Kayınvalidemin kızıma kullandıgı kelime!!!

İnsanız..Hepimizin ağzından bazı kelimeler çıkıyor,çıkabilirde.Siz hoşlanmadığınızı belirtmişsiniz,kayınvalidenizde gerekeni yapıp özür dilemiş..

Ama bunda siz niye üstünüze alınıyorsunuz anlamadım.Aslında iyi anlasırız,bilerek söylememiştir diyorsunuz hemen ardındanda acaba banamı laf dokundurdu diyorsunuz.Kayınvalideniz bu kadar aptal birimi size böyle bir laf kullansın siz oğlunun eşi,torununun annesiyken..Yapmayın allah aşkına bunda bu kadar büyütülüp komplo teorileri üretilecek bişi yok..

cirkin,sıpa diye sevenleri duydumda kucuk bilmemne diyeni ilk defa duyuyorum yanlıs bir kelime yakısmaz

eşimin bi akrabası s...ük diyordu.kaç kere uyardım.nafile.biriside p..k...su dedi.uyardım.daha sonra tekrar dedi başkası kaş göz işareti yaptı deme diye o da''aman kızarsa kızsın dicem ''dedi.aslında onu çok kötü bozardım ''kızım p... ise ben neyim ne demek istiyorsun sen'' diye ama ya sabır dedim memleketten gelmiş insan ayda yılda bir görürüm.ama senin durumun farklı belliki kadının ağzından kaçmış utanmış özür bile dilemiş.keşke bizimkilerde öle olsa...bi de sana laf çarpıtmamış orda çocuklar sevilirken sıfat olarak başına bi ''küçük'' getirilir.sen alındıysan ben napıyım bilemiyorum.neyse o olur artık daha temkinli konuşur

Bencede sevmek icin güzel kelimeler degil ama özür dilemis kayinvaliden ve sende uyarmissin, bence konu kapanmistir.
Ila herseyi kocalarimiza anlatmakmi lazim. Ayni kücük bebekler gibi annen bana bunu dedi, annen bana bunu yapti, vay zavalli gelin...
Bu arada sen niye alindin orasini anlamadim.
Hani o....kizi dememiski.

kadın özrünü dileyip dediğinden yeterince utanmış bence siz olayı fazla abartmışsınız eğer her konuda böyleseniz fena

bu arada aklıma geldi arkadaşım var bi tane birde bebesi
kızın kayınvalidesi torununu
yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu
diye seviyor

Ne demek ağzında kaçmıştır ya..
O...u kelimesi kimsenin ağzından kaçmaz, hele torununa, hele de severken. Asla..
Nasıl sinirleniyoruz da söyleyemiyoruz nice zamanlar..
Ben ufacık meleklere ka..ık diyenler de gördüm, uyardım..
Kesinlikle kabul edemeyeceğim şeylerin başını çeker bu olay..

Nasıl ki kayınvalideniz dönüp sizden özür dilemişse siz de dönüp eşinizden özür dilemeniz gerek.Kaldı ki bunu eşinize bile anlatmamanız gerekirdi...

:) ben de kızgınlık dönemine girmiş kedimi k.vaşe,sürt.k falan diye seviyorum..Bu hıyarlığı yapmış birisi olarak babaanneyi anlıyorum ama hak vermiyorum
bizim mahallede nice çocuk var birbirine okkalı küfürler eden.Nerden duyuyolar??Aileden tabiiki...
hadi kızınız daha küçük anlamaz,ama oğlunuz yarın bigün arkadaşlarına o kelimeleri söylerse ne olacak???
en doğru tepkiyi vermişsiniz içinizden geldiği gibi davranarak

Sizin düşündüğünüz tarzda düşünürek söylememiştir bence, yani küçüğü büyüğü tarzında.
Ama hiç hoş değil, sevgiyi belirtecek o kadar güzel kelime varken, böyle saçmalamasına gerek yokmuş.
Ama en azından özür dilemiş, bir daha da tekrarlamaz heralde, bu da güzel birşey.

Art niyetsiz söylediğinin farkındasınız ama tepkinizde haklısınız bence.
Kesinlikle hoş karşılanır bir durum değil. Allahtan hatasını fark etmişte özür
dilemiş. Yoksa kabul edilebilir birşey değil. Kimsenin bir çocuğa bunu
söylemeye hakkı yok

Küçükken söyleyen büyüyüncede söyler.Ablacım şimdiden tavrınızı koyun bence.Küçükken beni öyle seven yengem(amcamın karısı) 18 yaşına geldiğimde msn,facebook gibi hesaplarım olduğu için,dershaneye gidipte erkeklerle gezip tozduğum için!!(bunu o kendisi uyduruyo.dershaneye gitmem bile battı kadına ),elimden telefonu düşürmediğim için !!(babamın sınava giricem moral olsun diye aldığı ve bnm rehberimde dahi 30 kişinin bile olmadığı telefon) bana aynı lafıı kullandı.İnanın insanın içine öyle bi oturyorki o laf şakayla veya değil hiç farketmez!!

Bazi kisiler cok sirin ve süslü kiz cocuklarini sadece BEBEKKEN boyle severler.

Hoş olmayabilir ama ne kadar büyütmüşsünüz.

O küçükse büyük kim demenize ise çok şaşirdim. Bu ne alinganlik? Niye üzerinize aldiniz bu kadar anlayamadim dogrusu.

Sanirim sinirleriniz bozulmus veya kaprisli birisiniz.

evet kaynananız hoş olmayan bir cümleyle bebeğinizi sevmiş ama bazı insanlarda varsdır bu tarz kelimeler.üstelik sevdiğinizi gayet iyi anlaştığınızı söylerken bu cümlenin ardında art niyet aramanın bir anlamı yok.hadi sorunlu olursunuz.kavgalı olursunuz amenna.üstelik kadın utanıp özür dilemişken dallandırıp budaklandırıp eşinize yetiştirmenizin anlamı yokmuştu.eşinizin ne yapmasını bekliyordunuz ki:26:

insan istedikten sonra yeterince sevgi sözcüğü var söylenebilecek, koca kadına böyle bir kelime söylemesini hiç yakıştıramadım, çok güzel yapmışsınız tavrınızı belli ederek.

Benim bildiğim bazı yörelerde böyle çocukluktan genç kızlığa geçmek üzere olan böyle 10-15 arası serpilmeye başlayan çocuklara söyleniyor söylediğiniz ifade.
Yani bir yaşındaki çocuğu hadi bu ifade ile seviyor diyelim o bile garip.
Kayınvalideniz çok çirkin bir laf etmiş ama uzatıp eşinize anlatmanıza gerek yoktu.
Özür dilemiş çünkü..
Unutun gitsin tekrarının yaşanacağını sanmam.

canım büyütmüyormusun biraz yani torununu sevmek için söylemiş hemde şaka yoluyla gülerek ne var ki bunda çok fazla takılmışsın bence bu kadar alıngan olmaya gerek yok kayınvalidenle arayı bozma derim yok yere yani eşinle durumları etkiler erkekler annelerini hep haklı bulurlar zira.

kayınvaliden gerçekten çok ayıp etmiş okuyunca böyle oldum

Ayni sekilde dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…