Kayinvalidemin israrlari

İgrenc itici cirkin kotu hersey yanii .iliskiye girmeyi maharet sayan kadinlar gibi kaynananin gozune sokmussun.ne bicim laf yaa kaynanamn yanini birak kendi kendime bile soylemem .
Sagolun teşekkürler.
Kendi kendine bile söylemezmiş.

Özür dileseniz bile bence koynuna ben giriyorum kısmı için dileyin. Diğer kısımda haklısınız.

Herkes size çok yüklenmiş. Evet söylediğiniz cümle pek hoş olmamış doğru. Ama sizi anlayabiliyorum konu sahibi. Çileden çıkmışsınız artık demekki sizde öyle bir cümle kurmuşsunuz tahmin edebiliyorum. Bendede var böyle bir model. Okadar ısrarcı oluyorki bazen yangın var diye bağırasım geliyor. Bazen gerçekten delirtiyorlar insanı. Karışmadıkları şey yok hakikaten. Bazen öyle abartıyorlarki onlara kalsa gelip yatak odanızda ne yaptığınıza bile karşışacaklar fikir belirtecekler. Anne olmak evli barklı çocuğunun hayatına bu kadar müdahale etme hakkını vermez. Koskoca adam sakalını nasıl keseceğini yada koca kadın nerde ne giyeceğini bilir değil mi? Ama gelde bunu onlara anlat. Ben böyle durumlarda kararımı kibar cümlelerle ama sert bir şekilde söylüyorum tekrar etmeye devam ederse de cevap vermiyorum kendi bildiğimi okuyorum. O da konuşuyor konuşuyor bakıyor ben konuşmuyorum ve takmıyorum susmak zorunda kalıyor. Sizde böyle yapmaya çalışın. Kötü konuşmayın tavrınızla belli edin hoşlanmadığınızı, kızdığınızı ve yumuşak olmayın zira yumuşak olunca güzel bir şekil anlatmaya çalışınca üstelemeye devam edebiliyorlar. Özür dileme konusuna gelince dilemeyin bence. Özür dilenecek bir durum yok. Söylediğiniz kaba da olsa doğru sonuçta. Ama artık daha dikkat edin konuşurken. Şimdi bişey olmamış gibi devam edin. Bir süre sonra unutur. Kv dede belki bu lafınızdan sonra daha dikkat eder.

ıyyy ben seni çok iyi anlıyorum ve çok yerinde cuk bi laf söylemişsin helal olsun. bundan sonra mesafeni koru ıcık cıcık herşeye karışmasın yerini bilsin.
bence özür dilersen senin zararına olur.
normal akışına bak

Verdiğiniz cevap hiç hoş olmamış
Ne şanslısınız ki eşiniz de size tepki göstermemiş

Cok tsk ederim anlayan birileri cikti sonunda. Soyledigim cumlenin yanlis oldugunun farkindayim zaten ki defalarca belirttim.
Ama ben kv yi alttan aldikca altta kaliyorum. Hep sustum sustum bi yerden sonra patliyor iste insan.

Sakal konusunda söylediğin hiç olmamış. genelde böyle ısrarlar oluyor. Benimkiler de her gittiğimde yelek patik tutuştururlar giymek istemiyorum üşümüyorum desem de yüz kere söylerler kalkana kadar. Bu sefer kalkarız şal eldiven muhabbeti başlar. Sevmiyorum anne kullanamam öyle şeyleri derim her seferinde ısrarla şal vermeye çalışır. Almam.. Ama yine de kalp kırmamaya çalışıyorum böyle idare edeceğiz. Çünkü sevmiyorum dediği halde ısrar edilmesi normal değil düşünemiyor işte sadece koruma içgüdüsüyle hareket ediyor. Sen de nişan elbisesini boşyere aldık dediğinde anne vereyim sen giy düğünde deseydin gülerek, belki anlardı.

Son cevabin hoş olmamiş
Özür dilemelisin kayınvalidenden

Son düzenleme:
kv dende seni çileden çıkarana kadar uğraşmış. bir söylenir iki söylenir aynı şey kırk kere söylenmezki herkezin bir sabrı var karşındakinin sabrını taşırırsan duymak istemediğin şeyler duyarsın. boşver bence özür falan dileme. böylece kv de ısrar etmemesi gerektiğini anlar. ama özür dilersen hatasını kabul etti der kaldığı yerden devam eder.

Haklısınız ama koynuna ben giriyorum cümlesi çok sakil hatta amiyane olmuş. Daha düzgün ifade edebileceğiniz tonla cümle kurabilirdiniz bu konuda.
Israr konusunda zaten dediğini yapmıyorsunuz/yapmak zorunda değilsiniz,güzelce söylersiniz ben böyle istiyorum,böyle yapacağım diyeceksiniz oldu bitti.

sakalla koynuna girmenin alakası ne?

o cevapta hatalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…