kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

bu arada neden nişanlın aılesının sözünden cıkmıyor onların agzına bakıyorda,sen nıye annen onaylamadıgı halde anneni ezıp gecıyorsun anlamıyorum.... daha sorumluluğunu bılmeyen bır koca adayı için..

offf be canımmm ,senin işin gerçekten zor tek kayılvalden değilki eltin flnda olcak ,bence iyi düşünmelisin cnm ,sonradan mutsuz olma ...

arkadaşlar biz ne dersek diyelim kelam kafasına koymuş. kendine ait bir ev kurmayacak bunu anladım da anlamadığım madem kim ne derse desin sen dediğini yapacaksın o zaman bu konuyu neden açtın?CADIARZU

Herhalde sözlüsünekaynana kayınpeder görümceler ve kayınlara okutup, bakın hiiç kimse böyle bişeyi kabul etmiyor.. Benim gibi melek bir gelin bulmuşunuz öpün başınıza koyun debilmek için, yani kendi reklamını sözlüsünün aileine yapabilmek için açtı....

Allah hayırlısını versin.
Hangisi hayırlısıysa geri ya da ileri adımlar atmak nasip eder inş.

ozi3478 - ..aynen oda var...ilerde basa kakacaklar..kakmasalar bile arkalarindan konusacaklar..bizim sayemizde ev sahibi oldular diye.....tabi para biriktiripte ev alma hayalleri gercek olursa oda muamma..

yok be güzelim ev mev almaz kimse kimseye millet karı koca yıllarca çalışıp ancak başını sokacak bir ev alıyor
hem bu devirde bir kenara para koyuluyormuki geçim zor dişinden tırnağından iyice kıssa bile zor ev alması
birde faiz harammışta ... çok biliyo arkadaş herşeyi

Denizbaris hamile halinle satırlarca yazdın, eksilerini gösterdin, boşuna yorulma artık...
arkadaş kabul etmiş gözüküyor, yaşayıp görecek artık ve eminim evlendikten kısa bir süre sonra kk nın kadınlarını dinleseydim keşke diyecek ben öyle görüyorum

aynı eve gelin gitmeyi şartların zorluğundan anlarım da 15 kişilik evde olmaz olamaz yani...

valla biz boşuna yorumlar yaptık önerilerde bulunduk,o istediği gibi davranacak,kendi hayatı umarım pişman olmaz çok çok mutlu olurrr....

Kelam nerde tanıştınız nezamandır çıkıyosunuz?ciddi anlamda söz taktınızmı?

arkadaşlar ben kesin kararımı verdim ayrılmayacağım eltimle bi süreliğine de olsa yaşamayı kabul edeceğim. ayrıca sözlün seni kandırıyo köprüyü geçene kadar falan diye yapılan yorumlara cevabım ben onun sadece görünüşüne veya tatlı sözlerine değil yüreğine güvendim sevdim. sözlüm 25 yaşında bababın yakın arkadaşının oğlu biz kendimiz başladık.

ayrılma neden ayrılıyorsun, fakat aynı evde yaşamayı kabul etme.bu senin en doğal hakkın...

Bu devirde aynı eve evlenmeyi düşünüyorsunuz..hem de 5 görümce 2 biradder, kayın eltiakannehirvs vs vs

arkadaşım sen evliliğ ne zannediyorsun acaba?akannehir

Aşkım için, onun ailesinin hizmetini görmeye, onların hayatlarına uymaya, onların istediği gibi cümbür cemaat yaşamaya, özel hayatımın hiçbir zaman olmamasına razıyım diyorsan evlen..

5 sene sonra kendi evimize çıkarız laflarının da genelde yüzde 95 i hikayedir..bunu da unutma..

Allah yadmcın olsun..
[/B]

o zaman sorun ne?
neden topic açtın?:uhm:
madem sözlüne güveniyorsun mutluluklar.a.s.

Kelam ben eltinin yerinde olsam böyle bişeyi kabul asla etmem.senelerce kalabalıktan bıkmıştır zaten.Ben ne eltimi nede kaynımı isterdim evimde.kimseyi istemem.bence eltinin daha haberi bile yok kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun canım... Eltinle sana mutluluklar diliyorum...
Sözlünle diyemiycem çünkü eltini eşinden daha fazla görüceksin o evde....

Ne diyim allah kızlarımıza akıl fikir versin... hayatta kek amacın evlilik olmadığını görecek göz versin... Aynı evde 10-15 kişi yaşanırsa o evliliğin evlilik olmayacağını idrak yeteneği versin.....

hAdi kızlar hep bir ağızdan AMİİİİNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…