Kayınvalidemin ikinci ayıbı gecikmedi....

Ne kadar saçma düşünüyosunuz yatagınızı babanız alınca ne oluyor anlamadım ne kötülük var bunda eşyaları ailelerin birleşip alması eskiden beri olan bişey ama nedense sizin gibi düşünen günümüz zihniyetleri yüzünden artık ailelerinde işine gelir oldu bu durum

derinss bence sen hiç yorum yapma canım çünkü çok ters yorumlar yapıyosun bence bana vereceğin aklı kendine kullan kendi evliliğinde dene canım

Ama sana hiçbirimiz yaranamadık ki..Eeee sen biraz önce demiyormuydun eşimede sölicem tabi gerekirse kaynanamlada konuşurum diye..Derinste yürekliliğini görmek istemiş hepsi bu..Ters yoruma takıldım bide kendi yorumlarına bakıyomusun dönüp sevgili arkadaşım ne yazmışım diye...

Ya allah allah kayınvalidemle yatmak zorunda değilim kardeşim anahtar vermek zorundada değilim sevmek zorundada değilim ancak eşimin annesidir saygımda kusur etmem sizin ne düşündüğünüz beni ilgilendirrmez istersenin 7/24 kayınvalidenizle yatın.

yorumları dünden berii sadece okuyorum kimisi dalga geçer gibii kimisii aşağılar gibii ...herkesin kendinee göre prensibleri vardırr...ben 2 senelik evliyim kayınvalideylee oturuyorum okadar sıkıntılı günlerim oldu ama bi kere onunla ilgili buraya kkonu açmadımm yaşamayan hiç kimse hiç kimsenin içinii bilmez......konu başka yerlere saptırılmışş bence konu sahibi konuyu artık yorumlaraa kapaaaattır....

Yok 7/24 yatamam
Saygıda kusur etmem mi?
Hayvan dedin kadına şöyle 10 sayfa önce falan ..?

evt bencede konu kapatılsın iyice saçmaladılar yorumlar saptırılıyor bende gerilmiş durumdayım

Yukarıdaki mersajlarımda hep sizi teskin edip sakinleştirme çalıştım, ama çok dert etmiş durumdasınız.
%100 haksızsınız ya da haklısınız diyemem.
Evet kayınvaldieniz belki ortalık dağınıktır sonra uğrarım diye düşünebilirdi, ama düşünmemiş gelmiş
Evet eşiniz annesini eşim evde yok oratalık da dağınık sonra çağırayım diyebilirdi dememiş davet etmiş
bundan sonra size ne kalıyor?
Aynı durum tekrarlanmasın diye (kimi rahatsız olur evde yokken birinin gelmesinden kimi ne var bunda der) uygun dille düşüncelerinizi ifade etmek
Köpürüp kızınca değişen bir şey oluyor mu?
Sadece kendinize ediyorsunuz....

evt bencede konu kapatılsın iyice saçmaladılar yorumlar saptırılıyor bende gerilmiş durumdayım

Kaynanasıyla o kadar çok sorun yaşayan insan varken eften püften şeyi sorun edip buraya konu açıp birde çok çok haklıymışın gibi bu kadar karşı düşünceye sana birşeyleri göstermeye çalışan insanlara rağmen kendini savunman bizide gerdi.

İnsanlar fikirlerini söylüyorlar burda.Yaşamışlıklarını,yaşanmışlıkları..
Neden herkese bu kadar agresifsiniz??
O zaman konu açmayın sürekli olsun bitsin..
Bildiğiniz gibi yapın herşeyi..
Kimse hakaret etmedi size,sadece düşüncelerinizin yanlış oldugunu söylüyor insanlar.Madem saygı duymayacaksınız kapatın konuyu bencede..
hey allahım yaa..

konu sahıbı arkadas yuzune bı su carpda gel
sıcaklar vurdu senı galıba

sacma sacma konusmaya basladın
tamam tamam sen haklısın heeeee

bı laf vardır
bılırmısın
dur popoma yer edeyim gör bak sana neler edeyimmm

derlermıs eskıler gelınler ıcın
senınkıde o hesap

buarada ılk defa kayınvalıde tarafındayımmm

Sayın konu sahibi,

Konu açıp işinize gelmeyen yorumlar olunca sıkıldım konuyu kapatın diyemezsiniz. Konu açıyorsanız her türlü yoruma açık ve saygılı olmalısınız.

Konuya yorum yapan arkadaşlar,

Sizler de konu sahibine ilk tökezlediği anda hadi madem bunu dedi olayı geyiğe çevirelimvari mesajlar yazmamalısınız.

Bu konunun gidişatını iyi görmediğim için kapatıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…