- 14 Ağustos 2018
- 22.080
- En iyi cevaplar
- 2
- 84.801
- 598
Kendi anneniniz de yardım edecek tapu onların mı olacak?Tabi ki de tapu onlarda olacaklardı hatta kira vermek istedik şu an kira aldıkları evde komik rakamda
Arabayı satan üye mi bu?Kendi anneniniz de yardım edecek tapu onların mı olacak?
Siz karı koca maddi konularda çok yanlış kararlar veriyorsunuz.
Bedelliyi ödemeyen aile ev mi verecek, eşinizin kendi başına ya da siz ayrı bir aile olarak bir şey yapma yetisi yok mu, sizi annenizi kendi ana babasını da sömürüyor ne bencil bir insan.
Bence de çok tutarsız konularKendi anneniniz de yardım edecek tapu onların mı olacak?
Siz karı koca maddi konularda çok yanlış kararlar veriyorsunuz.
Bedelliyi ödemeyen aile ev mi verecek, eşinizin kendi başına ya da siz ayrı bir aile olarak bir şey yapma yetisi yok mu, sizi annenizi kendi ana babasını da sömürüyor ne bencil bir insan.
Yok diyor ki "biz evlerini istedik sonuç olarak alamadık, hadi bana siz haklısınız deyin" nasıl vermezler bize evlerini diyor:))Bence de çok tutarsız konular
Kıytırık bedelli için araba satıldı şimdi ev satılacak diyor
Vazgeçtik zaten satılmayacak diyor o zaman neden konu açmış
EvetArabayı satan üye mi bu?
Şaka gibi bir konu!! Kızmanız gereken kişi sizi heveslendiren kişi kayınvalideniz mi sizce? Kocasının bedelli parası için arabası satılan kişinin kv den daha önemli sorunları var demektirKızlar yine bir dertle geldim size…
ailelerimizden ayrı şehirde kirada oturuyoruz. Kayınvalidemlerin 3 tane evleri var . Eşimin aklına daha önceden evlerinin birini satma fikri geldi ve satılan evle yaşadığımız şehirde ev almak istedi benim annem de yardımcı olacağını söyledi. Eşimin ailesi de fikri kendi aralarında konuşup bize geri dönüş yaptılar. Tamam siz oradan ev bakın dediler. Bize ev ilan filan attılar. Bizde heveslendik baktık filan ama geçen gün eşim annesiyle konuşurken onun gönülsüz olduğunu hissetmiş ve annesiyle konuşmuş anne sen isteksiz gibisin benim de öyle içime sinmez satmayın demiş sonra gelip ben vazgeçtim dedi bana. Kayınvalidem de yok filan dememiş ama eşime senin kendi istemediğini kıza söyle benden bilmesin filan demiş. Ben anlıyorum evini satmak istemeyebilir. Kızdığım nokta keşke bizi heveslendirmeselerdi. Ben konulara hiçbir aşamasında müdahil olmadım sadece kendi annemi arayıp durumlardan bahsedince o da böhle bşseh varsa belli bir mebla yardım edeceğini söyledi. Siz ne dersiniz ne düşünürsünüz merak ettim.
Kendini yeteri kadar sömürtmemiş gibi şimdi de annesini sömürtecek, hey Allah'ım Yarabbim. Adamın ailesi biliyor tabi mallarını, gidip ev satıp yedirtecekler.
Ne demek bu ikisi farklı konularBence de çok tutarsız konular
Ya evlerini ev almak için istendi bunu anlamıyor musunuz sizYok diyor ki "biz evlerini istedik sonuç olarak alamadık, hadi bana siz haklısınız deyin" nasıl vermezler bize evlerini diyor:))
Kızlar yine bir dertle geldim size…
ailelerimizden ayrı şehirde kirada oturuyoruz. Kayınvalidemlerin 3 tane evleri var . Eşimin aklına daha önceden evlerinin birini satma fikri geldi ve satılan evle yaşadığımız şehirde ev almak istedi benim annem de yardımcı olacağını söyledi. Eşimin ailesi de fikri kendi aralarında konuşup bize geri dönüş yaptılar. Tamam siz oradan ev bakın dediler. Bize ev ilan filan attılar. Bizde heveslendik baktık filan ama geçen gün eşim annesiyle konuşurken onun gönülsüz olduğunu hissetmiş ve annesiyle konuşmuş anne sen isteksiz gibisin benim de öyle içime sinmez satmayın demiş sonra gelip ben vazgeçtim dedi bana. Kayınvalidem de yok filan dememiş ama eşime senin kendi istemediğini kıza söyle benden bilmesin filan demiş. Ben anlıyorum evini satmak istemeyebilir. Kızdığım nokta keşke bizi heveslendirmeselerdi. Ben konulara hiçbir aşamasında müdahil olmadım sadece kendi annemi arayıp durumlardan bahsedince o da böhle bşseh varsa belli bir mebla yardım edeceğini söyledi. Siz ne dersiniz ne düşünürsünüz merak ettim.
Kızlar merhaba,
Gün geçmiyor ki dertler bitsin. Eşim bedelli askerliğe gidecek. Ve bunun için düğünden sonra takılan takılarla aldığımız arabamızı satacağız. O kadar içim yanıyor ki . Biliyorum varlıkta yoklukta bunun bilincindeyim ama üzülmekten kendimi alıkoyamoyorum. Ev sahibimiz evden çıkardı yeni eve taşındık bir sürü masraf oldu hiç yoktan ve kiramız daha da yükseldi. İkimizde çalışıyoruz şu an eşim askerliğe 6 ay gidemez. Daha yeni terfi aldı. Ev taşınma askerlik süreçleri derken yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Aramız gergin ben sürekli huzursuzum. Sanki her şey ile tek başıma mücadele ediyor gibiyim. Negatif enerjiden kurtulamıyorum. Sürekli
Maddiyat ile ilgili problemler yaşıyoruz. Sizlerle dertleşmek istedim.
Merhaba kızlar,
Daha önceki konumu bilen bilir eşimin askerliği sebebiyle arabayı sattık. Zaten onun için aramız kötüydü. Sürekli kavgalar ediyoruz huzurumuz yok. Dün akşam arkadaşlarımla buluşmaya çıktım. Eve geldiğimde uyuyordu sonra uyandı tekrar kavga etmeye başladık. O kadar umursamaz konuşuyor ki bana karşı ben ne yaptım ne ettim merak bile yok. Tartıştık konular konuları açtı benim iş bulma sürecimle ilgili sen dedi çalışmadığın sürede özgüvensiz oldun benden çıkarıyorsun dedi . Bende sen bana bununla ilgili hiç destek oldun mu dedim. O da sayemde bir sürü iş görüşmesine gittin dedi. Çok zoruma gitti. Sonra evden çıkmak hava almak istedim . Gece saat kaç olmuş. Anahtarını yanına al umurumda bile değil dedi . Beni arama mesaj atma bana dedi . Paran da var tabi gidersin dedi . O kadar üzüldüm ki böyle şeyler söylemesine. Sokaklarda yürüdüm saat geç olmuştu ve hava soğuktu . Mecbur dönmek zorunda kaldım. Eve geldiğimde uyuyordu. Sabah oldu şu an işte . Ne bir arama ne bir mesaj . En önemlisi de sevgisini değerini hissetmiyorum artık.
Ya ben olsam durur bir düşünürüm, bu maddi konular niye hep eşimin etrafında dönüp dolaşıyor diye.Bence de çok tutarsız konular
Hiçbir plan yapmadık başkalarının malı üzerinden konuyu detaylı anlatmadım hepiniz maşallah yermeye yer ayırıyorsunuz onlar dedi kiKayınvalidenin tutumu neymiş? Kadın satmak istemeyebilir. Bu aşamada fikrini de değiştirebilir? Size ne zararı oldu ki?
Planlarınızı başkalarının malı üzerinden değil de kendi kazancınız ve birikiminiz üzerinden yaparsanız hiç böyle şeyler yaşamazsınız. Kayınvalidenin zerre hatası yok.
Şimdi aksini söylüyorsunuz ama muhtemelen planınız evin sizin üzerinize olmasıydı. Yoksa anneniz kayınvalidenin evine neden katkı sunsun. Bu durum da eşinizin kardeşleri varsa onlara da haksızlık olurdu zaten.
Şimdi yazarken ne diye hitap edeyim hepiniz mükemmel insanlarsınız yaşamadığınız hayatları dışarıdan yargılamak ne kolayO kadar saçma sapan bir evliliğin var ki. Sorun etmen gereken en son şey kaynananın tutumu olmalı.
Seni gece gece soğukta dışarı yollayabilen bir herife eşim diyorsun. Allah sana akıl fikir versin. Kocaya bak. Bildiğin bela. Olmasa daha iyi. Adın evli işte. Kendini kandır sen.
Tamam, sonra da fikir değiştirmiş. Plan yapmadıysanız sorun nedir? Heveslendim dediğiniz şey de plan yapmakla aynı kapıya çıkıyor zaten.Hiçbir plan yapmadık başkalarının malı üzerinden konuyu detaylı anlatmadım hepiniz maşallah yermeye yer ayırıyorsunuz onlar dedi ki
Askerlik için arabayı satıyorsunuz kalan parayı da koyun kenara bizde hemen ilana evi koyalım dediler
Paylaştın da konuları başın göğe mi erdi seninO kadar saçma sapan bir evliliğin var ki. Sorun etmen gereken en son şey kaynananın tutumu olmalı.
Seni gece gece soğukta dışarı yollayabilen bir herife eşim diyorsun. Allah sana akıl fikir versin. Kocaya bak. Bildiğin bela. Olmasa daha iyi. Adın evli işte. Kendini kandır sen.
Mükemmel değilim hayatım da mükemmel değil ama beni gece vakti sokağa yollayan herife de koca demem. Kimse dememeli. Erkek dediğin de karısını düşünür korur kollar merak eder. Değil mi? Öteki türlüsü ona ne gerek var. Boş kalabalık evde.Şimdi yazarken ne diye hitap edeyim hepiniz mükemmel insanlarsınız yaşamadığınız hayatları dışarıdan yargılamak ne kolay
Mesele başta deselerdi satmak istemiyoruz diye zaten problem yoktu ki. Su yazıları yazarken hepiniz etten kemikten insan olduğunuzu unutuyorsunuzTamam, sonra da fikir değiştirmiş. Plan yapmadıysanız sorun nedir? Heveslendim dediğiniz şey de plan yapmakla aynı kapıya çıkıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?