Kayınvalidemin ikinci ayıbı gecikmedi....

Kız anneleri kızına gitse dahi açığını kapatır yaygara yapmaz kaynana gider birde eltilere senin özelini ortaya döker ,aradaki farkı anladınız sanırım!

Konularınızı Takip Etmiyorum..
Ama Farkında Olmasanızda Onun Kızgınlığı Olabilir..

Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu Günler..
Hoşçakalın..

Olabilir canım kızgınlıgım var tabi yok değil yani ama kızgınlıgım olmasada bu yaptıgına yine kızardımm

Kız anneleri kızına gitse dahi açığını kapatır yaygara yapmaz kaynana gider birde eltilere senin özelini ortaya döker ,aradaki farkı anladınız sanırım!

Tabi canım ki benim kendi annem evime gelmeye çekinir yani yeni evli oldugum için dikkat eder. Kayınvalide ne kadarda olsa insanın kendi annesinin gösterdiği hassasiyeti göstermez dediğin gibi tutupda ayıbını örtmez gider sağda solda konuşur istisnalar vardır tabi herkezide karalamak olmaz

benim kayınnnpederim girioo eltimlee benim evime biz yokkennn senin kırkyılın başı kaynanan girmişşşş çokmuu keşke kaynanamız girsede kayınpederimiz girmesee.....birşey lazım olacak evden bişli alacak aramadan sormadan girer eltimlee benim evime biz yokkennn

he ozaman birinci alternatif gecerli olacak ...o ne kadar yussuzse sende o kadar yussuz ol deli deliyi gorunce comagini saklarmis aynende oyle oluyor valla...kocan nasil bir karaktere sahip bilemedigimiz icin bence en etkili yolu onunla cozersin...otursun bakalim istediginide soylesin sana esini doldurusa getirmesin yeter..yoksa kendi kendine istedigi kadar eglensin....baksin not alsin sende birgun sabahin korunde rahatsiz et onu bir kac kere yakinsa ise giderken sacma sebeblerden...cani yansin anlasin azcik...

Kızlar bence yanlış ben daha yeni evliyim yeni evli bi insanın evinede zırt pırt gidilmez daha geçen gün bizdeydi. İnsanlarda ince fikirlilik yok malesef..

pardon yeni evliyiz diyorsunuz ama siz basbasa kalmak istediginizde gelir tamam anlarim derdinizi ama simdi oyle bir durum yok ki
ha ozel esyalarinizin ortada olmasi gibi bi durum varsa ortada birakmayin o zaman

Güzel arkadaşım yapmayın bunu kendinize...
Şuan ki durumu değiştiremezsiniz artık değil mi?
Ayrıca gel diyen olmasa emrivaki bile bir yere kadar olurdu...
Demek ki eşiniz evin dağınıklığının
sizi rahatsız edeceğini düşünmüyor...
Öncelikle bunu eşinize anlatmanız lazım, çünkü erkekler bizim gibi düşünmüyor, bizim gibi ince düşünceli değiller.
Anlatmamız gerekiyor her şeyi bu bu diye...
Zaten öyle olsa anne ev dağınık biraz ortalığı
dağıttım sabah daha da ellemedim, biyiorsun sevdemmm de evde yok...
Gelip benel ortalığı toplayıp akşama da şöyle
güzel bir yemek yapacaksan buyur gel...
Hem karıma da süpriz yapmış olurum, böbürlenirim bak evi
temizledim diye, ha yok halim yok diyorsan öyle gelirim
diyorsan buyur gel ama ev dağınık bilmiş ol, demesi lazım...
Bir durumda sadece bir kişide suç yoktur...
Ayrıca ilk konunuzdan anladığım kadarı ile kayınvalideniz
biraz otorite kurmak istiyor, eğer otorite kurmasını
istemiyor ve evin hanımı kendiniz olduğunu göstermek
istiyorsanız alırsınız telefonu, anne bize geliyormuşsun, ev dağınık
kusurabakma oğlun hep arkası toplandığından
dağıtmaya alışmış, hem iş hem ev yetişemiyorum
iyi olmuş biraz toplarsın bana da kolaylık olur, bir daki sefere
gelirken haberim olsun da hazırlık yapayım, derseniz
zaten o mesajı alır siz de böyle dertlenmemiş olursunuz...

Canım ne kırkyılın başı zaten evleneli kaç gün olmuş daha geçen bendeydi yedirdim içirdim ağırladım bugün ben yokken ne geliyor yani gitsin evine kayınvalide dediğin biraz ağır oturaklı olur ya bırakda ben arayıp çağırayım normalde evlenince aileleri yemeğe alırsın ya bizde öyle bişey olmadı malesef fırsat vermiyo çağırmama yani

kız anneleri kızına gitse dahi açığını kapatır yaygara yapmaz kaynana gider birde eltilere senin özelini ortaya döker ,aradaki farkı anladınız sanırım!

kimin kayınvalidesi nekadar çok iyi olursa olsun asla kendi annesi gibi olmuyor bencede

daha yeni evlisin ufacik birseyde konu aciyorsun buyuk birsey oldugunda neyapacaksin valla bilemiyorum nevarki bunda abartacak kaynanan sonucta evde hem senin hem oglunun evi buyutecek nevar?

canım bugünlük kayınvalideme bişey demeyeceğim ancak eşimle konuşacağım ileriye yönelik bazı şeyler tekrarlanırsa bende ona göre davranırım yani. Eşimdede çok hata var ben yokken annesini çağırması falan onun yaptıgıda yanlış yani

büyük ihtimal ağlanıyordur duygu sömürüsü yapıp para istemeye gelmiştir,senin orada olmamam işine gelmiştir

kayınvaliden sabah erkenden işe gittiğini biliyor evin dağınıklığını görmeyecektir merak etme.hadi gördü diyelim eşin gereken cevabı verecektir sen üzme kendini.Sonuçta oda bir kadın seni anlar canım.Hata arayan bir tipse zaten her şekilde hata bulur.

ama lütfen sende onu anla.Oğlunun evi ve davet eden oğlu gelemem demesi hoş olur mu.yerine kendini koy lütfen

Son düzenleme:
bı kadar ufak şeyleri sorun ederseniz ileride daha büyük sorunların yaşanılması kaçınılmaz olur

daha yeni evlisin ufacik birseyde konu aciyorsun buyuk birsey oldugunda neyapacaksin valla bilemiyorum nevarki bunda abartacak kaynanan sonucta evde hem senin hem oglunun evi buyutecek nevar?

Ufacık bişeyde konu açmıyorum burda paylaşıp görüş almak istediğim için sizlerle paylaşıyorum ayrıca hiç ufak bi olayda değil yani hani bi laf vardır perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye ileride yaşanacak bazı şeyleri şimdiden tahmin etmek zor değil yani

Evet oğlu davet ettiyse bile oğlum eşin evde yok yeni evlisiniz geliri başka zaman diyebilirdi olgun anlayışlı bi insan böyle söyler düşüncesiz insanda davet edildi diye hemen atlar

oylede canim kizma ama oteki konularinida biliyorum evlendiginde biliyordun nasil insan olduklarini kafaya takacak birsey yok gelsin gorsun eger insanligi varsa durumunu biliyor ve ortaligi toparlar yok tembel biriyse zaten aldirmaz benim kaynanam 1hafta pederle bizde kaldi ikiz bebekle onlara dahi yetistim elini sicak sudan soguk suya sokdurtmadim ama noldu gitti aradi ogluna beni sikayet etti yani anlatmak istedigim kaynana iste bosver yeni evlisin ve boyle seylerle simdiden kendini yipratma onunde daha coooooooook seneler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…