Kayınvalidemin ikinci ayıbı gecikmedi....

Canım Sen Daha Yeni Evlisin Şimdi Böyle Şeyleri Problem Edersen...
İlerde Allah Korusun Hasta Olursun..

Oğlunun Evi Ne Var ki Bunda..
Bence Hiç Bir Sorun Yok..
İşi Varmış Sizin Orda, Ani Bir Karar Olmuş..
Habersizce Oturmaya Gelmemiş Ya

Oğlunun evi oldugu kadar benimde evim ama ben o şekilde görmesini istemiyorum bi bayan olarak ayıp yani oğlunun evi olması ben yokken gelmesini gerektirmiyor

Oğlunun evi oldugu kadar benimde evim ama ben o şekilde görmesini istemiyorum bi bayan olarak ayıp yani oğlunun evi olması ben yokken gelmesini gerektirmiyor

Kadının İşi Varmış Uğramış..
Çat Kapı Gelmemiş Ya..
Kusura Bakmayın, Üstüme Vazife Değil Ama Kayınvalidenizle Başka Problemleriniz mi Var ?

Oğlunun Evi Ne Var ki Bunda..
Bence Hiç Bir Sorun Yok..
İşi Varmış Sizin Orda, Ani Bir Karar Olmuş..
Habersizce Oturmaya Gelmemiş Ya

Bu oğlunun evi fikri benim hiç hoşuma gitmiyor açıkçası.
Oğlunun evi değil, gelinin ve oğlunun evi.
O evle ilgili konu her ne olursa olsun kayınvalide oğlumun evi diye düşünmemeli bence.
Bir insanın kendi evde yokken ev de 3. bir şahsı istememesi de gayet doğal, eşinin annesi bile olsa.
Şuan kıyameti koparmanın anlamı da yok tabi, ama devamlı aynı şey tekrarlanırsa benim de hoşuma gitmezdi.

Kadının İşi Varmış Uğramış..
Çat Kapı Gelmemiş Ya..
Kusura Bakmayın, Üstüme Vazife Değil Ama Kayınvalidenizle Başka Problemleriniz mi Var ?

Kayınvalidemle ilgili bir konu daha açmıştım yakın zamanda oldu kızgınlıgım var evet ama bugün kızmam onunla alakalı değil

o kadar buyutulecek bırşey değil be canım eşimın annesı benımde annem tabıkı gelecek evının dagınıkken gelmesını kımse ıstemez olmuş bır kere boşver boş yere kafana takıp yaşlandırma kendın

Evet canım bu sık sık olursa o zaman kötü inşallah böyle durumlar yaşanmaz

kaynanalar ne diyor biliyormusun? Orası oğlumun evi ,kesin evini de toparlar sırf oğlunun gözüne girmek için! Arkandanda sana pasaklı,dağınık oldugunu söyler! Havasınıda atar evine gider, birde çalışma hayatı olduğunu sanmıyorum kaynananın !

Tatlım haklısın hoş bişey değil ama çok sorun yapılacak bir olayda değil.Bende çalışıyorum dediğin gibi evi öylece bırakıp çıktığım oluyor..Eşin önceden gidip biraz toparlasa evi iyi olur aslında...Ama yinede çok takılma böyle şeylere..Napalım herşey 4 4 lük olmuyor iştee...

Canım diğer konularına da baktım da haklısın yani biraz karışan bi tipe benziyo kaynanan ben olsam ben de istemem böyle birinin zırt pırt gelebilmesini yani mesafe olsun isterim aramızda.

Eşinle konuş en iyisi..

Hanımefendi Fikirlerinize Saygı Duyarım.. En Az Sizin Benim Fikrime Saygı Duyduğunuz Kadar..
Ne Yazık ki Bu Böyle..

Kayınvalidemle ilgili bir konu daha açmıştım yakın zamanda oldu kızgınlıgım var evet ama bugün kızmam onunla alakalı değil

Konularınızı Takip Etmiyorum..
Ama Farkında Olmasanızda Onun Kızgınlığı Olabilir..

Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu Günler..
Hoşçakalın..

Evet canım hiç çalışma hayatı olmamış ev hanımı çalışanın halinden anlar mı hiç. Bide yeni evli insanız aklım almıyo belki gizlim saklım var belki afedersiniz çamaşırım ortada ev hali yani insanlar biraz düşünceli olmalı kayınvalide diye herşeye burnunu sokmamalı. Eğer o bugün gelmese ben evde oldugum bi gün çağırıp en iyi şekildede ağırlardım ki zaten daha geçen bizdeydi yani.

bacim ne takiyorsun nasil bulduysa evi tutsun bir tarafindan toplasin ben olsam hic dert etmem banane.cadi kaynana ise tabi olay farkli sen yine iyisin ben olsam inadima don sutyen atardim evin ortasina bir yere utanir bir daha gelmezdi...

hos baska bir pencereden bakalim iyi bir kadin sende seviyorsan eger oglunun evi azcik soluklanmista olmak ister simdi sen evde yoksan bile oturur ogluyla ne olacak o kadarda esirgeme bisey olmaz...kendini yerine koy empati kur oglum olsa bende giderim evine ne olacak oh mis uzatirim ayaklarimi bide evi temizlerim ustune mis..niye eve geldiginde pismis bir yemek gormek mutlu etmezmi seni...

benim kayinvalidem gelse ben umursamam mesela bunun dertte etmem bide ararim cok kalacaksa evi toplatirim yemek tarifi bilem veririm ustune ben cokta yuzsusumdur...

Ayni seyi kendi anne yada babaniz yapsa eminim hic sesiniz cikmaz

Benim annem ve babam böyle bişeyi asla yapmazlar annem bu konuda çok titizdir özenlidir bana der kızım sen yeni evlisin ben öyle sık sık gelmem ne işim var diye söyler ki annem gelse bile bana o kadar faydası oluyorki işime yardımcı oluyor geçipte misafir gibi oturmuyor kayınvalidem gibi hizmet beklemiyor annem.

eşyaları alırken kaynanadamı harcama yaptı?

Kızlar bence yanlış ben daha yeni evliyim yeni evli bi insanın evinede zırt pırt gidilmez daha geçen gün bizdeydi. İnsanlarda ince fikirlilik yok malesef..

Şu anda çok sinirlisiniz, bu sinirle eşinizle
konuşursanız inatlaşmadan başka bir şeyle sonuçlanmaz...
Eşinize, ev dağnıkken ve ortalık toplu değilken
kendi anneniz bile olsa, evde siz yokken davet
edilmesinden hoşlanmadığınızı, bu olunca kötü ev sahibi
gibi hissettiğinizi, siz olursanız misafirinizi güzelce ağırlayıp hoş
sohbet ile uğurlamak istediğinizi belirtin...
Ama sakince ve annen niye geldi, ben yokken
gelemese olmaz mıydı gibi eşinizi savunmaya
geçirici ifadeleri sakın kullanmayın...
Annesine saygı duyduğunuzu, evin dağnıklığını
sorun edip laf etmeyeceğini bildiğinizi,ancak sizin
içinizin rahat etmediğini, eğer bu durumun hep böyle
tekrarlaması durumunda can sıkıntınızın yüzünüze ve davranışlarınıza
yansıyacağını ve misafirinizin bunu kendisine
yapılıyormuş gibi algılayıp boşyere küseceğini, yok yerden
dert çıkacağını anlatın...
Kimse ile böyle ufak bir konu
yüzünden sorun yaşamak istemediğinizi belirtin...
Zaten hala anlamıyor ve aynı
tavrı sürdürüyorsa, ozman sabretmekten
başka elinizden bir şey gelmez çünkü olay eşinizle alakalı olur ozaman....

Vallahi canım doğru söylüyosunda benim kayınvalidemin evi toplayacağını hiç sanmıyorum ancak tembel tembel oturmasını bilir koltukta hiçbişeyede elini sürmez ben onun canı kanımıyımkii beni düşünecek sanki keşke dediğin gibi olsa malesef öyle değil

Sonuna kadar haklısın bence,benim kayınvalidemler hemen yan apartmandalar eşim cumartesileri çalışmıyo ben çalışıyorum cumartesileri kayınvalidem bize kahvaltıya değil oğlunu kendine çağırır bana rahatsızlık vermemek için elinden gelen her fedakarlığı yapar kayınvaliden düşüncesizse iş eşinde bitiyo tatlı dille derdini anlatman gerek bence ,eşlerimizin aileleriyle nekadar iyi anlaşırsak ve aile içine karışmaları bir okadar az olursa huzur mutluluk okadar fazla oluyor.(bu hem bayanın hemde erkek tarafının ailesi için geçerli)hiçbirşey asla tek taraflı olmuyo çünkiiiiiii
sinirli davranmak sadece kendinize zarar verir (denenmiş kendi tarafımdan onaylanmış)sakin,tatlı tatlı konuşmak bende herzaman daha olumlu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…