Kayınvalidemin yanına gitmek gelmiyor içimden ..

Ooo asıl şenlik sen dopurduktan sonra o zaman. Sen bir de doğumdan sonra gör kaynanayı. Evini taşı diyeceğim ama taşınma söz konusu değil demişsin. Bu durumda yapılabilecek bir şey de yok sanki.

Diğer geline yaptıklarını yapmaya cesaret bulamıyor cunku eşimden ciddi anlamda çekiniyor . Şimdiden yavas yavas işlemeye başladım zaten çocugum konusunda ne kadar ciddi olacagımı ve mesafeli olacagımı . Doğumdan sonra yanlız kalmaı ıstedıgımı ablamın gelecegını vs hamıle kalmadan once tek tek soyledım itiraz ettiği noktolarda bende sunu yaparım bende sununu alcam senkarısma vs dediği anlarda cok ciddi bir şekilde davrandım bir daha konusu acılmadı ama eminim doğumdan sonra sorunlar yasıycam .

kv terbiyesizlikte tavn yapmış, bence görüşmemmekle çok haklılar ,

sizin sonunuzu izler gibi okudum

Off tam yolmalık bir kadınmış. Şahsen bunları yaptığını bilsem ben de içten içe nefret etmeye başlardım o kv den. Sana da yapmayacağının garantisi yok sonuçta.

Eşinin abisine bravo doğrusu. Eşine sahip çıkıp saygı duymuş.
Senin eşinin abisiyle görüşmeme gerekçesi ne? Annesine kızdı diye mi görüşmüyor abisiyle..
Allah seni de kurtarsın o kadından inşallah.
Hasta resmen. Eşine söyle tıbbi yardım almalılar.
Gitmek istemiyorsan açıkça söyle. Evde işlerim var. Hamileyim yatmak dinlenmek istiyorum diye. Zaten bebek doğunca fırsatın kalmaz gitmeye merak etme..Hem bahanen olur

İşin zor ama zorakide gitme çünkü hamilesin

Sen kendini bildikten sonra gerisi önemli değil bırak kötülesin , insanlar der ki 1. gelin kötü 2. gelin demi kötü sorun gelinlerde değil heralde bunda derler.
Tek derdin insanlar olsun allah aşkına kapını kapadıktan sonra yatağına eşinle huzurla girdikten sonra geri teferruat....

Bir an önce kendinizi uzaklaştırın yoksa eltinizle aynı şeyleri sizde yaşarsınız... o çocuk benim oğlumdan değilmiş ne demek, nasıl bir iftiradır bu ? Eltiniz ve eşi görüşmemekte sonuna kadar haklılar...

Hamilesiniz çocuğunuz olacak yarın öbür gün aynı durumları yaşamak istemiyorsanız bir an önce mesafe koyun aranıza

Kv aynı benimki gibi tek fark seninki sorunlu olduğunu kabul edip ilaç kullanıyor benimkine öyle bir şey soylesen ayilip bayılır gerçekten çok iyi anlıyorum ota boka ağlayıp sürekli kendini acindiran herkes haksız ben dogruyum diyen insanla uğraşmak çok zor çok bile sabirlisiniz tanımıyorum seni ama bence bir gün çok kötü patlarsin eltin gibi olursunuz şunu söylemeden gecmeyeyim kocan konusunda sanslisin en azından seni tutuyor

Ahh ahh.. kaç sene çektim aynı şekilde.. 6 yıl beraber altlı üstlü oturduk..ilk 1 sene beraber yeme içme.. acaip pişmanım.. sürekli bana milleti kötülerdi.. herkes kötü bi onlar iyi.. şükür taşındık benim yerime eltim geldi.. o da şimdi aynı şeylerden şikayetçi.. 3 yılı geçti ayrıyız

Buraya 78642834 kez kayın valide ile altlı üstlü oturmayın diye boşa yazılmıyor demek ki.
Anlatmaya başladığında "anne bana anlatma, ben çay koyayım" falan diyip kaçmak çok zor olmasa gerek.
"Bana anlatma" tek diyeceğiniz bu. Bu kadar çekingen olmayın.

Sen zaten en doğru şekilde davranıyorsun.Üstelik hamile ve hormonların tavan yapmış olmasına rağmen.
Şu an için başka bir yere taşınma durumunuz yoksa,gidebilene kadar 3-4 sene daha dişinizi sıkmanız gerekiyor malesef.Kolay değil biliyorum.Hele karşındaki insan ilaç kullanır vaziyette hastaysa.
Görüşmelerinizi asgariye indirmek için bahaneler bulmaya çalışın.Hamilelik en güzel kullanabileceğiniz şey.Oram ağrıyo buram ağrıyo çok halsizim sürekli uyumak istiyorum gibi bahaneler olabilir mesela.Bunları söyleyip dinlenicem diyebilirsin çağırdığında.
Başkalarının senin için ne düşündüğünü de önemseme.Onların kötü demesiyle kötü olmuyorsun sonuçta.Seni Allah bilsin,seni sen bil,gerisi boş.
Herşey gönlünce olsun.

kötülerse kötülesin insanlar sizi de bilecektir

hayat kısa içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın

Bizde böyleydik sürekli beni çağırıyordu misafiri gelsin birşey olsun hep bekliyordu, bazı şeyler yüzünden kendisinden soğuduğum için birşeyler bahane ederek seyrekleştirdim gitmeyi, sonra canımın istemediğini net belirttim, sonra da eşim konuştu bu sefer 5 kez çağırıyorsa 2 kez çağırmaya devam etti özellikle misafir gelirse onların yanında arayıp halan geldi gibi çağırıyordu ben ayıp olmasın diye giderdim ilk zamanlar çünkü ama ben inatla gitmedim ve kendisini utandı insanların yanında sonra çağırmayı kesti. Baş edin bir şekilde hamilesiniz hareket edemiyorum belim ağrıyor felan deyin. Allah kolaylık versin :)

Keşke üst kata gitmeseydiniz. Eltinizin problemini önceden biliyorsanız bir şekilde mazeret bulup baştan kaçabilirdiniz. Ama şimdi iş ve mecburiyet olmadıkça kötü olursunuz ordan çıkarsanız.

İşi mazeret edip o evden uzaklaşmaktan başka çare yok bence.

En azından sinyalleri vermişsin, doğumdan sonra dik durursan kavga dövüş de olsa önüne geçebilirsin. İnşallah yanıltır da rahatlık verir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…