Cok da yasli degil 45 yasinda. Hos olmadiginin farkindayim ama ben boyle birden patliyorum.Koynuna ben giriyorum kısmı hiç hoş olmamış bence. Anneler ısrarcı oluyor malesef, benim annem de bin kere söyler. Yaşlıysa biraz idare etmek gerekir
Su an dusunuyorum da gercekten cok itici bi cevap olmuş.Elbise konusuna "henüz karar vermedim" deseydin bu kadar sormazdı.
Çok detaycı biriymiş orası ayrı.
Ayrıca koynuna ben giriyorum demen aşırı itici. Kadın kardeş kardeş yaşamadığınızı tahmin ediyordur herhalde.
Huyu buysa he tamam diye geçiştireceksiniz.
Traş olunca sivilceler çıkıyor ondan kesmiyorum diyebilir mesela.
haklisin ve bu cumleyi kv her israr ettiginde ona soyle. İsrardan hoslanmiyorum lutfen israr etmeyin de ve konuyu degistir, havadan sudan konu ac. Tartismamaya calis, tartisirsan bu konudaki gibi haksiz duruma dusersin. Ama lutfen israr etmeyin demek gayet kibar ve net olur. O israr ettikce bunu soyle ve konuyu degistir yani ozetle.Benim kv cok israrci bi insan ve ben isrardan hic hoslanmam
Belki anlar diye her seferinde aciklama yapiyorum ama yanlis yapiyorum sanirim.Israrlarına he deyin geçin ya niye her seferinde tek tek açıklama yapıyorsunuz ki?
Nişan elbiseni giy mi dedi tamam anne bakarız deyin konu kapanır, günü geldiğinde istediğinizi giyin çıkın.
Oğlum sakalını kes mi diyor, tamam keserim deyip geçsin eşiniz. Buna zaten sizin cevap vermeniz gereksiz kocanızın sakalı sonuçta kendi versin cevabını, sizin için kesmediğini bilmek zorunda değil belki de sizin dediğiniz oluyor diye bu ısrarı.
Büyükler böyle oluyor bizimkilerde aynı bir dediklerini 100 kez söylerler her seferinde tamam der geçerim ama bildiğimi yaparım, hiç kafama da takmam.
Evet haklisiniz bir anda cikiverdi agzimdan. Normalde hic boyle cumleler kullanmam. Yanlis oldu farkindayim. Ama ben bundan sonrasi icin ne yapmaliyim diye soruyorum.Ben giriyorum koynuna ne ya? Orada okumayı kestim. Sen söylemesen kimse bilmiyor sanki. Bu nasıl bir gerekçe , hiç söylecek başka sey kalmamuş gibi.
Itici cirkin kotu vs vs. Onu anladik.Çok itici bir cevap.
Bunun sinirle alakası yok.
Edep yahuu
Takmıyor desin varsın, böyle açıklama yapa yapa sabrınızın taşmasından iyidir.Belki anlar diye her seferinde aciklama yapiyorum ama yanlis yapiyorum sanirim.
He deyip gecsem de gelin beni takmiyor der.
Siparişe göre yorum yazmıyoruz.Itici cirkin kotu vs vs. Onu anladik.
12345 defa ayni seyi yazmayin. Bir yere odaklaniliyor ve konu saptiriliyor.
Herkes her yorumu okumak zorunda değil...bizden önce kaç kişi yazmış nerden bilelim?Itici cirkin kotu vs vs. Onu anladik.
12345 defa ayni seyi yazmayin. Bir yere odaklaniliyor ve konu saptiriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?