arkadaşlar ben kesin kararımı verdim ayrılmayacağım eltimle bi süreliğine de olsa yaşamayı kabul edeceğim. ayrıca sözlün seni kandırıyo köprüyü geçene kadar falan diye yapılan yorumlara cevabım ben onun sadece görünüşüne veya tatlı sözlerine değil yüreğine güvendim sevdim. sözlüm 25 yaşında bababın yakın arkadaşının oğlu biz kendimiz başladık.
Hayırlı olsun canım... Eltinle sana mutluluklar diliyorum...
Sözlünle diyemiycem çünkü eltini eşinden daha fazla görüceksin o evde....
Ne diyim allah kızlarımıza akıl fikir versin... hayatta kek amacın evlilik olmadığını görecek göz versin... Aynı evde 10-15 kişi yaşanırsa o evliliğin evlilik olmayacağını idrak yeteneği versin.....
hAdi kızlar hep bir ağızdan AMİİİİNNNNN
neyse kelam bizi haberdar et...fazla söze gerek yok...bazen insan tecrübelerini kendi yasamasi gerekiyo...ben mesela..gecen sene esimle ilk kez 7 sene sonra türkiyeye kayinvalideyi ziyarete gittik..elti kayin ve iki cocuklari vardi...elti ilk geldigimiz günde surati asikti...sanki hergün gelen biriymisiz gibi davrandi bize..bi kovmadigi kaldi..arkasini döndü dönü oturdu tv ye bakti...evde ne yemek yapildi dogrudürüst ne ilgi gördük..sözde 5 haftaligina gitmistik..2 hafta icinde döndük..zaten 3 günü yollarda gecti...ha onlara maddi yönden asla yük olmadik..evin herseyini aldik..cürüdü dolablarda..ayriyetten ikidebir bizden para istiyorlardi..baya bi paramizida kaptirdik...simdi artik yüzümüzü zor görürler...1 kurus bile isteselerde göndermiyeceyiz artik....yani bizde tecrübe edindik..türkiyede havamizi aldik geldik..burnumuzdan geldi
ayrica öyle bi eltiki..evin kaynanasi o olmus...ne kocasi söz gecirebiliyo nede kayinvalidem...kayinvalidemde sanirim onun korkusuyla bize fazla yakinlik gösteremedi..zaten kadincagizin burnundan getirmis...onlara börek yaptin..sevgili oglun gelinin almanyadan gelecekya hazirlik falan yapiyorsun gibi kayinvalideye birsürü laf saymis...görümcem anlatida..soke oldum..iki kuma geçinmişde iki elti geçinememiş
ne geldiyse behlül yüzünden geldi başına.
hala behlülüm de behlülüm diyo:gitme:
merhabalar. dün sözlümle uzun uzun konuştum. ayrılık konusunu hiç getirmedim. ailesinin çok kalabalık olduğunu ve buna dayanamam ben dedim ayrı ev gibi bi imkan olmadığını söyledi konuştuk konuştuk verdiğimiz karar ayrı ev değil ama diğerine nazaran benim için iyi iki elti bi evde yaşayacağız. büyük eltinin yanında. diğer eltim kaynanmgilde çocuklarda orda olacaklar bu böyle olsun dedim aksi durumda çok zor olur dedim anlaşmış gibiyiz. tabi bu sadece bi süreliğine olacak elinde sonunda ayrı evim olur bende sözlümle hem fikirdeyim şimdiden kiraya gidersek ileride bi evimiz olamaz olursada çok geç olur ama bu şekil bi 4 5 sene idare edersem kendi evim olacak.
ya ben konuyu niye açtım sadece paylaşmak istedim yazdım belkide rahatladım. yorumlarınızın çoğu ayrıl böyle imkansız falan old
u hatta dalga geçildi alay konumuna getirildi yine de konumu kapatmadım tüm yorumları okudum genelde herkez hemfikir. inanın bende zor olacağının ve bu durumun istisnalar içinde olduğunu biliyorum elimden gelen yok anlayın seviyorum onunda sevdiğine eminim. ewt evliliğim ilk yıllarında özgür olamayacağım deli gibi bunu da göze alıyorum. bakın ben de kendime kızıyorum dediğiniz gibi belkide gözüm kör olmuştur. inşallah sonu kötü olmaz ben Allaha dua ederken ille o olsun asla bizi kavuştur asla demedim dememde ne olursa olsun hakkımda hayırlısını istedim bindim bi alamete gidiyorum kıyamete......... ınanın evleneyim yada evliliğim almasın burada ben yazacağım pişman mıyım yoksa iyiki mi diyorum. hepsini yazacağım ölmezde sağ kalırsam. böylede mutlu olunuyormu aşk herşeyi yeniyormu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?