- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Canim benim insallah tez zamanda feraha cikartsin RabbimHelal olsun o zaman zor bi şey şu durumda ama benim de kulağıma kupe oldu inşallah hem evliliğim için hem ailedeki herkesin mutluluğu için ben de yapabilirim ama dediğim gibi bunalmış durumdayım benim için çok zor
Şimdi bi şey yazardım da engel yerim susup içime atıyorum.ama sen anla olur mu
Terbiye konusunda sıkıntın olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke dimi :)Şimdi bi şey yazardım da engel yerim susup içime atıyorum.ama sen anla olur mu
Boşuna ban yeme cevap yazma derim.Şimdi bi şey yazardım da engel yerim susup içime atıyorum.ama sen anla olur mu
Çanak tutalım hadi hep beraberBoşuna ban yeme cevap yazma derim.
Karsi tarafi kiskirtmakla neyi amacliyirsunuz? Caniniz cok skiliyorsa cikin biraz hava alin iyi gelir.Çanak tutalım hadi hep beraber
Ne kışkırtmak Allah askına fikrimi söledim sadece kötü söz söylemesi için değil bana katılmayabilir onun tercihi bişi demedim fikrimi söledim sadeceKarsi tarafi kiskirtmakla neyi amacliyirsunuz? Caniniz cok skiliyorsa cikin biraz hava alin iyi gelir.
Çoğu yorumu okumadım ama bnm kv d öyle yapmıştı, ilk haftadan kalmalar başlamıştı, hatta eşine küstü 1-2 ay bende kalmıştı, o yüzden bu süreç eğer el atan olmaz ise çok kötü yerlere gidiyor... Biraz siz üslup olarak ağır yazmışsınız tepki almanızın sebebi oEvlendigimin 3. Gününden kalmaya başladı kendinden biktiracak bir sürü şey yaptı dışardan konuşmak ne kadar kolay..
Benim konumdan çık canım benim başka yerde eğlen hadi canımÇanak tutalım hadi hep beraber
Dilerim sen de hayatının bi yerinde böyle zor bi insanla karsilasirsin.çocuğun var demek ki bak ben de bu annenin evladiyim kendi çocuğunun karşısına böyle biri çıksa eminim aynı tepkileri verirsin.seni elimden geldiğince şikayet etcem lütfen gören varsa da şikayet etsin kadın düşmanı sensin burda çare atıyorum sen girmiş çirkin yorumlar.yazıyorsun.mide bulandırıcısın.yazık bi de tesettürlü resim koymussun başın kadar kulaklarin gözlerin de kapalı demek başkasının sıkıntısınaKaynana düşmanlarıyla uğrasamıcam doğum mutluluğu yasıyorum cidden,
Çanak tutalım hadi hep beraber
Dilerim sen de hayatının bi yerinde böyle zor bi insanla karsilasirsin.çocuğun var demek ki bak ben de bu annenin evladiyim kendi çocuğunun karşısına böyle biri çıksa eminim aynı tepkileri verirsin.seni elimden geldiğince şikayet etcem lütfen gören varsa da şikayet etsin kadın düşmanı sensin burda çare atıyorum sen girmiş çirkin yorumlar.yazıyorsun.mide bulandırıcısın.yazık bi de tesettürlü resim koymussun başın kadar kulaklarin gözlerin de kapalı demek başkasının sıkıntısına
Ama simdi siz de boyle yazarak hakliyken haksiz oldunuz basortusuyle alakasi yok ki durumun. Sakin olun cevap yazmayn kafi.Dilerim sen de hayatının bi yerinde böyle zor bi insanla karsilasirsin.çocuğun var demek ki bak ben de bu annenin evladiyim kendi çocuğunun karşısına böyle biri çıksa eminim aynı tepkileri verirsin.seni elimden geldiğince şikayet etcem lütfen gören varsa da şikayet etsin kadın düşmanı sensin burda çare atıyorum sen girmiş çirkin yorumlar.yazıyorsun.mide bulandırıcısın.yazık bi de tesettürlü resim koymussun başın kadar kulaklarin gözlerin de kapalı demek başkasının sıkıntısına
Ayyyy vallahi nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim nasıl iyi geldi yazdiklariniz.Allah sizi hep iyilerle karşılaştırsın..valla kızı da olacakmış. Kızı sürekli evinde kayınvalidesinin kalmasından şikayet ettiğinde oğlunun evi kızım der artık.
İnsanlar hiç karmayı düşünmeden pervasızca konuşuyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?