Kayinvalidemin hastalığı ve yapabileceklerimiz. Yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benım öyle bir hataya düşme derim. Ne kadar iyi olursa olsun sık muhabbet tez ayrılık getirir, iyiyken kötü olursunuz.
Aynı bina, altlı üstlü yada yan daire karşı daire bunlar tehlikeli işler. Yakın olacaksa da şöyle 5 10 dakikalık mesafeden tutun bence.
Aslında hastaymış üzüldüm ama başkalarına üzüldükçe de hep biz üzülünecek hale düşüyoruz.

Allah yardim etsin demeye geldim sen ne karar verirsen vicdaninla verirsin canim.

Kadini isi biraktirmayin ona iyi geliyor doktoru dinleyin siz doktor degilsiniz gidin o doktora konusun ona neler yardim yapabileceginizi söyleyin akil isteyin sadece bunu doktorla konusup bunu dikkate alirsaniz hastaligi yavastmis olursun iyilesme ihtimali varmidir bi fikrim yok ki önce bi doktorla konusup ona göre planinizi yaparsiniz kayinvalideniz hen doktoru dinleyebilir

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Gece yürümesi sorun olabilir. Yatağa yatarken sabitlesenizya da dr a bir danışsanız önerecekleri birşey olabilir.Camı falan açsa ocağı açsa uyurken Allah korusun çok tehlikeli. Gece yürümeyeceği bir sistem bulmak lazım sanki. Yani kapıyı açıp çıksa falan çok kötü.
Çalışması da aslında beynin işlevlerinin körelmemesi için iyi. Hem hayata bağlılığını da kaybetmez.
Düşünceli bir kadına benziyor kayınvalideniz. Siz de merhametli bir gelinsiniz. Umarım güzel bir yol bulursunuz her iki tarafında içi rahat eder. Allah yardımcınız olsun.

Evlerimiz suanda yürüme mesafesinde değil nasıl desem 1 dolmusa binmesi inip yeniden biraz yurumesi lazim 5 10 dakikalik mesafede de sanki gec kalinabilir gibi geliyor. Allah korusun benim aklimda 1 2 apartman yanimiz ya da alt ust var çünkü eşim gece gidip kontrol edicek .:/ Ileride vicdan azabı çekebilirim esim de öyle

Bi takim tehlikeli seyler yaptı zaten ondan sonra cagirmisti esim gelmedi. Aslinda nasil olur bilmiyorum doktorlar ilac veriyor dogal olarak. Bu uyku olayı sıkıntı. Zaten gece bagirip cagiriyormus uyurken parkinson hastaligi uyku ile alakali bir hastalik bir yerde. En korktugumuzda balkona falan çıkar ya da evden çıkarsa. Belkide yapiyor. Hatta biliyor musunuz bir defa bize gelirken evi gecmis farkinda değil. Uyurgezerler aslinda cok sey yaparlarmis yemek bile yerlermis bilmezlermis. Gece yemesi de vardi bi ara bence uykuda yiyordu

Allah yardımcınız olsun canım. Hep böyle merhametli ve güzel kal
Bence de 1 apartman uzaklığı olabilir. Hem siz bunalmazsınız, hem kvniz üzülmez, hem de arayınca hemen gidebilirsiniz.

Kvalideyle aynı ev yakın ev genelde sorun yaratır ama sağlıklıysa değilse evlat olarak görevi var kocanızın sevdiğiniz adamı vicdanıyla ve azabıyla bırakmayın başına bir şey gelse annesinin ömür boyu bunu taşımasına izin vermeyin..sizin anneniz aynı durumda olsa bırakın hastalığı korkuyorum dese gözünüz bir şey görmez tüm imkanlarını seferber edersiniz..bırakın kocanızda yapsın derim

Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben biraz size de takıldım açıkcası özür dilerim ama kadın hastayken yakın olmanız durumunda bir sorun yaşar mıyıma takılmışsınız Allah’ın izniyle bir sorun yaşamazsınız her deneyim kötü olcak diye bişey yok ben sizin yerinizde olsam aynı bina veya bitişik binada otururum hem bana hem eşime hem kayınvalideme kolaylık olur. Kadın zaten çekingen bir kadınmış bilgili de biri demek ki insan eti ağır olur derler bizde ondan aynı evi teklif dahil etmemiş edildiğinde kabulde etmemiş Allahım kimseye vermesin böyle dertler kendi anneniz de olabilirdi bu kişi ve gerçekten emin olun çok büyük vicdan azabı çekersiniz bir durum olursa

BEnce aynı apartman en iyisi hem eliniz hep üstünde olur aklınız kalmaz. Hemde vicdanınız rahat olur. Yakın otursanız bile aynı apartman gibi olmaz bi ses duymak ihtiyac halinde hemen yanında olmak gerekir

Çok zor bir durum gercekten. Yani eğer kv eşinle aranı bozmaya çalışmıyorsa sana bir kötülüğü yoksa yakın tutun o zaman canım. Ama huzurunu kaçıracak şeyler yapacağını düşünüyorsan zor bir karar.

Kendini bilen bir kadınmış sarışın sıkıntı yaşamazsınız. Durumundan dolayı idare ediver biraz azcık sık görüver nolcak kız :) görgülü kvmiş seninki.

Yok kız öyle bi durum yok. Bana sadece tek zararı ki zarar mi yarar mi bilemiyorum eskiden takardim. Aşırı titiz olmasi is yapması. Esim diyor ki bırak yapsın hayatim o oyle rahat ediyor. Bas edemiyoruz.Mesela bize geliyor ya yemek yedik tencete yikiyor ocak siliyor. Atıyorum balkona oturcaz e hadi yikayim diyor. Eskiden bizde kaldığı olmustu ohoooo evi cillop etmis. Uzakta oturuyorduk. Napim o da huyu işte benim biraz isime geliyor kendi evinde de oyle annesinin evine de hatta benim annemin evinde bile is yapar

yani ufak tefek şeyler illa ki olur, ama başına bi şey gelse çok vicdan yaparsın sen. Az çok tanıdım seni. Hem arada olaylar olması adrenalin katar iyi olur
Biraz entrika da lazım hahahahaha. He valla yapiyorum inan gunlerdir aklımda bu var esime bakiyorum keyfi Nasil diye. Gayet iyi. Bu erkekler niye böyle icten ice üzülüyordur tabi de bana yansitmiyor

Biraz entrika da lazım hahahahaha. He valla yapiyorum inan gunlerdir aklımda bu var esime bakiyorum keyfi Nasil diye. Gayet iyi. Bu erkekler niye böyle icten ice üzülüyordur tabi de bana yansitmiyor
amaaann bi değişik bunlar. Sen takmasan o gamlı baykuş gibi dolanırdı emin ol. Karısı annesini yatılı çağırıyor ve annesi için endişe ediyor. Şimdi bu adam rahat olmasın da ben mi olayım

amaaann bi değişik bunlar. Sen takmasan o gamlı baykuş gibi dolanırdı emin ol. Karısı annesini yatılı çağırıyor ve annesi için endişe ediyor. Şimdi bu adam rahat olmasın da ben mi olayım
Hehh cok Dogru söyledin valla kuzum
Ay koptumm hahahahah bazen dioki neye gülüyon lann ne oldu. Ah bi bilse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…