bi seçenek delikafadulden

ben bencilim ne ekersem onu biçmek isterim....

sana katılımıyorum kesinlikle çok beklenti içine giren insanlar hep kaybeder
her türlü ilişkide beklentiyi minimuma indirmek gerekir
yoksa kafamıza takıp hasta bile olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…