Hayırlı olsun canım... Eltinle sana mutluluklar diliyorum...
Sözlünle diyemiycem çünkü eltini eşinden daha fazla görüceksin o evde....
Ne diyim allah kızlarımıza akıl fikir versin... hayatta kek amacın evlilik olmadığını görecek göz versin... Aynı evde 10-15 kişi yaşanırsa o evliliğin evlilik olmayacağını idrak yeteneği versin.....
hAdi kızlar hep bir ağızdan AMııııNNNNN
Hayırlı olsun canım... Eltinle sana mutluluklar diliyorum...
Sözlünle diyemiycem çünkü eltini eşinden daha fazla görüceksin o evde....
Ne diyim allah kızlarımıza akıl fikir versin... hayatta kek amacın evlilik olmadığını görecek göz versin... Aynı evde 10-15 kişi yaşanırsa o evliliğin evlilik olmayacağını idrak yeteneği versin.....
hAdi kızlar hep bir ağızdan AMİİİİNNNNN
arkadaşlar. kararlı kelam. her koyun kendi bacağından asılır. artık boşverin. karar vermiş.
yaşasın görsün,
ailesiyle iş yapan onlarla beraber çalışan bir erkek eşi. olacak kişi.
işte sırf bu bile ailenin herşeye,alınana yenilene içilene giyimine, gezmelerine eğlencelerine karışmaları için yeter.
çünkü kazanç ortak. sen az çalıştın yok benim kocam çok çalışıyor. senin kocan az çalışıp çok para alıyor.
oooo. daha neler duyacak o evde kelam..
Çok sevdiğim ve sonuna kadar katıldığım bir laf vardır:
Aşk gözü kör eder evlilik gördürür(gözünü açar)
Ki ben hiç evlenmediğim halde neyin ne olduğunu, ne olacağını biliyorum burda bir sürü evli bayan yazmış, başına gelecekleri anlatmışlar. Sevgi herşeyi halleder evet doğru :))
Yok onu bunu geçtimde ben hala neden buraya konu açtığını çözemedim...
Çözen varsa banada anlatabilirmi?
Canlarım yaaa... bebişimi de düşünürler miş....
Amaaan oturduğum yerden yazıyorum işte ne yorulcam....
Zaten raporluyum çalışmadığım için evdey yatarken yorum yapıyorum....
Allah bana da böyle uyumlu böyle munis bir gelin nasip etsin inşallahh...
Hoş o dese ki kaynanacım beraber oturalım.. ben derim "get işine.... Bu yaşa kadar baktım besledim büyüttüm yetmedimi.... bu saatten sonra bakın kendi başınızın çaresine...."
Yok onu bunu geçtimde ben hala neden buraya konu açtığını çözemedim...
Çözen varsa banada anlatabilirmi?
İnsan psikolojisi tuhaf, buradaki herkes yapma etme yazık etme kendine dedikçe, yasadıkları tecrübelerden bahsettikçe o kararından daha da emin oldu. Herkesin kendi hayatı umarım dediği gibi olur mutlu olur ama su durumda cok zor.. Onu unutamayacagı günler bekliyor, Allah yardımcısı olsun..
arkadaşlar ben kesin kararımı verdim ayrılmayacağım eltimle bi süreliğine de olsa yaşamayı kabul edeceğim. ayrıca sözlün seni kandırıyo köprüyü geçene kadar falan diye yapılan yorumlara cevabım ben onun sadece görünüşüne veya tatlı sözlerine değil yüreğine güvendim sevdim. sözlüm 25 yaşında bababın yakın arkadaşının oğlu biz kendimiz başladık.
Çok sevdiğim ve sonuna kadar katıldığım bir laf vardır:
Aşk gözü kör eder evlilik gördürür(gözünü açar)
Ki ben hiç evlenmediğim halde neyin ne olduğunu, ne olacağını biliyorum burda bir sürü evli bayan yazmış, başına gelecekleri anlatmışlar. Sevgi herşeyi halleder evet doğru :))
Kelamcım evlendikten bir ay sonra inallah seni burda ağlar halde görmeyiz. Çok içten diliyorum. ınşallah bunca kişiyi, bunca TECRÜBEYı utandırırsın süper huzurlu evliliğinle..
valla canım 2 sene geç evlen ama kendi evine evlen.
yaz bunu bir yere...
evlilik 2 kişi arasında olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?