ben de size meraktan bir şey sorabilir miyim? bunu erkek olduğu için mi yapıyorsunuz yoksa evin küçük çocuğu olduğundan mı ve ya piyango ona mı vurdu? benim gördüğüm kadarıyla sadece bir çocuğa yapılıyor da bu.. özel bir sebebi var mı merak ettim.
benim de abim var 1 tane. evin küçüğü olduğumdan mı bilmem, bizim evde o rolu ben üstlenmişimdir. ve ailemden ayrı yaşamama rağmen annem telefondan yetiyor. kırmak da istemem onu o yüzden mecbur izin veriyorum hayatımı cehenneme çevirmesine..
Güzelim, oğlum evin küçüğü değil büyüğüdür. Piyango falanda vurmadı çünkü ben 2 çocuğumada aynını yapıyorum. Neden oğlumu anlattığımı sorarsanız kızım daha küçük, onu örnek versem daha küçük korunmaya ihtiyacı var diyecektiniz. Ama oğlum delikanlı yani, korumanın yaşla ilgisi yok.
Ben iki çocuğumada aynı şeyi yapıyorum, tabi bu ilgiden kızım memnun ama oğlum yaşı icabı bazen kızıyor bana ama olmuyor işte yapamıyorum. Sanırım bir kaç yıla kalmaz kızımda şikayetlenir benden.
bence çooook yanlış yapıyorsunuz... kendinizi biraz frenlemeniz gerek. zor olabilir ama doğru olanı bu. "anneyim, ne yapayım" demeyin, her anne sizin gibi değil, demek ki bu annelikle değil kişilikle ilgili. düşmesine izin vermezseniz, düşünce ayağa kalkmayı nasıl öğrenecek? ömür boyu onun yanında olmayacaksınız ya. bırakın da çocuklarınızın özgüveni biraz gelişsin. kendi ayakları üzerinde duramayan, hep başkalarının ilgisine, korumasına muhtaç insanlar olmalarını ister misiniz? eminim istemezsiniz, o zaman ne yapıp edip, çocuklarınızın iyiliği için tepkilerinizi frenleyeceksiniz, başka yolu yok.
benim erkek arkadaşımın annesi de böyleymiş. bazen benim yanımda annesi telefon ettiğinde terslerdi annesini, ben de kızardım neden öyle konuşuyorsun annenle diye. sonra anlattı bunları. doğrusu artık hak veriyorum, çünkü başka türlü annesini durduramıyor. o da üzülüyor annesinin kalbini kırınca ama karışacak diye herşeyinden de elinden geldiğince uzak tutuyor. oysa böyle olması gerekmiyordu.
Geleceğin kaynanası Burbuk. heheheheh.
çocuklarınıza iyilik değil kötülük ettiğinizin farkında mısınız? üstelik bunu bilerek yapıyorsunuz.
hangi çocuk psikoloğuna sorarsanız sorun, hata yaptığınız söyleyecektir. neden bile bile çocuklarınızın kişilik gelişimlerini baltalıyorsunuz?
sinüzit 1 ayda geçer ama özgüven eksikliği ömür boyu sürer. yapmayın Allah aşkına. çocuklarınızı gerçekten seviyorsanız yapmayın.
Hehehehe parçalarım nan gelinleri. Cidden be deniz'im ben acep kötü kaynana adayı mıyım? Dur bir düşüneyim. lülülülülülü
Hehehehe parçalarım nan gelinleri. Cidden be deniz'im ben acep kötü kaynana adayı mıyım? Dur bir düşüneyim. lülülülülülü
Anlatamadım galiba, biraz öncede yazdım, çocuklarımın kişilik problemi falan yok. Psikiyatristi tarafından tebrik bile edildim.
Benim iki çocuğumunda kişilikleri müthiş gelişmiştir. Hatta hani derler ya çocuklar ailede ne görürse onu yaparlar diye. Malesef benimkiler öyle değil. Ben ve eşim operadan nefret ederiz oğlum bayılır, bizim sevdiğimiz şarkıcıları banal bulur, okuduğumuz kitaplar yaptıklarımız hep ona aykırı gelir. Kendi zevkleri vardır.
Yani ben bir yerimi de yırtsam oğlum başına şapka koymak istemiyorsa koymuyor. Hani evden içeriye girerken bari takayım annemin gönlü olsun bile demiyor. Öyle başı ıslanmış halde geliyor, neden böyle yapıyorsun diyorum, şapka takmayı sevmiyorum deyip kestirip atıyor. Ben çocuklarıma bir şey yapmıyorum, ben aslında kendime yapıyorum, onların beni taktıkları yok.
bzm komsunun gelinide diyorki eşim bnm yanmda gayet erkek ama kaynanam bi gelsn dizinde uyuyo banyoda kese yaptırıo anne şunu yapalm anne dizinde uyuyimm ay bıktım diyor sizinkide o hesap cok fenalar bu kaynanalar yaaa
ayy başıma ağrılar girdi. öff umursamayın nolur.. hıı tmm yaparız diyin yapmayın :/
bu yönetemi bende uyguluyorum...İşede yarıyo ama bi yere kdar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?