- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Ne tatlı bir kadınmış. Maşallah cidden. Sen zaten çok vicdanlı bir kadınsın. İnşallah Rabbim şifa verir.Sağol canım benim. Kendisi de oyle diyor zaten mesela ben oturursam hastalanırım diyor. Ben otur diyince. Is yapiyor bana gelince bulasik vs gibi
Tesekkur ederim. Amin insallah canım benim.Ne tatlı bir kadınmış. Maşallah cidden. Sen zaten çok vicdanlı bir kadınsın. İnşallah Rabbim şifa verir.
ÖylemiAnneannemde Parkinson ve alzheimer teşhisi yakın zamanlarda konuldu ve 59 yaşındaydı .Dediğiniz gibi başlarda böyle düşmüş ,kafasını filan çarpmış ,bir gün teyzrmde salondaki cam sehpanın ustune düşmüş .Ve neredeyse 4 yıldır felç gibi birşey .Bu alzheimer dan olabilir ama Parkinson da kas kaybına sebep oldu demisti Dr.
Neyse çok uzatmayayim ama calsimasi iyi gelwcekse çok müdahale etmeyin derim .Evde takip edin eğer dengesini saglayamiyorsa tabiki o zaman çalışmasın .
Hastalığın ilerleyen evrelerinde ellerde sürekli titreme filan başlıyor yani yakın olmaniz daha iyi olur bence .çünkü takip edilmesi gereken bir hastalık .Yani yakın olamzdaniz bir süre sonra ya sizin orada yada kv nizin sizde kalması gerekecek geçmiş olsun
Cok teşekkür ederim canım,güzel söz sadakadır demişler. Guzel bakan güzel görüyor demek kiSarışıncım kalbi güzel ve merhametli
bir kadınsın sen.
Birbirinize yakın iki ayrı evde oturup,
anneyi görüp,gözetmek en mantıklısı.
İyilik yap denize at,balık bilmezse,
Halık bilir demiş atalarımız.
Allah bu iyi niyetini,hem dünyada,
hem ahirette karşına çıkarsın inşallah.
Anneye de acil şifalar diliyorum.
Canim evimiz kira bizim. Ev sahibi olur isek yerimiz yurdumuz belli olur. Illa bir gun cikacagiz suan oturduğumuz evdenSiz niye taşınıyorsunuz ben anlamadım. Kendisi sizin yakınınıza taşınsın sadece. Bir de kayınvalide diye yüz çevirmek olmaz. Biz de yaşlanacağız. Elinizi uzatın.
Amin insallah. Benim aklımdaki alt üst oturma fikri, kendisi alt katta otursa daha iyi ust katlar tehlike onun icin. Ya da yan apartman da olur diyorum bir denk getirsek insallah.Çok güzel düşünmüşsünüz. Umarım iki tarafta hep mutlunolur. Aynı ev değil ama aynı binada 2 ayrı ev en mantıklısı.
Tesekkur ederim canim.Geçmiş olsun.
Bence de yalnız bırakmayın, yakın oturun. Zaten bir şeye karışacak birine benzemiyor. Öyle bile olsa hastalık durumu farklı.
Doktor çalışmasını önerdiyse, yaşı da çok yoksa devam etsin bence.
Senelerce çalışmış insanlar için evde oturmak gerçekten çökme sebebi.
Evde ne iş yaparsa yapsın yine de yeterli gelmez. Çalışmak daha dinç tutar.
Hem psikolojisine de iyi geliyordur çalışmak.
Evet oyle birisi değil kuzum. Bazen boş konusabiliyor ama düşünüyorum da benim annem beni daha cok sinir ediyor. Sakin kafayla düşününce diyorum ki iyi de kötü bisey demedi ki kadinSarışıncığım kuşa kediye merhamet eden bir kadınsın sen.
Kayınvaliden sorunlu,işgüzar biri gibi gelmedi anlattıklarından,zaten öyle olsa anlaşamazdınız..
Kv ile ne kadar uzak o kadar iyi derler ama bu durum istisna.Yarının neler getireceğini bilemezsin.Bugün onlara yarın bizlere..
Güzel kalbinin mükafatını alacağına inanıyor ve umut ediyorum..
Kim görse öyle diyor. Ilk kez onunla tanisanlar falan diyor ne kadar asil ne kadar hanım konustugunu bilen biri. Benim gözümün icine bakiyormus . Amin insallah. Belki burdaki arkadaslar şaşırıyordur ama durum böyle. Benim de icim hic rahat degil kuzum vicdanen, arıyacağım yarınböyle bir kadın kesinlikle seni zorlamaz kapı komsun olsa bile.
Zor olsa inan 1500 km öteden bile karışırdı evine.
yerinde olsam yalnız bırakmayı vicdanım kabul etmezdi.
herkese seninki gibi bir kaynana nasip olsun insaallah
Evet bide tane tane konusur. Hic yüzünü asık gormedim neredeyse. Sagol canim. Bir gun bizde yaşlanacağız Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi insallahKv cok naif biri ya... Ne kadar yardimci olunsa o kadar sevap bizde birgun yaslanacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?