Kayınvalidemin kıskançlığı

Cahilligine verin cahil ile ugrasmayin zaten esiniz her seyin farkinda bence ona birakin... bir de farkinda olmayan esler var ki onlardan biri de benim anlatsam bitmez ....

Cahilligine verin cahil ile ugrasmayin zaten esiniz her seyin farkinda bence ona birakin... bir de farkinda olmayan esler var ki onlardan biri de benim anlatsam bitmez ....

Allahım düşmanımın başına vermesin kendim için ne kadar üzüldüysem sizin içinde o kadar üzüldüm

Sagol canim benim benimki derin yara keske tek derdimiz kiyafet su bu olsaydi guler gecerdim.
K.validem bir gun evlerinde kalmamiz icap etti oglum senin yaninda mi yatiyor dedi gerisini siz dusunun ve sukur edin. Kvalideniz gercekten cok cahil uzak durun esiniz de koruyor belli ki sizi masa varken elinizi hic yakmayin esinizi atin one ve hic takmayin ... saygi sevgi guleryuz o kadar ne derse desin herkesin kendi ayibi deyin canim benim keske benim kvalidem de sizinki gibi olsaydi yine bir gideri olurdu yanimda az cok

Tek şansım eşim böyle olması. Eşimde sizin ki gibi olsa emin olun aynı sorunları yaşrdım. Umarım en yakın zamanda kurtulursunuz dertlerinizden

Amiin canim allah hidayet versin bu tarz kvalidelere kocaman insanlar sonucta...
Sana da basarilar dilerim canim benim gun gelir herkes yaptigindan utanir elbet

Nee üzülüyorsun yaa sende gecsene dalganı kadın ulu orta oğlunun karısıyla kendini aynı kefeye koyuyor patlat bir kahkahaa bozma hiç moralini sen böyle üzülüp siner sessiz kalırsan o iyice tepene cikar

Üzülme sinirlen bence aynı ortamda çok bulunmayın tepkinizi koyun

Bu kvdeler hep aynı ilk yıl bende bu kıskançlığı çok yaşadım. Ama hiç iplemedim.

Sekiz aylık hamileyim üstelik hipotroid olmuşum bilmiyorum tabi. Aşırı kilo almıştım. Troidin etkileride beni çok kötü yapmıştı.

Eşim işten geldi çöpü atarmısın dedim. O kadar kat aşağıya yürümek zor geliyordu. Eşim attı. Arkasından tuz bitmiş cnm alır mısın dedim. Eşim hemen markete çıktı.

Bende mutfakta çorba yapıyordum. Bir hışımla mutfağa geldi. Aaaa dedi eşimin ismini söyleyerek, işten daha yeni geldi bırak oğlumun yakasını dedi. Ben dumur hiç bir şey diyemedim. Sonra boşver dedim kendi kendime.

5 ay bizde kaldı. Gece plan kurar. Sabah olunca eşimle anası gezmeye giderdi. İstanbulda ki bütün akrabalarını gezdi. Sözüm ona bebek için geldi. Ana oğul başbaşa gezdiler.

Eşimde seni sordular hep derdi. E tabi sorarlar. Ana oğul geziyor, bense evde oğlumla takılıyordum.

Ama bunu hiç sorun etmedim. Kvdem beni evde bırakıp gezdikçe mutlu oluyordu bense o evden gittiği ve onu görmediğim için mutlu oluyordum :)

Birde hamileliğimin son ayında, oğluna başka talipler istediğini söyleyip duruyordu. Ama neye niyet neye kısmet diye bana laf sokuyordu :) çok da tın.

Bende çokkk örnek var. Yazsam 7 ciltlik ansiklopedi olur.

Sana tavsiyem ipleme. Ben iplemedikçe, umursamadıkça yapmayı kesti. Şimdi bayramdan bayrama arıyorum. Ağzını açıp birşey demiyor.

Önceden eşime şikayet ediyordu aramıyor diye. Üstüne ben ellerin kvdesine benzeseydim oğluma şikayet ederdim beni aramıyor diye dedi. Halbuki ediyordu.

Bende, benim eşim annemlere 5 dklık uzaklıkta ama ne gidiyor ne de arıyor dedim. Benim annem niye şikayet etmiyor dedim. Üstelik annem rahmetli olduğunda 1 senedir annemi görmemişti bile dedim. Kaldı öyle mal gibi.

Eşim annemi çok severdi yapısı gereği evden pek çıkmazdı. Annem huyunu bilirdi gönül koymazdı. Çünkü annem de eşimi çok severdi.

Çok şeyler yaşadım geçmişte kaldı, o kvde eskide kaldı şimdi telefonlarda daha doldurmuyor, dolduramıyor eşimi, o zamanlar bir cinnet işimi çözmüştü ve de ben artık değişmiştim. Hiç kimse umrumda değil artık.

Bayaa uzun olmuş :)

Ya benim de oğlum var ve ileride evlendiğinde ölürüm de bu lafları söylemem.Cok komik duruma düşürüyor kv niz kendisini .Böyle konuşmak icin insanin aklini yitirmesi lazim ya .Cok ayıp .Alzheimer falan mi kendisi acaba? Belki rahatsizdir bilemedim cok eleştirmeyim öyleyse.

Laflari ,hakaretleri yiyen sensin eşine niye üzüluyorsun ki.Adam olsun annesini temiz bi uyarsin.Bi daha böyle konusmasina müsade etmesin.Kalbini kirarak degil tabi,dengeyi bulsun.

Arkadaşlar kadının kıskançlığı birtek oğluna değil herkesi herkesten kıskanıyor. Bana diyor kü sence ben mi iyi bir anneyim yoksa annen mi. Tiyatro, uydurma diyenler oluyor. Keşke öyle olsaydı
peki sen anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı? diye sorun. o ne kadar çocuklaşırsa siz de ona göre davranın. ama dozunda. yani ya sinir olacaksınız ya gülüp eğleneceksiniz, gülüp eğlenin

siz cevap vermeyin haklıyken haksız duruma düşmeyin. (ki biliyorum cevap vermeden susmak çok zor daha 2 gün önce bununla ilgili ben de konu açtım kaynanama cevap veremedim içimde dert oldu.) ama şunu yapabilirsiniz. o 5 yapıyorsa siz onu onaylar gibi 10 yapın. örneğin elbise konusunda aa geçenlerde de bi bikini giydim, daha giyerken dedim bu anneme dahaçok yakışır diye. bak gelince göstereyim, sen de bir dene bikiniyi, inan çok güzel duracak sende. diyin. benim yemeklerim daha güzel diyince, eşin eşit güzel deyince erol büyükburç gibi 'annem saksı değil, en güzel yemek onun yemeği, bundan sonra bütün güzel yemekleri o yapacak.' diyin

Kaynanan büyüyememiş hayatım. Sen sakın yüz göz olma bu konuda . Ne olursa olsun eşinin annesi.alllahtan eşinin seni savunan bi tutumu var . Sorun etme çok çocukça . Gül geç .bazı annnele r daha düşkün olurlar oğullarına .üzülecek bi şey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…