Kayinvalidemin israrlari

evlenince evlatlar evlatlıktan çıkmıyor ama anneler hala çocuklarını karşılarında yemeğini yedirip , saçını başını tarar çocukluk halleriyle karıştırıyorlar. kişinin kendi zevkleri olduğunu ( eger evlendiyse eşiyle ortak zevkleri sevdikleri yada sevmedikleri şeyler olduğunu ) yılların getirdiği o çocuğu büyütme ve hayatına yön verme müdahale alışkanlığını üstünden atamamaları tek sorun.. genç adam evlenip tarzında yaada hayatında karısının istediği bitakım değişiklikler yapıyorsa bu kv için bir ölüm kalım çocuuğum elden gidiyor meselesi haline geliyor . bunu anlamak o kadar güç ki ..

Sende tedavi oluyormuşsun çocuk için bende oluyorum çok zorlukla doğurduğum yemeyip beslediğim evladımın eşi iki de bir beni sert bir dille uyarmasını hazmedemem Allah ım sen koru yarabbim

Sende tedavi oluyormuşsun çocuk için bende oluyorum çok zorlukla doğurduğum yemeyip beslediğim evladımın eşi iki de bir beni sert bir dille uyarmasını hazmedemem Allah ım sen koru yarabbim
herkes kendi yerine kendi saygınlığını kendi belirler arkadaşım. çocuğumun eşi yani gelinim bana durup dururken saygısızlıkları yoksa benimde onların kurduğu yuvaya , yeni hayatlarına , gelinimin sevdiği tarz oğlumda olsa sakalına karışmaya hakkım yok. burda kv seven öven gelinlerin hepsinin dediği ortak nokta , kv çok anlayışlıdır , bana karışmaz sürekli bişeyler için ısrar etmez yorgun olsam tek kalmak istesem bunu ona söyleyebilirim diyen insanlar. demekki bu kızlarda boş yere o lafları yapıştırmıyor , kızı on defa arayıp ne giyceksin diye sormak neyin kafası ( bu kız bikiniyle mi gidecek düğüne ) , sonra laf söyleyen kız mı tek suçlu ? bu kadar ısrarcılık , herşeye burnunu sokmak canından bezdirir insanı . kızda normalde öyle laflar söyleyecek değil demekki öyle bir patlama noktası gelmişki böyle bir cümle söylemiş hoş bir cümle olmasada derler ya SÖYLEYENE DEĞİL SÖYLETENE BAKACAKSIN.

Ben o söylediğiniz söz hariç size hak verdim. Benim kayınvalidemde çoook ısrar eder. Bir, iki, ... on derken dayanamayıp bende o kadar sert olmasada çıkışabiliyorum.
Benim kayınvalidem kıyafete falan karışmaz. O da kendisi bi program yapar onda ısrar eder. İş güç vs dinlemez. Söyler söyler tekrar söyler. Artık sadece gülümseyip geçiyorum illa cevap isterse bakarız diyorum.
İdare etmesi zor insanlar

ne yani insanları kandirdiniz
onu mu söylüyorsunuz
bravo büyük başarı
ne kazandiniz fake konuyla

He ya benim kv çok anlayışlı ondan diyorum
Ne olursa olsun onun koynuna girecek benim demem onunda oğlu bırakırım konuşsun evlendim diye adamı tekelime almadım desin nolmuş adam mı öldürmüş
Bizim buralarda söz gümüşse suküt altındır derler birde bağırarak kocaman yazmazlar bye

sizinle aynı fikirde değilim.hayatına müdahale etmek biraz abartılı olmuş.ben oğluma kilo almaya başladın dikkat et diyorum,eşim sakallarını kes diyor.bu hayatına müdahale etmek mi oluyor?

hayatına müdahale etmek,hayati konularda olur.mesela başka bir ülkede veya şehirde,daha iyi iş imkanı çıkar,göndermem,hayatına müdahale olur.vb.
ama bir sakal meselesi, ne hale gelmiş.yapmayın allahaşkına...

ayrıca,son cümlenizi,allah kısmet ederse,yakın bir zamanda yaşayarak anlayacaksınız.hayırlı doğumlar...

İnsanlar artık evlendikleri kişilerin aileleriyle hiç bir bağlantısı kalmasın, hatta aynı DNA'ları bile paylaşmasın istiyorlar. Onu o yaşa getirmiş kişiler sakalını kes bile diyemezmiş işe bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…