Merhaba arkadaşlar; canım çok sıkkın.
Kayınvalidemle normalde çok iyi anlaşırız. Kendisinden hiç böyle bir şey beklemezdim.
Geçen hafta bizde kalıyordu. Eşim nöbetçiydi. 1 yaşındaki kızıma gülerek''seni küçük o...u seni'' dedi.Güya seviyordu. Ben de ne diyorsun anne sen bir daha öyle şeyler söyleme yarın bir gün konuşmaya başlayınca sana bana aynı şeyi demeye başlar dedim kadın kıpkırmızı oldu. Oglum da babaanne bizim evimizde öyle kelimeler yasak öyle şeyler söylenmez dedi.
Sinirle çıktım odadan geri geldim özür diledi vs.
Ertesi gün eşim geldi. Aslında ben olayın başka boyutundaydım. Eşime söyledim ne var sevdiği için demiştir dedi. ben de tabi sevdiği için degil mi küçük o... oysa büyük orospu kim acaba dedim eşim de saçmalama ne dediğinin farkında mısın dedi ben de ben demiyorum annen diyor dedim.
o günden bu yana da eşimle de konuşmuyorum
Düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Kiminiz eleştirmiş, kiminiz iyi yapmışsın demişsiniz.
Ben de hala haklı oldugumu düşünüyorum. Zira bugün bunu söyleyen yarın kimbilir daha neler der diye ve hatta acaba ben işteyken kızıma böyle kelimeler söylüyor mudur diye düşünmekten kendimi alamıyorum :///////
şu erkeklerın bir şeyi özelliklede anası babası diyorsa anlamazdan gelmeleri beni öldürüyor...
7Merhaba arkadaşlar; canım çok sıkkın.
Kayınvalidemle normalde çok iyi anlaşırız. Kendisinden hiç böyle bir şey beklemezdim.
Geçen hafta bizde kalıyordu. Eşim nöbetçiydi. 1 yaşındaki kızıma gülerek''seni küçük o...u seni'' dedi.Güya seviyordu. Ben de ne diyorsun anne sen bir daha öyle şeyler söyleme yarın bir gün konuşmaya başlayınca sana bana aynı şeyi demeye başlar dedim kadın kıpkırmızı oldu. Oglum da babaanne bizim evimizde öyle kelimeler yasak öyle şeyler söylenmez dedi.
Sinirle çıktım odadan geri geldim özür diledi vs.
Ertesi gün eşim geldi. Aslında ben olayın başka boyutundaydım. Eşime söyledim ne var sevdiği için demiştir dedi. ben de tabi sevdiği için degil mi küçük o... oysa büyük orospu kim acaba dedim eşim de saçmalama ne dediğinin farkında mısın dedi ben de ben demiyorum annen diyor dedim.
o günden bu yana da eşimle de konuşmuyorum
Bir de eşime dedim ki madem sevdiği için söylüyor senin yanında niye demiyor o zaman dedim.
Aslında gerçekten diyecek birisi degil, birden boş bulundu da söyledi ama işte lafı ben üzerime alındımDemek ki öyle görüyor
ben burada herkesi hatalı buldum.hepsini masaya yatırayım.
babanne:kıza yanlış bir kelime kullandığı için suçlu.
anne (siz):kadın özür dilediği halde olayı eşinize anlatmakla hatalısınız.
eşinizlayın yanlışlığını kabul etmeyip sırf söyleyen annesi diye örtpas ettiği için suçlu.ha gidip annesine kızacak değil.ama "aa annemden hiç beklemezdim,neyse hatasını anlamış bir daha yaparsa ben de uyarırım"deseydi eşinin de gönlü olurdu.
küçük kız:fazla şirinlediği için suçlu.
ben burada herkesi hatalı buldum.hepsini masaya yatırayım.
babanne:kıza yanlış bir kelime kullandığı için suçlu.
anne (siz):kadın özür dilediği halde olayı eşinize anlatmakla hatalısınız.
eşinizlayın yanlışlığını kabul etmeyip sırf söyleyen annesi diye örtpas ettiği için suçlu.ha gidip annesine kızacak değil.ama "aa annemden hiç beklemezdim,neyse hatasını anlamış bir daha yaparsa ben de uyarırım"deseydi eşinin de gönlü olurdu.
küçük kız:fazla şirinlediği için suçlu.
hiç açıklaması yok bi insana durduk yerde orospu denmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?