kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

benim anlamadığım bu kızların anası babası da birşey demiyor mu ya?CADIARZU böyle bir evliliğe(!) nasıl izin veriyorlar ya?

büyük konuşmayım tabii..:kedi:
tövbe

yorma artık kendını bacım
ne desek bos
gıt dınlen
bebıse kıyamam

haa bu arada eltinin sizi evine kabul edeceği ne malum...
Kadın kalabalıktan yeni kurtulmuş gene aynı şeyleri yaşamak ister mi sanıyorsun...
Haa sözlün eltinin evine yerleşmek istediğinde zaten eltinin itiraz etmeyeceğinden edemeyeceğinden çok eminse zaten o ailede kadının zerrece değeri yok, itiraz hakkı yok demektr....
Bu dda ne kadar kabul edilebilir bir durum blemiyorum....

Neyse size aşk dolu günler diliyorum.... Evlenene kadar aşkınızı doya doya yaşayız, zira evlendikten sonra yanyana aynı koltukta oturma şansınız bile olmayacak...

Canım benim ikiniz yalnız değilsiniz ki.Tamam seviyorsun sözlünü herşeyine ok.
peki eltini ne kadar tanıyorsun onu ne kadar sevebileceksin,sözlün kadar güvenebilecek misin?
ınsan sevdiğinin kusurunu görmez ama diğerleriyle yaşıyacağın her olumsuzluk batacaktır sana.
Ayrıca kendini mecbur mu hissediyorsun,evleneyim de sonu Allah kerim,bu mudur?

arkadaşlar. kararlı kelam. her koyun kendi bacağından asılır. artık boşverin. karar vermiş.
yaşasın görsün,
ailesiyle iş yapan onlarla beraber çalışan bir erkek eşi olacak kişi.
işte sırf bu bile ailenin herşeye,alınana yenilene içilene giyimine, gezmelerine eğlencelerine karışmaları için yeter.
çünkü kazanç ortak. sen az çalıştın yok benim kocam çok çalışıyor. senin kocan az çalışıp çok para alıyor.
oooo. daha neler duyacak o evde kelam..

Canlarım yaaa... bebişimi de düşünürler miş....
Amaaan oturduğum yerden yazıyorum işte ne yorulcam....
Zaten raporluyum çalışmadığım için evdey yatarken yorum yapıyorum....

Allah bana da böyle uyumlu böyle munis bir gelin nasip etsin inşallahh...
Hoş o dese ki kaynanacım beraber oturalım.. ben derim "get işine.... Bu yaşa kadar baktım besledim büyüttüm yetmedimi.... bu saatten sonra bakın kendi başınızın çaresine...."

ayyy fenalık bastııııııııı bu yazdıklarından..akannehireyvahedigeldismile
ama tamamen haklısın..

ay Allah yardım etsin valla....

Çok sevdiğim ve sonuna kadar katıldığım bir laf vardır:

Aşk gözü kör eder evlilik gördürür(gözünü açar)

Ki ben hiç evlenmediğim halde neyin ne olduğunu, ne olacağını biliyorum burda bir sürü evli bayan yazmış, başına gelecekleri anlatmışlar. Sevgi herşeyi halleder evet doğru :))

Kelamcım evlendikten bir ay sonra inallah seni burda ağlar halde görmeyiz. Çok içten diliyorum. ınşallah bunca kişiyi, bunca TECRÜBEYı utandırırsın süper huzurlu evliliğinle..

Son düzenleme:
Yok onu bunu geçtimde ben hala neden buraya konu açtığını çözemedim...
Çözen varsa banada anlatabilirmi?

Şimdi eltinlemi aynı evde oturacaksın k.validenle oturacan bişeyler kaçırdım ben herhalde :uhm:kafam karıştı biraz

valla canım 2 sene geç evlen ama kendi evine evlen.

yaz bunu bir yere...

evlilik 2 kişi arasında olur..

İnsan psikolojisi tuhaf, buradaki herkes yapma etme yazık etme kendine dedikçe, yasadıkları tecrübelerden bahsettikçe o kararından daha da emin oldu. Herkesin kendi hayatı umarım dediği gibi olur mutlu olur ama su durumda cok zor.. Onu unutamayacagı günler bekliyor, Allah yardımcısı olsun..

Benım annem de oyle dıyor.
Evlendıkten sonra herkes yuvasını bılsın olur mu oyle ev ev ustune

hah işte ben de burda tıkandım
madem sorun yok
eee derdım var mı
yok
eeee

öyle olur zaten hep..

Eee ortada sorun olmadığına göre bize de mutluluklar dilemek düşer kızlar..:lepi:

hayırlı olsun

tekrar bekleriz seni aramızda:lepi:

konu başlıkları : "eltimle aynı evde yaşıyorum,kaynanamda geliyooo"

"kocamın yüzünü unuttum, kaynanam kabuslarımda"

"ben onu sadece sevmiştim, ne yaptım ki bunları reva gördü"

"aşk her şeye yetmiyormuş kızlar anladım, çok pişmanım"

"hamileyim çocuğuma yatacak yer bulamıyorum"
gamyoncuiremsu

Bence sözlüsünün tüy problemlerini görmezden gelmesine karşılık beraber gitmeyi kabulleniyordur kendince.

Son düzenleme:

valla canım 2 sene geç evlen ama kendi evine evlen.

yaz bunu bir yere...

evlilik 2 kişi arasında olur..

:))

"Sevgi herşeyi halleder doğru" lafını yazarken ironi yapmıştım.. Nereye hallediyor sevgi..Zaten bir yerden sonra geçen bir şey.. Evliliğin acı ve gerçk yüzü hele bu kadar kalablıkla adama tokat gibi çarpar valla..Bunca evli bayan yazmış ileride neyle karşılacağını, Bunca tecrübe konuşmuş...

Evlilik 2 ikişi arsında oluyor mu emin değilim bir adamla evlenmiyorsun sülalesiyle evleniyorsun. Onların da derdi bitmiyor ki git de diyemezsin kızın biri evlenirsem kaynanam evime misafir gelmesin diye konu açmış neler yazılmış.. Tek adamla evlenmiyon, sülalesiyle de evleniyon, onlara git diyemezsin, onun ailesiyle de aile oluyorsun, olacan olmak zorundasın falan fıstık. Uzak olsalar bile yine karışıyorlar. Daha nişan törenlerinden başlıyor sıkıntı, bıdı bıdılar, sen onu taktın yok kuaför paramı ödemedin yok eltim şunu dedi kayınpederim şunu yapmadı... neyse hiç girmeyeyim de konu sapmasın...

Bu arkadaşa da mutluluklar diliyorum.. Sado-mazo bir hal gördüm kendisinde

Son düzenleme:
ay bırakın allahaşkına ya..zaten kararını vermiş..millet burda yalvar yakar birşeyler anlatıyor konusu da reyting alıyor diye uçuyordur allah bilir...madem böyle bence kendinizi üzmeyin.kazen kızmış ama dalga geçilmeyecek gibi değil ki...burada kendinden yaşça büyük insanlar hepsi ağız birliği etmişcesine etme eyleme diyor..madem bildiğini okuyacaktın kimsenin tecrübesini dinlemeyi neden istedin ta en başından?ev insanın kalesidir..helal mekanıdır..özgürlük yeridir..bir evin içinde elalemin herifleri yanında hizmetli olacksın yayılarak oturamazsın..kılığına kıyafetine lafına sözüne sürekli dikkat edeceksin..o kadar sıkıntı arasında görürüz aşk kalırmı...annemin 30 yıl önceki halisin biliyormusun kelam..dilerim yaşın geçtiğinde pişmanlıkla dolu bir enkaz yığınına dönmezsin... illa onunla olmalı diyeceğine allahtan herşeyin hayırlısını iste herşeyden önce...belki de yokluğu senin için daha iyidir ne biliyorsun..neyse boşuna konuşuyoruz 1 müsibet 1000 nasihatten iyidir derler.bir derdim var kısmındaki diğer dertleri de okusa ya..

Son düzenleme:
arkadaş evlenemicem die ölüyor olay bu.evde kalırım korkusu var sanırım.
herşeyi laylaylom olarak görüyor ...
evlenince öyle olmıcak maalesef tatlım..
korkma evde kalmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…