Kayınvalidemin Yaptığını Hiç Anlayamadım Anlayan Var mı???

akannehir ay kıyamam canımsın tabiki her aile bir değilde alsanaalsanasmile ama her anne veya baba gelininde oğlunuda kızınıda sevsin:1hug:

yerimsenibenbak ne şekilde sevgisini ifade ediyorsa sende oyle davran belkide oyle kayınvalden mutlu oluyordu mezot hanımyerimseniben

okuduğumu gayet iyi anlamışım canım
ben bu neticeyi şurdan çıkardım sende beni anlamamışsın
30 yaşında adam benim yanımda mesafeli davransın oğluna
artık anası 2. planda
bu sözlerin hiç hoş değildi
bu sözlerinden dolayı kıskançlık geldi aklıma

ben zaten kıskanıyorum demedim kıskançda demedim siz dediniz bana bence kıskanç olan sizsiniz ama ben sadece şaşkınlığımı dile getirdim ama oldum kıskanç oldum kayınvalidemle rekabet içinde madem sizin aklınızdan öyle birşey geçmemiz benim için niye böyle düşündünüz hemen kıskançlıkla yargıladınız benii???

evet annesi 2. planda bu lafımın hala arkasındayım 30 yaşındaki adamı önceden de sevip pohpohlasaydı ozaman şimdi böyle yapıp oğluda tuhaf karşılıyorsa önceden olduğu gibi mesafeli davransın oğlunaaklinialirimsmile

takmıyorum şaşkın şaşkın bakıyorum benim bişey yapmam gerek kalmıyo kayınvalidemin yaptıkları eşimede yanlış geliyo o gerekeni yapıyor zaten

Demek ki gerçekten sorun sen de değil canım.

Kendi oğluna bile davranışları normal gelmiyorsa kayınvalidenin, o bile rahatsız oluyorsa demek ki ortada gerçekten abes bir durum var..CADIARZU
Yani eşin sana ''ne var canım o benim annem'' şeklinde klasik Türk erkeği lafları etseydi o zaman senin abarttığını düşünebilirdim ama baştan beri sen, eşinin de az çok rahatsız olduğunu söylüyorsun..

Boşvereceksin..
Saygından ödün vermeyeceksin.
Mesafeli olacaksın..:)

En önemlisi de hiçç kafaya takmayacaksın..Emin ol kafaya takmazsan sorun falan kalmaz

bendi anladığınız için sizde teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
esi yanindayken ogullariyla fazla ilgilenen kayinvalide ve gorumcelere sinir oluyorum... sanki gelinin aklina gelmiyor onlarin yaptiklari ya da sanki beceremicek...birakin yakasini koca adamlarin ya:)))

söylediğin gibi eşin herkese senin konumunu gösteriyorsa merak etmene gerek yok bence....
iki taraf arasında en önemli mesele eşinin arada kurduğu denge...

bu tip durumlarda hep kaynanamı haklı görmeye çalışırım.çünkü sonuçta o bir anne ve nezaman etrafımda kaynanasının her yaptığına takılan bir gelin görsem allah sanada senin gibi gelin versin derim

ne varki bunda otur demiş belkide boş bulunup söyledi kötü niyeti yoktu.

onlar yaşlı insanlar ve bizler genç olarak alttan almalı her yaptıklarına takmamalıyız diye düşünüyorum

o sizin elinizi bırakmayan kocanız varya işte onu o ne yaptığını anlayamadığınız kaynananız yetiştirdi ve iyi bir evlat yetiştirmiş teşekkür edin bence

söylediğin gibi eşin herkese senin konumunu gösteriyorsa merak etmene gerek yok bence....
iki taraf arasında en önemli mesele eşinin arada kurduğu denge...

bu bir gercek gelin kayinvalidesini biraz kiskanir, kayinvalide gelinini bu boyle gelmis biyle gider

bu bir gercek gelin kayinvalidesini biraz kiskanir, kayinvalide gelinini bu boyle gelmis biyle gider

:)))bu dengeyi korumakda eşe düşerrr eğer bir tarafa daha ağır verdiğini koruduğunu gösterirse korunan taraf diğer tarafı dışlayabilirr..:)
tabiii bu olay için değill:)))

boşver canım sen böyle şeyleri kıskançlık yapmış kayınvaliden belli ne kadar saçma ama ya seni övmesi istemesi koruması geregirken oğluna yapıyor allahtan eşin seni ezdirmiyor şükret bence canım ne kocalar var

:)))bu dengeyi korumakda eşe düşerrr eğer bir tarafa daha ağır verdiğini koruduğunu gösterirse korunan taraf diğer tarafı dışlayabilirr..:)
tabiii bu olay için değill:)))

bence de tatlim bu olay icin olmamali :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…