Kayinvalidemin hastalığı ve yapabileceklerimiz. Yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canım benim. Kendisi de oyle diyor zaten mesela ben oturursam hastalanırım diyor. Ben otur diyince. Is yapiyor bana gelince bulasik vs gibi
Ne tatlı bir kadınmış. Maşallah cidden. Sen zaten çok vicdanlı bir kadınsın. İnşallah Rabbim şifa verir.

Arada daha önce kavga, laf söyleme gibi kırıcı şeyler olmadıysa yazıktır yakınınıza taşınsın ses duyduğunuz da gider bakarsınız.

Sarışıncım kalbi güzel ve merhametli
bir kadınsın sen.
Birbirinize yakın iki ayrı evde oturup,
anneyi görüp,gözetmek en mantıklısı.
Benim kayınvalidem 5 yıl önce lenfoma geçirdi,
benim ısrarımla memleketten alıp yanımıza getirdik,tedavi süresince yaklaşık
9 ay bizde kaldı,sonra da kontrollere gelip gitti.
O süreçten sonra bana karşı zaten iyi olan tavrı ve yaklaşımı daha da iyileşti.
Kızım derken bir kızım daha çıktı ağzından.
Onun dualarıyla daha rast gitti işlerim.
En azından ben böyle düşünüyorum.

İyilik yap denize at,balık bilmezse,
Halık bilir demiş atalarımız.
Allah bu iyi niyetini,hem dünyada,
hem ahirette karşına çıkarsın inşallah.
Anneye de acil şifalar diliyorum.

Son düzenleme:
Öylemi
Cok gecmis olsun anneannene. Allah acil sifalar versin. Alzheimer teshisi yok ama unutkanligi var. Simdi doktorlar uyku bozuklugu diyor. Aslinda uyurgezer nerede yattigini ne yaptigini bilmiyor geceleri. Evet gecende cerez tabagini düşürdü bi defada ocakta biseyi devirdi el titremesi var. Bazende hicbiseyi yok gibi ama acaba stresmi tetikliyor bilemiyoruzki.en iyi doktora da gidiyor. Yani ev islerini yapiyor. Cam bile siliyor. Utu yapiyor. Allaha şükür dinc çalışmasını engellersek belki kas kaaybi olcak haklisin

Cok teşekkür ederim canım,güzel söz sadakadır demişler. Guzel bakan güzel görüyor demek ki
Amin insallah çok sağol
Yapmazsam kendime kızarım. Rüzgâr eken fırtına biçiyor çünkü..

Siz niye taşınıyorsunuz ben anlamadım. Kendisi sizin yakınınıza taşınsın sadece. Bir de kayınvalide diye yüz çevirmek olmaz. Biz de yaşlanacağız. Elinizi uzatın.
Canim evimiz kira bizim. Ev sahibi olur isek yerimiz yurdumuz belli olur. Illa bir gun cikacagiz suan oturduğumuz evden
.kendisi ev sahibi o satar bizim civardan ev alır istese. O yüzden yani.

Çok güzel düşünmüşsünüz. Umarım iki tarafta hep mutlunolur. Aynı ev değil ama aynı binada 2 ayrı ev en mantıklısı.
Amin insallah. Benim aklımdaki alt üst oturma fikri, kendisi alt katta otursa daha iyi ust katlar tehlike onun icin. Ya da yan apartman da olur diyorum bir denk getirsek insallah.

Geçmiş olsun.
Bence de yalnız bırakmayın, yakın oturun. Zaten bir şeye karışacak birine benzemiyor. Öyle bile olsa hastalık durumu farklı.
Doktor çalışmasını önerdiyse, yaşı da çok yoksa devam etsin bence.
Senelerce çalışmış insanlar için evde oturmak gerçekten çökme sebebi.
Evde ne iş yaparsa yapsın yine de yeterli gelmez. Çalışmak daha dinç tutar.
Hem psikolojisine de iyi geliyordur çalışmak.

Altli ustlu alın bence yanlız bırakmayın oda bir zamanlar bizim gibi gençti eşinizi doğurdu büyüttü yanlız kalmasin başına bişey gelirse vicdan yükü sizi kötü eder

böyle bir kadın kesinlikle seni zorlamaz kapı komsun olsa bile.

Zor olsa inan 1500 km öteden bile karışırdı evine.

yerinde olsam yalnız bırakmayı vicdanım kabul etmezdi.
herkese seninki gibi bir kaynana nasip olsun insaallah

Sarışıncığım kuşa kediye merhamet eden bir kadınsın sen.
Kayınvaliden sorunlu,işgüzar biri gibi gelmedi anlattıklarından,zaten öyle olsa anlaşamazdınız..
Kv ile ne kadar uzak o kadar iyi derler ama bu durum istisna.Yarının neler getireceğini bilemezsin.Bugün onlara yarın bizlere..
Güzel kalbinin mükafatını alacağına inanıyor ve umut ediyorum..

Tesekkur ederim canim.
Evet doktor çalışmasını öneriyor. Gecenlerde de birşeyler yapmış el işi,o da iyi geliyormus oyle soyledi . Zaten 1 -2 sene evde oturdu dayanamadi yani biz yeni tanistigimizda esimle evdeydi. Bence de çalışsa daha iyi. Dinc tutacak onu belli ki. Haklısın.

Evet oyle birisi değil kuzum. Bazen boş konusabiliyor ama düşünüyorum da benim annem beni daha cok sinir ediyor. Sakin kafayla düşününce diyorum ki iyi de kötü bisey demedi ki kadin
.klasik annelerimizin nasihat vari seyleri aslında. Biz gencler biraz aksi miyiz ne :) Şaka bir yana bana cok yardımı dokundu hala daha dokunur. Tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Yarın arayacağım onu. Bugun temizligimi de yaptim bakalim ne diyecek bir de ben onu bazen davet ediyorum,is çıkışı gelsene yemege anne diyorum. Mutlu oluyor seviniyor. Ses tonundan anlıyorum

Kim görse öyle diyor. Ilk kez onunla tanisanlar falan diyor ne kadar asil ne kadar hanım konustugunu bilen biri. Benim gözümün icine bakiyormus . Amin insallah. Belki burdaki arkadaslar şaşırıyordur ama durum böyle. Benim de icim hic rahat degil kuzum vicdanen, arıyacağım yarın

Aynı ev istemiyorsanız altlı üstlü oturun. Eşin de geceleri kontrol edebilir.

Ben de çok yaa üzüldüm kayinvalidenize Allah yardımcısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…