- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Bence oğlundan başlasın işe.. Tövbe estağfurullahHayir oğlu kılmıyor
Aynen öyle.KK'ya bunu yazmaktan yorulmayacagim; Ne güzel küsmüş işte daha ne..niye inatla özür diliyorsun ki. Az mesafenin tadını çıkar.
Haketmeyeni de pohpohlayip durma,sonra kendini hep haklı görür kaynanan gibi
Kilsam da bana kilmasamda.Sen niye dertlendin bu kadar deseniz keske.Kayinvalidem zaman zaman namaz kıldın mı? Vakit geçiyor, ezan okundu hadi.. şeklinde beni uyarıyor. Ben kılıyorum zaten. Onun soylemesiyle kılmıyorum. Beni uyarıyor sağolsun ama rahatsız oluyorum. Bizde kaldığında sabah uyanmış oluyor ezan okunuyor beni uyandırıyor diyor kalk otur ezan okunuyor. Bende artık rahatsız olmaya başladım çocuk gibi uyarılmaktan. Kendim bilincindeyim. Dedim anne sen beni mi takip edip duruyorsun? Kendisinin bir lafını ikiletmem. İlk defa birsey dedim o da bu. Kadın döndü sırtını tamam bir daha denem Ben hata yaptım dedi sinirli şekilde. Ben dedim hata değil sağol Allah razı olsun ama sürekli kıldın mı deme. Küstü bana cevap vermedi 10 dk sonra dedim seni kırdıysam özür dilerim dedi uzatma. Ben dedim neden böyle yapıyorsun vsssss.... 3 kere toplamda özür diledim 3 kere uzatma dedi cevaben. Sonra ben öğrendim bunu eltime anlatmış fakat özür dilediğim kısmı anlatmamis. Ben namazını kıldın mı dedim o da beni tersledi demiş. Ben şaşırdım o şekilde eksik anlatmasina. Sizce yaptığı doğru mu ne düşünmeliyim ?
Lüzumsuz Kv hiç sevmem öyle tipleriKayinvalidem zaman zaman namaz kıldın mı? Vakit geçiyor, ezan okundu hadi.. şeklinde beni uyarıyor. Ben kılıyorum zaten. Onun soylemesiyle kılmıyorum. Beni uyarıyor sağolsun ama rahatsız oluyorum. Bizde kaldığında sabah uyanmış oluyor ezan okunuyor beni uyandırıyor diyor kalk otur ezan okunuyor. Bende artık rahatsız olmaya başladım çocuk gibi uyarılmaktan. Kendim bilincindeyim. Dedim anne sen beni mi takip edip duruyorsun? Kendisinin bir lafını ikiletmem. İlk defa birsey dedim o da bu. Kadın döndü sırtını tamam bir daha denem Ben hata yaptım dedi sinirli şekilde. Ben dedim hata değil sağol Allah razı olsun ama sürekli kıldın mı deme. Küstü bana cevap vermedi 10 dk sonra dedim seni kırdıysam özür dilerim dedi uzatma. Ben dedim neden böyle yapıyorsun vsssss.... 3 kere toplamda özür diledim 3 kere uzatma dedi cevaben. Sonra ben öğrendim bunu eltime anlatmış fakat özür dilediğim kısmı anlatmamis. Ben namazını kıldın mı dedim o da beni tersledi demiş. Ben şaşırdım o şekilde eksik anlatmasina. Sizce yaptığı doğru mu ne düşünmeliyim ?
Uyuyan gelinin başına mı gelirdi ohaBenimkinin babası sabah namazında kalkıp sadece beni uyandırirdi. Oğlu kızı karısı fosur fosur uyurdu. Ha bir de Perşembe geceleri kuran okumamı falan söylemişti.
Ben de tuhaf bulmuştum. Tekrar etseydi sinir olurdum.
Bence açıklama yaptıkca kendini haklı sanmis, kendi haline bırakın. Kim besleyip kendinizi yormayın, didisip gerilmeyin.
Benimkinin babası sabah namazında kalkıp sadece beni uyandırirdi. Oğlu kızı karısı fosur fosur uyurdu. Ha bir de Perşembe geceleri kuran okumamı falan söylemişti.
Ben de tuhaf bulmuştum. Tekrar etseydi sinir olurdum.
Bence açıklama yaptıkca kendini haklı sanmis, kendi haline bırakın. Kim besleyip kendinizi yormayın, didisip gerilmeyin.
Kayınvalidenin karşısında ne bu el pençe ezik tavırlar?Kayinvalidem zaman zaman namaz kıldın mı? Vakit geçiyor, ezan okundu hadi.. şeklinde beni uyarıyor. Ben kılıyorum zaten. Onun soylemesiyle kılmıyorum. Beni uyarıyor sağolsun ama rahatsız oluyorum. Bizde kaldığında sabah uyanmış oluyor ezan okunuyor beni uyandırıyor diyor kalk otur ezan okunuyor. Bende artık rahatsız olmaya başladım çocuk gibi uyarılmaktan. Kendim bilincindeyim. Dedim anne sen beni mi takip edip duruyorsun? Kendisinin bir lafını ikiletmem. İlk defa birsey dedim o da bu. Kadın döndü sırtını tamam bir daha denem Ben hata yaptım dedi sinirli şekilde. Ben dedim hata değil sağol Allah razı olsun ama sürekli kıldın mı deme. Küstü bana cevap vermedi 10 dk sonra dedim seni kırdıysam özür dilerim dedi uzatma. Ben dedim neden böyle yapıyorsun vsssss.... 3 kere toplamda özür diledim 3 kere uzatma dedi cevaben. Sonra ben öğrendim bunu eltime anlatmış fakat özür dilediğim kısmı anlatmamis. Ben namazını kıldın mı dedim o da beni tersledi demiş. Ben şaşırdım o şekilde eksik anlatmasina. Sizce yaptığı doğru mu ne düşünmeliyim ?
N’oluyo ki uyarınca yada hatırlatınca, evet deyince ağzınız mı aşınıyor.Kayinvalidem zaman zaman namaz kıldın mı? Vakit geçiyor, ezan okundu hadi.. şeklinde beni uyarıyor. Ben kılıyorum zaten. Onun soylemesiyle kılmıyorum. Beni uyarıyor sağolsun ama rahatsız oluyorum. Bizde kaldığında sabah uyanmış oluyor ezan okunuyor beni uyandırıyor diyor kalk otur ezan okunuyor. Bende artık rahatsız olmaya başladım çocuk gibi uyarılmaktan. Kendim bilincindeyim. Dedim anne sen beni mi takip edip duruyorsun? Kendisinin bir lafını ikiletmem. İlk defa birsey dedim o da bu. Kadın döndü sırtını tamam bir daha denem Ben hata yaptım dedi sinirli şekilde. Ben dedim hata değil sağol Allah razı olsun ama sürekli kıldın mı deme. Küstü bana cevap vermedi 10 dk sonra dedim seni kırdıysam özür dilerim dedi uzatma. Ben dedim neden böyle yapıyorsun vsssss.... 3 kere toplamda özür diledim 3 kere uzatma dedi cevaben. Sonra ben öğrendim bunu eltime anlatmış fakat özür dilediğim kısmı anlatmamis. Ben namazını kıldın mı dedim o da beni tersledi demiş. Ben şaşırdım o şekilde eksik anlatmasina. Sizce yaptığı doğru mu ne düşünmeliyim ?
EvetNasıl ya kayınpeder sizi mi kaldırıyordu uykudan?
Namaz kıldığı sevap pointleri eltinle senin dedikodunu yaparak harcamışKayinvalidem zaman zaman namaz kıldın mı? Vakit geçiyor, ezan okundu hadi.. şeklinde beni uyarıyor. Ben kılıyorum zaten. Onun soylemesiyle kılmıyorum. Beni uyarıyor sağolsun ama rahatsız oluyorum. Bizde kaldığında sabah uyanmış oluyor ezan okunuyor beni uyandırıyor diyor kalk otur ezan okunuyor. Bende artık rahatsız olmaya başladım çocuk gibi uyarılmaktan. Kendim bilincindeyim. Dedim anne sen beni mi takip edip duruyorsun? Kendisinin bir lafını ikiletmem. İlk defa birsey dedim o da bu. Kadın döndü sırtını tamam bir daha denem Ben hata yaptım dedi sinirli şekilde. Ben dedim hata değil sağol Allah razı olsun ama sürekli kıldın mı deme. Küstü bana cevap vermedi 10 dk sonra dedim seni kırdıysam özür dilerim dedi uzatma. Ben dedim neden böyle yapıyorsun vsssss.... 3 kere toplamda özür diledim 3 kere uzatma dedi cevaben. Sonra ben öğrendim bunu eltime anlatmış fakat özür dilediğim kısmı anlatmamis. Ben namazını kıldın mı dedim o da beni tersledi demiş. Ben şaşırdım o şekilde eksik anlatmasina. Sizce yaptığı doğru mu ne düşünmeliyim ?
5 yıldır evliyim. Eltim alınacak bir şey yok dedigini söyledi kahinvalideme alınmasını yersiz bulmuş o şekilde söyledi banaAynen öyle.
Ayrıca konu sahibi, rahatsız olduğunuzu söylemek yerine aynısını ona yapsaydınız. Kıldın mı namazını, hadi kalk diye... O sinir olurdu. Bu arada ne kadar zamandır evlisiniz? Çok merak ettim.Pembelii11 3 ay oldu mu?
Eltiniz ne dedi?
Ben rahatsız oldum bir daha yapmasın diye rahatsız olduğumu dile getirdim. Kendisi alındı darıldı üzüldüm yanlış anladı beni sandim aciklama yaptimHem onu uyarıp hem özür dilemek yanlış olan . Arkasından niye sivazliyosunuz rahatsız oldugunuzdan eminseniz koydugunuz tavirdan geri adım atmayın özür dilemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?