Kayınvalidemin ısrarları ....

• Konu Sahibi Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Güzelim, oğlum evin küçüğü değil büyüğüdür. Piyango falanda vurmadı çünkü ben 2 çocuğumada aynını yapıyorum. Neden oğlumu anlattığımı sorarsanız kızım daha küçük, onu örnek versem daha küçük korunmaya ihtiyacı var diyecektiniz. Ama oğlum delikanlı yani, korumanın yaşla ilgisi yok.
Ben iki çocuğumada aynı şeyi yapıyorum, tabi bu ilgiden kızım memnun ama oğlum yaşı icabı bazen kızıyor bana ama olmuyor işte yapamıyorum. Sanırım bir kaç yıla kalmaz kızımda şikayetlenir benden.

çocuklarınıza iyilik değil kötülük ettiğinizin farkında mısınız? üstelik bunu bilerek yapıyorsunuz.

hangi çocuk psikoloğuna sorarsanız sorun, hata yaptığınız söyleyecektir. neden bile bile çocuklarınızın kişilik gelişimlerini baltalıyorsunuz?

sinüzit 1 ayda geçer ama özgüven eksikliği ömür boyu sürer. yapmayın Allah aşkına. çocuklarınızı gerçekten seviyorsanız yapmayın.

herhalde oglunu hala 8 yasinda zannediyor.
neymis oyle oglum disini fircala, dusunu al , sunu giy yetiskin bir insan oldugunu kabullenemiyor herhalde.
ya insan bunalir yahu.
is esinizde son noktayi koysun. ben cocukmuyum anne desin.

Canım benim, ben böyle yapıyorum ama inan 6 yaşındaki kızımın bile özgüveni tavan yapmıştır. Yani çocuklarımın özgüveni müthiş iyidir. Ben sadece bunları yapıp kendi kendimi avutuyorum. Çünkü yaptıklarımdan oğlum müthiş rahatsız oluyor. Beni dinliyor mu dersen hayır dinlemiyor gene bildiğini yapıyor. Ben sadece çok konuşan bir anne oluyorum onun için. Oğlum 9 yaşından beri evimizden 45 dakika uzaktaki babaannesine bile kendisi minübüse binip gider gelir. Her işini kendisi yapar. Hatta dikkat eksikliği yüzünden tedavi görürken bile her hafta doktora gitmesi gerekiyordu bana izin alma ben giderim demişti ve kendisi gidip geliyordu, doktoru bile şaşırmıştı kendi başına gidip geliyor, her işini hallediyor bravo size demişti bana. Yani özgüven sorunumuz yok sadece her şeyine çok karışan bir annesi var.

Anlatamadım galiba, biraz öncede yazdım, çocuklarımın kişilik problemi falan yok. Psikiyatristi tarafından tebrik bile edildim.
Benim iki çocuğumunda kişilikleri müthiş gelişmiştir. Hatta hani derler ya çocuklar ailede ne görürse onu yaparlar diye. Malesef benimkiler öyle değil. Ben ve eşim operadan nefret ederiz oğlum bayılır, bizim sevdiğimiz şarkıcıları banal bulur, okuduğumuz kitaplar yaptıklarımız hep ona aykırı gelir. Kendi zevkleri vardır.
Yani ben bir yerimi de yırtsam oğlum başına şapka koymak istemiyorsa koymuyor. Hani evden içeriye girerken bari takayım annemin gönlü olsun bile demiyor. Öyle başı ıslanmış halde geliyor, neden böyle yapıyorsun diyorum, şapka takmayı sevmiyorum deyip kestirip atıyor. Ben çocuklarıma bir şey yapmıyorum, ben aslında kendime yapıyorum, onların beni taktıkları yok.

Hehehehe parçalarım nan gelinleri. Cidden be deniz'im ben acep kötü kaynana adayı mıyım? Dur bir düşüneyim. lülülülülülü

Keske her Kaynana senin gibi mantikli, olgun ve cocuklarina düskün olabilse burbuk can...takma sen kafana.

Kaynana geline karissa tamam rahatsiz olmakta cok hakli diyecegim, ama ogluna karismasindan rahatsizlik duymasina ben sahsen anlam veremiyorum.fisfisfis

Oglu cok rahatsiz oluyorsa bu durumdan gereken cevabi verir Annesine!

Hehehehe parçalarım nan gelinleri. Cidden be deniz'im ben acep kötü kaynana adayı mıyım? Dur bir düşüneyim. lülülülülülü

kötü kaynana değil canım estağfirullah..bayanssulusmile
ama evlenince de böyle ''oğlum onu yap oğlum bunu yap oğlum terlik giy'' vs vs gibi oğlanın başının etini yersen gelin belki bozulabilir ...onu dedimdi ..gerçi buna ben bozulmam bunda bozulcak birşey yok ama işte herkes farklı..kaydirigubbakcemile3

ben ilk mesajıma cevabınızı görmeden önce yazmıştım bunu da. evet kendinize ediyorsunuz ama madem herkes mutlu o zaman sorun yok :)

valla benim kayınvalide de sürekli bir herşeye karışmaya kalkışır buna benzer şeyler değil ama o da altan alta ısrar eder ben kesin ve net olarak tavır koyuyorum yani hayırsa hayır hayırdediğime de hayatta evet demem kendisi de anladı daha az sorun çıkartıyor

kesin tavır koyacaksınız eşiniz anne uğraşma yapmayacağım nasıl olsa yorma kendini deyip çıksın işin içinden size karışırsa siz de öyle yavaş yavaş keser uğraşmayı

ayy başıma ağrılar girdi. öff umursamayın nolur.. hıı tmm yaparız diyin yapmayın :/

hahu sanki bütün kaynanalar ayni fabrikanin ürünü gibikaydirigubbakcemile3
kaynanamla yazdan yaza görüsüyoruz sürekli ogluna komutlar veriyor esim sinirden catliyor ama kalbini kirmak istemedigi icin bisey demiyor bende kis kis gülüyorum valla ama sürekli görsem dayanilmaz olurdu herhalde

gecenin yarisinda yemek hazirlayip zorla oturtuyor pes etmiyor istedigi kadar itiraz etsin ya yiyecek yada yiyecek
bu arda bayat ekmegi hep benim önüme koyar tazeyide esimin önüneaklinialirimsmile
fazla görmedigim icin gülüp geciyorum ama bir ömür cekilmezdi herhalde
anne sonucta evladi hic bir zaman büyümeyecek onun gözünde

bzm komsunun gelinide diyorki eşim bnm yanmda gayet erkek ama kaynanam bi gelsn dizinde uyuyo banyoda kese yaptırıo anne şunu yapalm anne dizinde uyuyimm ay bıktım diyor sizinkide o hesap cok fenalar bu kaynanalar yaaa

Ya bizim kayınvalide de böyle ama ben mümkün olduğunca kendi bildiğimi yapmaya çalışıyorum.Hele birde çocuk olunca gör herşeye tamam da insan kendi bebeğine karışılınca tamamen deliriyor.Sırtına bez koy koymazsan arada derede kendi koyar,yeleğini çıkart,onu yedir bunu yedirme vs.Valla Allah kolaylık versin.Biz bazen güzel bir şekilde açıklıyoruz ama yine de bizi takmıyorlar umarım konuşmanız etkili olur.Kolay gelsin canım Allah tan bol sabır diliyorum

bzm komsunun gelinide diyorki eşim bnm yanmda gayet erkek ama kaynanam bi gelsn dizinde uyuyo banyoda kese yaptırıo anne şunu yapalm anne dizinde uyuyimm ay bıktım diyor sizinkide o hesap cok fenalar bu kaynanalar yaaa

Ehhhmmmm....yanlis okumadim dimi...CADIARZU

Koca evli barkli adam, esi dururken annesinemi kese yaptiriyor.....??? benneyaptımki

Cok enteresan ya..fisfisfis

ufff kayinvalideye bak yaa esinin giydigi kazaga kadar karisiyormus :1ninca: hic anlamam boyle insanlari...Allah kolaylik versin tatlim kafamçokkarıştı

ay bende bi oğlan annesiyim evlenmeden once her şeyi ben yerimseniben
ama evlendi üç ay oluyor bereber yaşıyoruz şimdi her şeyini eşi yapıyorr bana ne şunu giy bunu giyme banyosuuu ayyy ne kaynanlar var oğlunu paylaşmaya kaynannaaaa ayyyy yani boyle durumları okuyunca çok kömik geliyor banaaa:bbo:
bırakın oğlunuzu geliniziiiherkesin ozel hayatııııı ya bak şaşkınım halaaa

canım duymamazlıktan gelin
eşinde aynı şekilde istediği kadar söylesin ama yapmayın
belki bıkar söylemekten
dediğinin tam tersini yapın

boşver güzelim yaa duymazdan gel
belki o senin umursamadığını görünce vazgeçer huyundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…