İyi de sakalına laf edince neden susuyor
Ne bileyim benim eşim anında annesine cevap verir ben böyle istiyorum diye
Eşim istiyor vs değil
Sonuçta ısrar ederse, etme ısrar diyeceksiniz tabii
Örneğin o elbisede uzatmayıp olmaz diyecektiniz ikincide de verdim ya cevabı deyip üçüncüde susacaksınız
Anne dogurdu diye herseye karismak zorunda mi? Hele de evli barkli koca adama?Demek koynuna giriyorsunuz diye annesi karışamıyor öyle mi?
Alooo kadın doğurmuş demek istiyorum.
He bence koca adam kendisi karar versin, karısını da elbette mutlu etsin. Ama adamın sakalı hakkında bırakın son sözü o söylesin.
Bence özür paklamaz, o yüzden zamanla unutulur diye umun.
Anne dogurdu diye herseye karismak zorunda mi? Hele de evli barkli koca adama?
Son yazdığın olmuyor damdan ya, benim kv de inanılmaz ısrarcı, ki kendi çocukları artık dayanamıyor.
Bana yapınca ben gülüyorum, sonra o da gülüyor, elinde değil yani.
İşte gülüyor ve susuyor
Ben direkt sana ne derim anneme de Kv ye de böyle bir durumda
Eşimin ablasının düğünü vardı eve girdik benim üstümde kot etek sıfır kol bady var saçım topuz makyaj vs eşimde kanvas pantolon desenli Polo yaka tişört
Eşime döndü düz bir şey giyseydin ya dedi yani ben öyle gidecekmişim düğüne
Güldüm daha giyinmedik ki dedim
Sonra kp e garip bir gömlek giydirmiş ben de ona aaa düz birşeyler giyseydi ya dedim
Ya tamam bi insan fikrini soyleyebilir hele de anneyse zaten soylesin ama soyledigi sey dikkate alinmadigi halde ne diye tekrar tekrar soyler ki bi insan?İşte gülüyor ve susuyor
Ben direkt sana ne derim anneme de Kv ye de böyle bir durumda
Eşimin ablasının düğünü vardı eve girdik benim üstümde kot etek sıfır kol bady var saçım topuz makyaj vs eşimde kanvas pantolon desenli Polo yaka tişört
Eşime döndü düz bir şey giyseydin ya dedi yani ben öyle gidecekmişim düğüne
Güldüm daha giyinmedik ki dedim
Sonra kp e garip bir gömlek giydirmiş ben de ona aaa düz birşeyler giyseydi ya dedim
Ama başka bir konuda yine aynı noktaya geleceksiniz.
Konu sahibinin sözünü hiç onaylamıyorum dediğim gibi, ama belki de kendi sorununa çözüm olmuştur ve kv bir daha hiç karışmaz.
Bende kendi sözümü onaylamiyorum yanlis cirkin bi laf ettim. Belki susmam gerekirdi belki daha kibar konusmam gerekirdi belki gülüp gecmem gerekirdi ama ayni sey defalarca soylenince insan bi yerden sonra patliyor.Ama başka bir konuda yine aynı noktaya geleceksiniz.
Konu sahibinin sözünü hiç onaylamıyorum dediğim gibi, ama belki de kendi sorununa çözüm olmuştur ve kv bir daha hiç karışmaz.
o elbiseyi aldik bir kere giydin bos yere almisiz dedi. Sabir cektim icimden ve sustum.
Ya tamam bi insan fikrini soyleyebilir hele de anneyse zaten soylesin ama soyledigi sey dikkate alinmadigi halde ne diye tekrar tekrar soyler ki bi insan?
Aynen yaa nasıl igrenc geliyor banada bide buyuklerin yaninda demiskoynuna ben gırıyorum lafı benım gerçekten midemi bulandırıyor , hiç sevmiyorum bu sözü
evet çok çirkin olmuş , he de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?