gerçekten tavrını güzel belirtmişin bizimkilerde p.ç diye severler.. güya sevgi cümlesi nasıl cümleyse bilemiyorum yani..
benım babaannemde benı oyle sever hatta ona bısey dıyınce senı o.... seniii dıyor .. ki k.valıden özur bıle dılemıs .. ınan ısteyerek yanii anlamını kullanarak dememıstırrrrrbence fazla uzatmışsın, kadın utanmış ki kıpkırmızı olmuş sonradan da özür dilemiş, bir anda ağzından kaçmıştır, düşünememiştir o an. size büyük o.. gözüyle baktığı için söylediğini e sanmıyorum.. hani denir ya küçük kızlara kız zilli falan gibi o anlamda söylemiştir belki.. eşine falan anlatarak konuyu çok uzatmışsın. sadece fikri
bence fazla uzatmışsın, kadın utanmış ki kıpkırmızı olmuş sonradan da özür dilemiş, bir anda ağzından kaçmıştır, düşünememiştir o an. size büyük o.. gözüyle baktığı için söylediğini e sanmıyorum.. hani denir ya küçük kızlara kız zilli falan gibi o anlamda söylemiştir belki.. eşine falan anlatarak konuyu çok uzatmışsın. sadece fikrim.
Bence sevdiğinden söylemiştir. Sizin alınmanız gereken bir şey yok bence. Hem size diyecek olsa oğlunun karısı ne olacak, ohoo. Bence takmayın.
Kızılması gereken nokta konuşmaya başlayınca o kelimeleri söyleyecek olması ihtimali, onun için de özür dilemiş zaten.
şu erkeklerın bir şeyi özelliklede anası babası diyorsa anlamazdan gelmeleri beni öldürüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?