Kayinvalidemin hastalığı ve yapabileceklerimiz. Yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hehh cok Dogru söyledin valla kuzum
Ay koptumm hahahahah bazen dioki neye gülüyon lann ne oldu. Ah bi bilse
hahhahahagaha bizde de oluyo o durumlar. Aha hatun kafayı yedi sonunda 2 çocukla, oluummm ben size ananızı delirtmeyin demiyom mu kadını ne hale getirdiniz diyo halbuki aklıma annesinin beni ezmeye çalışırken eşimin savunduğu an gelmiştir ve keyiflenmişimdir garibim deli sanıyor beni

Hahahahhahahahah benim de bazen bazi insanlara karşı bu tip haz durumlarim var
Ay ayniyiz yaaa. Saf kiz bunlar. Bilseler icimizdeki fırtınaları herhalde esim benden korkardı aslinda bazen korkuyorda.

Hahahahhahahahah benim de bazen bazi insanlara karşı bu tip haz durumlarim var
Ay ayniyiz yaaa. Saf kiz bunlar. Bilseler icimizdeki fırtınaları herhalde esim benden korkardı aslinda bazen korkuyorda.
he kız benziyoz valla :))

bırak korksun kuzum, karısından korkmayan taş olurmuş eşim bana deli dumrulum der, az çeçeron değilsin yoksa beni çekip çeviremezdin der.. Evet evin erkeği o ama idare bendedir. Sinik bi kadın olsan yazık olurdu sana der. Valla kocişim kocişim yaramıyo bu erkek milletine, dişini göstercen, her şeye he demiycen.

Deli dumrulum mu ?
Hahahahhaha karisindan korkmayan tas mi olurmus aklima bisey geldi amcam yengeme der ki ulaan avrat senden korkmayan imansızdır mesela bende bazen bakıyorum eşime . Esim diyor ki ahaaa bir itlik geliyor hemen yüzü boyle oluyor it damarim tutuyormus bir de. Bunlar ne demek aman Allah'ım hahahaha

Benim zaten aklımda o var. Yan apartman ya da altli üstlü olma durumu. Esime de öyle söyledim hatta. Esim kendisi direkt bana öyle söyledi. Kayinvalidem de oyle demis ayni ev olmaz diye bahsettim konuda. Gelmedi daha evel de bakalim bugun cagircam tatile cikana kadar kalmasini solicem iste. Ya ben galiba kendimi ifade edemedim inanin aklima takildi kac gündür kadın.

Kayinvalideniz akli başında belli ki. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan kimseye yıkılmak istemeyen biri ayrı ev olması gerektiğini sizden çok önce söyleyen biri. Yakın oturmanizda anlattığınız kadarıyla hiç sorun olacağını sanmıyorum.

Kesinlikle yakın otururdum. Belli ki rahatsızlık vermek istemeyen, kendi halinde biri ve hastalığından korkuyor

Yardımcı bir bayan tutsanız yatılı kalacak, hem kayınvalideniz rahat eder, hemde sizin aklınız kalmaz.

erkek ağzıyla artık bize gaz mı veriyorlar napıyorlarsa hahahha çok komik ya.. Geçen gün annesinin yanında hanımından korkmayan taş olurmuş dedi annesi bile güldü cadı gelin neler yapıyo oğluma diye şoklandı zaar

Öncelikle gecmis olsun.Siz zaten mantıklı bir yaklasimla cozum onerileri sunmussunuz.Anlattiginiz kadariyla kayinvalideniz mudahaleci bir insan degil.Yakininizda olmasi iyi olur.En azindan acil bir durum oldugunda hemen kosup gidebilirsiniz.

Ne kadar düşünceli bir kayınvalide, hastalığında bile size huzursuzluk vermek istemiyor kadın. Böyle bir kadınla aynı evde de yaşanır yani ama tabi kendi rahatlığı açısından da altlı üstlü dairelerde oturmak daha iyi olur gibi. Aynı mahallede falan da olur ama bence altlı üstlü düşünün.

Ay ne güzel bir kv, tam hayallerimdeki kv. O zaman yakın tut evi zarar gelmez sana tam tersi faydası olur . Genelde kv lerin hayatı fitne fücur üzerine kurulduğu için hepimiz kaçacak yer arıyoruz ama senınkı gibi olsa benım kv ben alır evımde bakarım .

Eşiniz tek çocuk mu ,eğer tekse kendinizi de kadıncağıda yormayın geniş bi eve çıkın bakıma ihtiyacı olacak gidebildiği kadar işine gitsin eninxe sonunda sorun olacak yalnız kalması

Hastalık durumu var ortada hala kV ile yaşamak zor diyenlere pes diyorum. Kadın evde düşüp ölsün mü yani bu mu vicdan ???

kaynananı seviyorsun..sanırım incinmemişsin kaynanandan yana..gerçi belli şirret bir kaynana olsa yaşlandım hastayım der acitasyon yapar sizin eve kapağı atar..ama bu senin kaynanan böyle istemiyor hem uzak olalım hem yakın diyor..bence neden olmasın

Bir de artık calismasini da istemiyoruz. Doktor calismasinin daha iyi oldugunu soyluyor ama cok yoruluyor ve motor becerileri icin evde biseler yapabilir diye düşünüyoruz.

kesinlikle olmuyor
biz anneanemi yanımıza aldık ilk brkaç hafta biraz ev içinde hareket yapılıyor sonra da deli gibi hep aynı şeyleri yapamam diye azala azala daha bacakları kötüleşiyor
motor gelişimi geriliyor
daha kötü oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…