- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Ama sonuçta ben yeni evli bi insanım hani bi kaç senelik evli olsam yine neyse ben daha yeni evlenmişim bence bu hiç normal değil ben evde yokum ve evim dağınık bi kaç gündür bakamadım niye o şekilde görsün benim evimi yani ben istemem bunu.
Oğlunun Evi Ne Var ki Bunda..
Bence Hiç Bir Sorun Yok..
İşi Varmış Sizin Orda, Ani Bir Karar Olmuş..
Habersizce Oturmaya Gelmemiş Ya
Oğlunun evi oldugu kadar benimde evim ama ben o şekilde görmesini istemiyorum bi bayan olarak ayıp yani oğlunun evi olması ben yokken gelmesini gerektirmiyor
Oğlunun Evi Ne Var ki Bunda..
Bence Hiç Bir Sorun Yok..
İşi Varmış Sizin Orda, Ani Bir Karar Olmuş..
Habersizce Oturmaya Gelmemiş Ya
Kadının İşi Varmış Uğramış..
Çat Kapı Gelmemiş Ya..
Kusura Bakmayın, Üstüme Vazife Değil Ama Kayınvalidenizle Başka Problemleriniz mi Var ?
Bu oğlunun evi fikri benim hiç hoşuma gitmiyor açıkçası.
Oğlunun evi değil, gelinin ve oğlunun evi.
O evle ilgili konu her ne olursa olsun kayınvalide oğlumun evi diye düşünmemeli bence.
Bir insanın kendi evde yokken ev de 3. bir şahsı istememesi de gayet doğal, eşinin annesi bile olsa.
Şuan kıyameti koparmanın anlamı da yok tabi, ama devamlı aynı şey tekrarlanırsa benim de hoşuma gitmezdi.
Arkadaşlar şuan çalışıyorum iş yerimdeyim az önce eşimle konuştum annesi bizim evin orda işi varmış gelmiş bize gidecekmiş ve ben evde yokum. Eşim çağırmıştır kesin onada kızgınlıgım ayrı ama kayınvalideminde hemen gitmesine sinir oldum insan düşünür belki evim dağınık görülmesini istemediğim bişey var çalışan insanım neticede sabah evi öylece bırakıp çıkıveriyorum. Eşim annemle kahvaltı yapıcaz diyor bana ben evde olsam yine sorun yok gelsin başımın üstünde yeri var ama insan biraz düşünceli olur ya bende mi bi sorun var bütün bu olanlar bana çok tuhaf geliyor Evin hanımı evde yokken senin ne işin var benim evimde yani eşim çağırsa bile biraz düşünceli ol yani ama yok nerde o düşünce daha neler göreceğim bakalım((((
Arkadaşlar şuan çalışıyorum iş yerimdeyim az önce eşimle konuştum annesi bizim evin orda işi varmış gelmiş bize gidecekmiş ve ben evde yokum. Eşim çağırmıştır kesin onada kızgınlıgım ayrı ama kayınvalideminde hemen gitmesine sinir oldum insan düşünür belki evim dağınık görülmesini istemediğim bişey var çalışan insanım neticede sabah evi öylece bırakıp çıkıveriyorum. Eşim annemle kahvaltı yapıcaz diyor bana ben evde olsam yine sorun yok gelsin başımın üstünde yeri var ama insan biraz düşünceli olur ya bende mi bi sorun var bütün bu olanlar bana çok tuhaf geliyor Evin hanımı evde yokken senin ne işin var benim evimde yani eşim çağırsa bile biraz düşünceli ol yani ama yok nerde o düşünce daha neler göreceğim bakalım((((
Bu oğlunun evi fikri benim hiç hoşuma gitmiyor açıkçası.
Oğlunun evi değil, gelinin ve oğlunun evi.
O evle ilgili konu her ne olursa olsun kayınvalide oğlumun evi diye düşünmemeli bence.
Bir insanın kendi evde yokken ev de 3. bir şahsı istememesi de gayet doğal, eşinin annesi bile olsa.
Şuan kıyameti koparmanın anlamı da yok tabi, ama devamlı aynı şey tekrarlanırsa benim de hoşuma gitmezdi.
Kayınvalidemle ilgili bir konu daha açmıştım yakın zamanda oldu kızgınlıgım var evet ama bugün kızmam onunla alakalı değil
kaynanalar ne diyor biliyormusun? Orası oğlumun evi ,kesin evini de toparlar sırf oğlunun gözüne girmek için! Arkandanda sana pasaklı,dağınık oldugunu söyler! Havasınıda atar evine gider, birde çalışma hayatı olduğunu sanmıyorum kaynananın !
Benim korkum sonrasındada böyle düşüncesizliklerin olması yeni evli bi insan zaten evliliğe alışmaya çalışıyorum adapte olmaya çalışıyorum. Daha beni evliliğim oturmamışken herşey yeniyken istemiyorum açıkçası yani ne işi var başka zaman gelsin düşünceli olsun biraz yaa
Ayni seyi kendi anne yada babaniz yapsa eminim hic sesiniz cikmaz
Evet canım hiç çalışma hayatı olmamış ev hanımı çalışanın halinden anlar mı hiç. Bide yeni evli insanız aklım almıyo belki gizlim saklım var belki afedersiniz çamaşırım ortada ev hali yani insanlar biraz düşünceli olmalı kayınvalide diye herşeye burnunu sokmamalı. Eğer o bugün gelmese ben evde oldugum bi gün çağırıp en iyi şekildede ağırlardım ki zaten daha geçen bizdeydi yani.
Kızlar bence yanlış ben daha yeni evliyim yeni evli bi insanın evinede zırt pırt gidilmez daha geçen gün bizdeydi. İnsanlarda ince fikirlilik yok malesef..
bacim ne takiyorsun nasil bulduysa evi tutsun bir tarafindan toplasin ben olsam hic dert etmem banane.cadi kaynana ise tabi olay farkli sen yine iyisin ben olsam inadima don sutyen atardim evin ortasina bir yere utanir bir daha gelmezdi...
hos baska bir pencereden bakalim iyi bir kadin sende seviyorsan eger oglunun evi azcik soluklanmista olmak ister simdi sen evde yoksan bile oturur ogluyla ne olacak o kadarda esirgeme bisey olmaz...kendini yerine koy empati kur oglum olsa bende giderim evine ne olacak oh mis uzatirim ayaklarimi bide evi temizlerim ustune mis..niye eve geldiginde pismis bir yemek gormek mutlu etmezmi seni...
benim kayinvalidem gelse ben umursamam mesela bunun dertte etmem bide ararim cok kalacaksa evi toplatirim yemek tarifi bilem veririm ustune ben cokta yuzsusumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?