Kayınvalidemin kızıma kullandıgı kelime!!!

Cudana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
5.595
88
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar; canım çok sıkkın.

Kayınvalidemle normalde çok iyi anlaşırız. Kendisinden hiç böyle bir şey beklemezdim.

Geçen hafta bizde kalıyordu. Eşim nöbetçiydi. 1 yaşındaki kızıma gülerek''seni küçük o...u seni'' dedi. Güya seviyordu. Ben de ne diyorsun anne sen bir daha öyle şeyler söyleme yarın bir gün konuşmaya başlayınca sana bana aynı şeyi demeye başlar dedim kadın kıpkırmızı oldu. Oglum da babaanne bizim evimizde öyle kelimeler yasak öyle şeyler söylenmez dedi.

Sinirle çıktım odadan geri geldim özür diledi vs.

Ertesi gün eşim geldi. Aslında ben olayın başka boyutundaydım. Eşime söyledim ne var sevdiği için demiştir dedi. ben de tabi sevdiği için degil mi küçük o... oysa büyük orospu kim acaba dedim eşim de saçmalama ne dediğinin farkında mısın dedi ben de ben demiyorum annen diyor dedim.

o günden bu yana da eşimle de konuşmuyorum

gerçekten tavrını güzel belirtmişin bizimkilerde p.ç diye severler.. güya sevgi cümlesi nasıl cümleyse bilemiyorum yani..

Bir de eşime dedim ki madem sevdiği için söylüyor senin yanında niye demiyor o zaman dedim.

Aslında gerçekten diyecek birisi degil, birden boş bulundu da söyledi ama işte lafı ben üzerime alındım Demek ki öyle görüyor

bence fazla uzatmışsın, kadın utanmış ki kıpkırmızı olmuş sonradan da özür dilemiş, bir anda ağzından kaçmıştır, düşünememiştir o an. size büyük o.. gözüyle baktığı için söylediğini e sanmıyorum.. hani denir ya küçük kızlara kız zilli falan gibi o anlamda söylemiştir belki.. eşine falan anlatarak konuyu çok uzatmışsın. sadece fikrim.

Bence sevdiğinden söylemiştir. Sizin alınmanız gereken bir şey yok bence. Hem size diyecek olsa oğlunun karısı ne olacak, ohoo. Bence takmayın.

Kızılması gereken nokta konuşmaya başlayınca o kelimeleri söyleyecek olması ihtimali, onun için de özür dilemiş zaten.

şu erkeklerın bir şeyi özelliklede anası babası diyorsa anlamazdan gelmeleri beni öldürüyor...

benım babaannemde benı oyle sever hatta ona bısey dıyınce senı o.... seniii dıyor .. ki k.valıden özur bıle dılemıs .. ınan ısteyerek yanii anlamını kullanarak dememıstırrrrr

uvvvv kabul edilir bişi değil kim olsa kızar ama kayınvaliden gene büyüklük gösterip özür dilemiş ama senin kayınvaliden için söylediğini hoş bulmadım açıkcası

bence fazla kafanıza takmaya gerek yok siz akıllı bir bayansınız sonuçta bebeğinizi seviyor o kelimesi içtenlikle söylememişştir ki.

valla ben sevgilimle evlensem çocuğum olsa benim kaynanam bebeğimi nasıl seviyorsa sevsinn yeter ki sevdiceğimle evleneyim

Ama işte zilli falan da dedirtmiyorum ben yani kullanılmıyor evimizde.

o kısmını hiç düşünmemiştir zaten.

şu erkeklerın bir şeyi özelliklede anası babası diyorsa anlamazdan gelmeleri beni öldürüyor...

eşime de bu nedenle kırıldım. çünkü eminim başkası dese kendisi de tepki verirdi

Dediğim gibi evimizde kullanılan kelimelere çok dikkat ederiz.

ben de olsam çok kızardım canım eşinde hak vereceğine annesini kollamış. Sen söylenmesi gerekeni annesine söylemişsin zaten. Geçenlerde arkadaş ofise ikiz bebeklerini getirdi biri kız biri erkek. Erkeği paşa kızı zilli diye sevdiler ben ona bile kızdım söyledim de. Madem biri paşa, diğerini de prenses olarak sevsinler değil mi? Kötü niyetle söylenmiyordur elbet ama sinir bozucu.

ben gereksiz yere alınganlık yaptığını düşündüm canım. bana hiç sana laf çaktırmak için demiş gibi gelmedi. kaldı ki diyeceğini de sanmıyorum zaten insan hiç oğlunun karısına o.. diye laf söyler mi. benim kayınpederim oğluma dürzü diyo severken, kayınvalidem de ç..kün görünüyo falan gibi şeyler söylüyo. bazen kullanıyolar öyle garip garip kelimeler. fazla takılmamak lazım bence.

valla özür dilemişde dilememişde uzatcak ne varmısda....... ne demek yaa nedemek oo kerhanemi orası kime diyo torununa mı
bu durumda oğlu ne oluyoo tövbe yarabbı allah akıl fikir versinn nası cıkıyoo böle kelimeler ben anlamıyorum.

Arkadaşlar kötü niyetle demediğinin ben de farkındayım. Ama takıldıgım nokta hem bunu eşimin yanında demiyor, hem de bizim böyle şeylere ne kadar kızacagımızı biliyor.

Aslında boş bulundu, fakat yine de ben üzerime alındım

canm kötü niyetle demediğinin ve boş bulunup dediğnin farkındaysan boşver. Ayrıca üzerine de hiç alınma sen o.... değilsin ki üzerine alınasın. eşinle de aranızı sıcak tutun tamam sizin evde öyle kelimeler geçmiyordur ama dediğin gibi boş bulunmuşur

Söylenecek şey var söylenmeyecek şey var yahu.
Ne demek küçük o.. böyle sevgi sözcüğü mü olur.
Ben nefret ederim küfürlü konuşan insanlardan.
Bir daha olursa açıkça söyleyin, uyarın bir daha o tür kelimeler kullanmaması gerektiğini kayınvalidenize.
Eşinizin de kötü niyetle söylememiştir diye tepki vermesi çok garip.
Niyetle alakası olmadığını eşinizinde kayınvalidenizinde kafasına sokun bence. Çocuk o şekilde sevilmez, o tarz kelimelerde kullanılmaz.

senin için söylediğini bende sanmıyorum fakat .. torununa böyle bi yakışdırma yapmak bence cok ayıp..
iyiki ağzının payını verdin iyi yaptın bi daha böle kelimelere mahal verme..
prensesim doktorum avukatım zekim akıllım bunlar dururken neyse ben yangına körükle gitmek istemem ama
gercekden kızdım ...

Bir daha diyemez tahminimce.

Çünkü çok iyi anladı üstüne oglum da uyarınca kıpkırmızı oldu ama eşimin tavrını da sinir etti beni!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…