• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin yaptıklarından çok bunaldım artık

Nagihan6185

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
35
-2
1
39
Merhabalar herkese ben 6 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyoruz eşim il dışında çalışmaua gidiyor sürekli ben iki çocukla yalnız kalıyorum ama kayınvalidem ile anlaşamıyoruz çocuklardan dolayı sürekli eleştiriliyorum kayınvalidem tarafından 5 aylık gazlı kolik ve sürekli ağlayan bir kızım var onu iyi büyütemekle suçlanıyorum neymiş kucağa alıştırmışımm o 9 çocuk büyütmüş böyle büyütmemiş işte sürekli başkalarıyla karşılaştırıyor bu sefer ben kendimi yetersiz hissediyorum artık çok bunaldım gerçekten kaynanamın laflarından ne yapsam bana karşı tavrı değişmiyor,

Ya ver cevabını geç , o dokuz çocuk nasıl büyüdü acaba . Kucağa bile almamış işte . Cahilliğin vücut bulmuş hali. Senin yetiştirdiklerini de görüyoruz de.

Ya ver cevabını geç , o dokuz çocuk nasıl büyüdü acaba . Kucağa bile almamış işte . Cahilliğin vücut bulmuş hali. Senin yetiştirdiklerini de görüyoruz de.
İşte kavga ettik sinirinden artık sabrım nasıl taştıysa yoğurt kavanozunu tezgaha vurdum bu Bi Kaç günlük olay değil ki artık bardağı taşırdı sonra, da bana, terbiyesiz diyor öyke yaptığım için

Ayy, kendine kablosuz bi kulaklık al. Sana gelirse de son ses müzik aç gidene kadar şarkı dinle. Aynı zamanda bebeğinle de ilgilen. Baktın konuşuyo kafanı salla salla geç, duyuyosun zannetsin konuşsun dursun 😂😂

Ayy, kendine kablosuz bi kulaklık al. Sana gelirse de son ses müzik aç gidene kadar şarkı dinle. Aynı zamanda bebeğinle de ilgilen. Baktın konuşuyo kafanı salla salla geç, duyuyosun zannetsin konuşsun dursun 😂😂
Bugün sinirimden yoğurt kavanozunu tezgaha öyle bir vurdum ki artık nasıl sabrım taştıysa yüzüme fırlatsaydın bari diyor iyi mi yaptım bilmiyorum ama çok bunalmışım ki yaptım

Bugün sinirimden yoğurt kavanozunu tezgaha öyle bir vurdum ki artık nasıl sabrım taştıysa yüzüme fırlatsaydın bari diyor iyi mi yaptım bilmiyorum ama çok bunalmışım ki yaptım
Kayınvalidenize sinirlenip 5 aylık bebeğinde olduğu bi evde yapılmaması gereken hareketleri yapmamaya dikkat edin.
Allah yardımcınız olsun..

Back
X