Arkadaşlar şuan çalışıyorum iş yerimdeyim az önce eşimle konuştum annesi bizim evin orda işi varmış gelmiş bize gidecekmiş ve ben evde yokum. Eşim çağırmıştır kesin onada kızgınlıgım ayrı ama kayınvalideminde hemen gitmesine sinir oldum insan düşünür belki evim dağınık görülmesini istemediğim bişey var çalışan insanım neticede sabah evi öylece bırakıp çıkıveriyorum. Eşim annemle kahvaltı yapıcaz diyor bana ben evde olsam yine sorun yok gelsin başımın üstünde yeri var ama insan biraz düşünceli olur ya bende mi bi sorun var bütün bu olanlar bana çok tuhaf geliyor Evin hanımı evde yokken senin ne işin var benim evimde yani eşim çağırsa bile biraz düşünceli ol yani ama yok nerde o düşünce daha neler göreceğim bakalım((((
Eşinize söyleyin annesinden önce eve bi gitsin ortalığı bi toparlasın artık onun annesi de sizin anneniz sayılır kendi annenizden nasıl çekinmiyorsanız ondanda çekinmeyin hatta arayın anne ben çalışıyoeum bana gidecekmissiniz sen yabancı değilsin evi öyle bırkıpçıktım kusura akma dersiniz...
Arkadaşlar şuan çalışıyorum iş yerimdeyim az önce eşimle konuştum annesi bizim evin orda işi varmış gelmiş bize gidecekmiş ve ben evde yokum. Eşim çağırmıştır kesin onada kızgınlıgım ayrı ama kayınvalideminde hemen gitmesine sinir oldum insan düşünür belki evim dağınık görülmesini istemediğim bişey var çalışan insanım neticede sabah evi öylece bırakıp çıkıveriyorum. Eşim annemle kahvaltı yapıcaz diyor bana ben evde olsam yine sorun yok gelsin başımın üstünde yeri var ama insan biraz düşünceli olur ya bende mi bi sorun var bütün bu olanlar bana çok tuhaf geliyor Evin hanımı evde yokken senin ne işin var benim evimde yani eşim çağırsa bile biraz düşünceli ol yani ama yok nerde o düşünce daha neler göreceğim bakalım((((
Eşinizin annesini siz yokken kahvaltıya çağırması çok büyük bir olay değil aslında.
Ayrıca hata olarak görülecekse, eşinize kızmanız lazım bence, eşiniz çağırdıysa gelecektir tabi ki.
Daha çok yeni evlisiniz, eşiniz sizin neye bozulup bozulmayacağınızı henüz bilemiyor olabilir, istemediğiniz şeyleri net ifade etmeniz lazım, mesela bu kahvaltı olayı, siz yokken evinize gelip kahvaltı yapmasını istemiyorsanız bunu net şekilde eşinize söyleyin, bir daha çağırmasın.
İşin en ilginç tarafı şu geldi bana sadece, eşinizin sizsiz evine gelmesini istemeyen kayınvalide keşke yine siz olmadığınız için oğlunun yanına gelmeseymiş, kendisi size gelince evde olmanıza gerek yok heralde ama onlara giderken siz mutlaka olmalısınız, herşey işine geldiği gibi.
Ama sonuçta ben yeni evli bi insanım hani bi kaç senelik evli olsam yine neyse ben daha yeni evlenmişim bence bu hiç normal değil ben evde yokum ve evim dağınık bi kaç gündür bakamadım niye o şekilde görsün benim evimi yani ben istemem bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?