Kayınvalidemin yatılı kalma merakı

Canim benim insallah tez zamanda feraha cikartsin Rabbim İnsallah duzelsin hepsi.

Emojilere yazdığın seyden sen utanmıosan benım için sorun yok

Fikrimiz için yazıyorsun senden tarf olmayınca da asabileşiosun :) madem bu konuda sıkıntın var yazma

Aynı sehirde yaşayıp hele bizim Gibi arabayla 10 dk lik mesafede olan biri bir zahmet kalmasın. Evet oğlunun evidir ama gelir oturur gider. Oğlu ise gidince evde benle kalıyor oğlu akşam geliyor oturmuyor bile onunla bilgisayar başına gidiyor arada geliyor oturuyoruz o kadar. İlk zamanlar çekiliyordu saatlerce onu dinlemek, haklısın demek ama artık kafa götürmüyor. Hele yeni doğum yaptım bebeklerim yogunbakimda. Kafam zaten 1 milyon olmuş banane onun kardeşiyle 20 yıl önce yaşadığı sorundan. !!

Biz abimin evine yılda 2 3 kez falan gidebiliyoruz yürüme mesafesindeyiz gelin istemezse ne yapacağız gidip kalalım mi yüzsüz yüzsüz. Gitmiyoruz olay bitiyor. Yani ben gelsin yesin içsin gitsin diyorum kendi gelinimizden onu da görmüyoruz. Daha ne yapayım. Bı de beni beğenmez yani.

Karsi tarafi kiskirtmakla neyi amacliyirsunuz? Caniniz cok skiliyorsa cikin biraz hava alin iyi gelir.
Ne kışkırtmak Allah askına fikrimi söledim sadece kötü söz söylemesi için değil bana katılmayabilir onun tercihi bişi demedim fikrimi söledim sadece

Evlendigimin 3. Gününden kalmaya başladı kendinden biktiracak bir sürü şey yaptı dışardan konuşmak ne kadar kolay..
Çoğu yorumu okumadım ama bnm kv d öyle yapmıştı, ilk haftadan kalmalar başlamıştı, hatta eşine küstü 1-2 ay bende kalmıştı, o yüzden bu süreç eğer el atan olmaz ise çok kötü yerlere gidiyor... Biraz siz üslup olarak ağır yazmışsınız tepki almanızın sebebi o

Kaynana düşmanlarıyla uğrasamıcam doğum mutluluğu yasıyorum cidden,
Dilerim sen de hayatının bi yerinde böyle zor bi insanla karsilasirsin.çocuğun var demek ki bak ben de bu annenin evladiyim kendi çocuğunun karşısına böyle biri çıksa eminim aynı tepkileri verirsin.seni elimden geldiğince şikayet etcem lütfen gören varsa da şikayet etsin kadın düşmanı sensin burda çare atıyorum sen girmiş çirkin yorumlar.yazıyorsun.mide bulandırıcısın.yazık bi de tesettürlü resim koymussun başın kadar kulaklarin gözlerin de kapalı demek başkasının sıkıntısına

Çanak tutalım hadi hep beraber

kusura bakmayın ama bu ne hırs?
Benim de oğlum var empatiyi kayınvalideyle yapıyorum yine hatalı olan o.
Annemle aynı şehirde yaşıyorum, bana gelip asla kalmıyor. Farklı şehirde yaşarsan mecbur özlediğinde gider görür kalırsın. Ama aynı şehirde akşam evine dönmek çok zor olmasa gerek. burada amaç rahatsızlık vermek.
Bir insanın anne diye başka bir aileye rahatsızlıl vermesi meşrulaşmıyor.
Oğlum evlendiğinde en çok evinde huzur olursa mutluluk duyarım. Bunun için de saygı gerekiyor. Oğluma ve eşine ve yeni ailesine saygı duyarım yani. İnsanları bunaltmam.
Siz üst üste tepiş tepiş tepiş saygıdan özel hayattan bihabersiniz diye herkes aynı olmak zorunda değil.

valla kızı da olacakmış. Kızı sürekli evinde kayınvalidesinin kalmasından şikayet ettiğinde oğlunun evi kızım der artık.
İnsanlar hiç karmayı düşünmeden pervasızca konuşuyor gerçekten

Ama simdi siz de boyle yazarak hakliyken haksiz oldunuz basortusuyle alakasi yok ki durumun. Sakin olun cevap yazmayn kafi.

Ayyyy vallahi nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim nasıl iyi geldi yazdiklariniz.Allah sizi hep iyilerle karşılaştırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…