Kayinvalidemin yaptığı doğru mu ?

Ben sordum kendisine kayinvalideme dedim anne hiç bu konuyu birisine anlattın mi dedi yooo. Bende eşime anlattım uzun süre sonra çok kafama taktım çünkü. Anlatıp sence annemin yaptığı doğru mu diye sordum. Yanlış yapmış demedi çok üzüldüm

Hayir oğlu kılmıyor
Farz ibadetler,sadece gelinlere farz değil nihayetinde :) İnsan önce evladını düşünür,onu uyandırır .Ben sizin yerinizde olsam kayınvalidemin beni kaldırdıgı sabahlar bende eşimi kaldırırdım onunda sevabını alsın
Bence hiç üzülmeyin ,haklı olduğunuz bir konuda tekrar tekrar özür dileyerek haklılıgınızdan emin olmadıgınızın düşünülmesine de sebep olmayın

Üzülme hiç senlik bir durum yok. Er yada geç kv gerçek yüzünü gösterecekti böyle bir olayda göstermiş sende ona karşı tavrını değiştir. Sen gayet insani bir tepki vermişsin buna bile ortayı karışmaya kalkmış. Koca kişilerinin anaları pek kıymetlidir toz kondurmazlar onun için kendini yorma

Öyle elbette ama yanlış yaptığı belli buna rağmen evet annem yanlış yapmış bosver dememesi bana ileride başka birsey de olursa yine bana hak vermeyecek yerden göğe kadr haklı da olsam. Bunu düşündürdü

Oğlu kılmıyorsa önce ona söylesin, ne demek sizi takip etmek..

Siz de rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz gayet doğal olarak. Niye 3 kere özür diliyorsunuz haklı olduğunuz konuda? Hadi yaşına kojumuna hürmeten bir kez açıklama yaptınız neyse, üzerine düşmeyin artık. Sınır çizmeyi bilmelisiniz.

Bir daha söylerse oğlun hiç kılmıyor anne önce onu uyar derim ben artık. Sanki kadınlara farz sadece

Birisi bana uzatma dese konuşmam onunla. Cidden yada ağır konuşurum.
Ama namaz kıl desende kızmam. Dedi diye kılmm çünkü.

Hem namaz vaktinizi dusunecek kadar ibadetsever, hem de arkanizdan konusacak kadar dedikodusever. Bu ne yaman celiski. Ibadette zorlama yoktur bilmiyorsan ogren deyin.

Bir dahakine ozur dilemek yerine ya gorundugun gibi ol ya da oldugun gibi gorun bana oyun oynama deyin.

Siz de kendinizi hatalıymış gibi görmeyin lütfen, önce oğlunu uyarsın sizin ibadetinizden o mesul değil. Boşverin üzmeyin kendinizi, özür dilemenize rağmen yaranamadınız yani.

Senin dedikodunu yaptıktan sonra bırak evde namaz kılmayı, o namazı gidip alnını kabe duvarına yapıştırıp kılsa boş.

ahhh kuzum haketmeyene bu şekilde davranırsan müstehak. Ben bu tarz konularda üstelenmesine de karşıyım. herkesin ibadeti kendine sonuçta. üstüne üstlük ısrarla sürekli sanki senin beynin yokmuşta milletin aklı olmadan gündelik hayatına devam edemeyecekmissin gibi söylemesine alınmasaydın sıkıntı olurdu..

Kv niz iyi niyetli olda gidip bunu eltiye anlatmazdı hem de eksik bir şekilde.. lütfen özür dilemeyin. Kadın açık arama peşinde gibi hiç hoş değil

Bosver ondan onay almana gerek yok, sen saygini koru ama ketum ol. Onlar senden cekinsin biraz

Kayınvalidenize sadece bir konuda katılıyorum, o da: uzatma pembeli
Bu kadar herşeyi kafanıza takarsanız oo oo. Unutur merak etmeyin. Unutmazsa da keyfi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…