Kayinvalidemin israrlari

Dugunden birkac gun sonra o elbiseyi aldik bir kere giydin bos yere almisiz dedi.

Biraz saf mı kaynananız? Madem almışlar, parasını çıkarana kadar her yere giyin siz de


bi de para verip kedi mi aldiniz


Kediye para verilir mi??? Kaça aldınız peki? İnsan indirime girmesini bekler de sezon sonunda alır! Müsrif gelin!!!


anne ben giriyorum koynuna ve boyle seviyorum kimseyi ilgilendirmez


Evet, bu olmamış. Gerçekten haketmiş ama olmamış. Keşke sadece ben böyle seviyorum anne, benim için sakal bırakıyor deseydiniz. Herhalde anlardı. Biraz saf mı ne kaynananız, pat diye söylüyor herşeyi. Kötü niyetli olduğuna pek ihtimal vermedim açıkçası. Yerinizde olsam özür dilemem, o çirkin cümleyi tekrar hatırlamamak için. Ama bundan sonra çok dikkatli konuşurum. Biraz da nazlayın, o şekilde gönlünü almaya çalışın. Sakın konuyu açmak gibi bir hataya düşmeyin. Sevdiği şeyleri yapın, gönlünü edin biraz. Unutur.
 
Koynuna sen mi giriyorsun ben giriyorum diyen kadınları gördükten sonra konu sahibinin sözü pek gözüme batmadı.
Neyse şimdi azar yemeden cevap vereyim, konu sahibi evet özür dilemelisiniz. Gerçi pek niyetiniz Yok ama ben genelde söyleyeyim.
 
Benim kayinvalide de çok inat yapıyor bende inadım ama bizimki bu kadar hararetli değil tabii. Ozurdilemelisiniz ben olsam gül buketi yaptırıp giderdim ki yapmışlığım var
 
Sen kayınvalide taktiği uygulamalısın. Yani kv yi yalnız yakaladığında lafları söyle savun kendini ama eşin yanınızdaysa ağzını bile açma. Yoksa eşin hep seni suçlayacak
 
eğer takık biriyse
özür dileseniz de fayda etmez

özür dilemeyin ayrıca
bu şekilde fazla üstelemeyi bırakır belki

ama eşinizin yanında ailesine birşey söylemeyin
 
Haklıyken haksız duruma düşmek...
Koynuna ben giriyorum çok ağır olmuş, utanmadan böyle söylemenize şaşırdım.

"Kusura bakma anne o gün sert oldu biraz ama ben de ısrar sevmiyorum,gel senle anlaşalım " deyip gülümseyin. Yeterli olacaktır.

Bunlar hep kendinizi ifade etme eksikliğinden kaynaklanır.
Zamanında ısrarcılıktan hoşlanmadığınızı kesin dille ifade etseydiniz o gün patlayıp o kötü cümleyi kurmazdınız bana kalırsa.
 
bakalım desen ya en politik cevaplardan biri bana göre ne evet ne hayır "bakalım" yani işime gelirsenin kibarı hem karşı tarafın gönlü kırılmaz hemde ısrar edemez
 
Su an dusunuyorum da gercekten cok itici bi cevap olmuş.
İşte insan saygılı iyi gelin olacağım diye susuyor susuyor sonra olmadık, uygunsuz bir şekilde patlayıveriyor maalesef. Bir daha dikkat edin, bir şey demeden önce düşünün. Ama ben olsam özür dilemem. Sadece bu konuyu açmam bir daha normal iyi davranırım. Ama bir daha böyle karışmaya çalıştığında da ilk söylediği zaman bir cevap verir, diğer ısrarlı söylediklerine hiç ağzımı açıp bir şey demem. Niye susuyorsun diye tutturunca da konuştuk zaten bu konuyu der geçerim sakin bir şekilde.
Erkeklerin çoğunluğu böyle maalesef. O sana söylesin söylesin, sana hak verse de ağzını açmaz. Sen bir cevap ver suçlu olursun. Neden? Çünkü o çok hastaaaaa.... O öyle konuşur konuşur susar. Onun huyu öyle. Yaşlı insan alttan al. Annem kesin gizli gizli ağlamıştır çok üzülmüştür. Hep böyle. Neyse ki benim eşim annesiyle şakalaşabiliyor falan, mutlaka şakasına falan takılır bu durumlarda, o da anlar susması gerektiğini. Bazen bağırır bile annesine ama küsmüyorlar neyse ki. Benim eşimin gözünde de ben sustuğum ve katlandığım sürece laflara gayet iyiyim, kendisi söyler işte. Ama ben bir şey dediğim anda annesini ağlatmış olurum. O yüzden öğrendim artık susuyorum hep.
 
Bende normalde umursamayan bi insanim yani cogu seye tamam anne der gecerim. Ama boyle bi kac sey ust uste gelince olmadik yerde patladim. Ne olursa olsun büyüğüm deyip susmam gerekirdi veya biraz daha kibar bi dille konusmam gerekirdi.
 
Bu nedir ya. Az edep ya. Hem baska kim girecek ki, annesi mi? Onu mu kastettin? Kimse koynuna girmedigi insana birsey soyleyemez mi? Valla esin fazla rahat ya. Kimse anasina bu sekilde laf soyletmemeli.
evet edepsizim ben...
sizi tebrik ediyoum bunu bildiginiz icin.
Hey Allahim ya! Bi yorumlari gozden gecirin isterseniz.
 
İgrenc itici cirkin kotu hersey yanii .iliskiye girmeyi maharet sayan kadinlar gibi kaynananin gozune sokmussun.ne bicim laf yaa kaynanamn yanini birak kendi kendime bile soylemem .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…