- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.569
- 548
- Konu Sahibi tubtubtubi
-
Bunları da mesajla söyleyin kayıtlı olsun benceSes kaydı almanızı eşiniz istemiş doğrımu anladım. O zaöan ses kaydını, almamı sen istemiştin. Bunun da kaydı da var elimde diyin. Hem annene hakaret davası hem de bana kötü niyetle tuzak lurmandan dolauo sana da dava açarım diyin
Birşey olmaz seni korkutmaya çalışıyor. Başka tehditleri varsa bilemem ama bu ses kaydı olayından birşey çıkacağını sanmıyorum.Kızlar merhaba. Devlette öğretmenim. 1.5 yıllık evliydim şimdi boşanıyoruz. Olayı anlatayım öncelikle.
Kızlar kayınvalidem başbaşayken benimle sürekli ters konuşan, beni sürekli azarlayıp hakaret eden eşimi kötüleyen aramızı bozmak isteyen birisiydi. Eşim de bu huylarını bilirdi ama laf arasında birkaç kez “sen bu kadınla düzgün konuşsan o sana böyle demez” gibi şeyler söylüyordu. Bir türlü eşime kendimi kanıtlayamayıp sürekli tartışıyorduk.
Eşimin annesi bana bir hırka ördü, onu da kardeşim kargoya verecekti, eşimin annesi ailemi arayıp 3 gündür hırka sizde çabuk getirin bana ben vericem kargoya dedi.
Annem gece yarısı beni arayıp bu saatte götüremeyiz siz söyleyin yarın götürürüz dedi.
Eşim sordu o kim ne diyor diye annem aradı annen hırkayı istemiş bu saatte dedim, köpürdü köpürdü sakinleştiremedim. 2 gün sonra benden habersiz annesini arayıp sen niye milletin huzurunu kaçırıyorsun diye annesiyle kavga etmiş (uzakta görevdeyken) sonra bana telefonda dedi ki bilgisayara geç annem seni ararsa ses kaydı al bana at.
Ben de gayet düzgün konuştum kendimi ifade etmeye çalıştım kadın bana tehditler savurdu sen beni evladımla kötü edemezsin, bu iş çok kötüye gider tarzında. Ben de eşime attım.
Şimdi eşim boşanma aşamasına geldiğimiz için beni her yerden vurmaya çalışıyor. Anneme söylicem şikayetçi olacak senden, ses kaydının 2-5 yıl hapis cezası var, işinden gücünden edeyim seni gör tarzında. Ben anlaşmalı boşanacağım zaten ama çok kinci çok hırslı bir aile yapısı var. Bu şekilde benden şikayetçi olsalar hapis cezası alır mıyım? Bu yüzden de devlet memurluğundan atılır mıyım?
Evet evden giderken ben çekişmeliye götürcem demiştim o da bana bunu söylemişti. Laf arasında söyledi gibi ama anlaşmalı boşandıktan sonra yapa da bilir kestiremiyorum. Şu an iletişimimiz yokBir onceki konunuzda dilekçeyi geri alma durumları vardı, adamı tekrar kabul etmiştiniz. Adamın her sözüne kanıyorsunuz, sizi çok güzel manipüle etmiş. Adam böyle basit bir şeyle bile sizi korkutuyor avucunun içine almış. Muhatap olmayın, konuşmayın onunla sonrasında sağlıklı düşünmeye başlarsınız.
Kameraların gözü önünde çocukları döven öğretmenler çocuklara bağırıp çağıran küfür eden öğretmenlerin bile bazıları mesleklerine devam edebiliyor yaptığın yüz kızartıcı bir suç değil . Bişey yapamazlar emin ol . Ailevi bir mesele ayrıca herşeyden önce bir hırka için ve anne için ayrılmak ne kadar acı bir yuva yıkılıyor bir hiç uğruna tehditler havada uçuşuyoKızlar merhaba. Devlette öğretmenim. 1.5 yıllık evliydim şimdi boşanıyoruz. Olayı anlatayım öncelikle.
Kızlar kayınvalidem başbaşayken benimle sürekli ters konuşan, beni sürekli azarlayıp hakaret eden eşimi kötüleyen aramızı bozmak isteyen birisiydi. Eşim de bu huylarını bilirdi ama laf arasında birkaç kez “sen bu kadınla düzgün konuşsan o sana böyle demez” gibi şeyler söylüyordu. Bir türlü eşime kendimi kanıtlayamayıp sürekli tartışıyorduk.
Eşimin annesi bana bir hırka ördü, onu da kardeşim kargoya verecekti, eşimin annesi ailemi arayıp 3 gündür hırka sizde çabuk getirin bana ben vericem kargoya dedi.
Annem gece yarısı beni arayıp bu saatte götüremeyiz siz söyleyin yarın götürürüz dedi.
Eşim sordu o kim ne diyor diye annem aradı annen hırkayı istemiş bu saatte dedim, köpürdü köpürdü sakinleştiremedim. 2 gün sonra benden habersiz annesini arayıp sen niye milletin huzurunu kaçırıyorsun diye annesiyle kavga etmiş (uzakta görevdeyken) sonra bana telefonda dedi ki bilgisayara geç annem seni ararsa ses kaydı al bana at.
Ben de gayet düzgün konuştum kendimi ifade etmeye çalıştım kadın bana tehditler savurdu sen beni evladımla kötü edemezsin, bu iş çok kötüye gider tarzında. Ben de eşime attım.
Şimdi eşim boşanma aşamasına geldiğimiz için beni her yerden vurmaya çalışıyor. Anneme söylicem şikayetçi olacak senden, ses kaydının 2-5 yıl hapis cezası var, işinden gücünden edeyim seni gör tarzında. Ben anlaşmalı boşanacağım zaten ama çok kinci çok hırslı bir aile yapısı var. Bu şekilde benden şikayetçi olsalar hapis cezası alır mıyım? Bu yüzden de devlet memurluğundan atılır mıyım?
Kv için asla böyle değil, abisini 20 yıldır boşatmaya çalışıyor mesela. Gelinlerine düşman bir kadın.Kameraların gözü önünde çocukları döven öğretmenler çocuklara bağırıp çağıran küfür eden öğretmenlerin bile bazıları mesleklerine devam edebiliyor yaptığın yüz kızartıcı bir suç değil . Bişey yapamazlar emin ol . Ailevi bir mesele ayrıca herşeyden önce bir hırka için ve anne için ayrılmak ne kadar acı bir yuva yıkılıyor bir hiç uğruna tehditler havada uçuşuyo
Ayy Allah korusun .Kv için asla böyle değil, abisini 20 yıldır boşatmaya çalışıyor mesela. Gelinlerine düşman bir kadın.
Korkma hiç korkma "Yargıtay kararlarına göre " boşanma aşamasında "tekrar delil elde etme" imkanınız yoksa ses kaydı, görüntü kaydı suç teşkil etmez. Eğer bu ses kaydında tehdit,hakaret vs varsa sizde kvnize tazminat davası açabilirsiniz. Seni korkutmaya çalışabilir böyle insanlar. Hiç geri adım atma. Ama dişli bir avukat bulmanı öneririm..Önceki konunu okumuştum genelde böyle eşini ikna edip geri döndüren kocalar daha fazlasıyla karısının karşısına çıkıyor. Bırak şu aileyi kendi aralarında oynasınlar..Kızlar merhaba. Devlette öğretmenim. 1.5 yıllık evliydim şimdi boşanıyoruz. Olayı anlatayım öncelikle.
61. de bile almıyolar maalesefKayinvalidemin beni tehdit ettigini baska turlu ispatlayamiyordum der, gecersiniz. Millet sokakta 60 suc kaydiyla dolasiyor, 61.de iceri aliyorlar. Size hic bisey olmaz
O ses kaydını mahkemeye kendi eli verirse sizi haklı çıkartır üzülmeyin ama böyle bişeyden atılmazsınız sizi manipüle etmesine izin vermeyinKızlar merhaba. Devlette öğretmenim. 1.5 yıllık evliydim şimdi boşanıyoruz. Olayı anlatayım öncelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?