- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Allah hayırlısıyla evladınıza kavuşmayı nasip eder inşallah.Ama mutluluğunuzu mutsuz insanların gözüne sokarak daha üst seviyeye çıkarma çabanız hoş değil.İnsanlar sorunlarını paylaşıyor biraz destek görmek bi yerlerden tutunmak istiyor.Tavrınız hoş değil.Her konuya yorum yapmak zorunda da değilsiniz zaten.Kaynana düşmanlarıyla uğrasamıcam doğum mutluluğu yasıyorum cidden,
Dini hassasiyetleri olan bir insan böyle alaycı çirkin yorumlar yazıp bir insanın moralini daha çok bozmaz.ben de tesetturluyum kimsenin yarasına tuz basmam elimden bir şey gelmiyorsa dua ederim.merhamet etmeyene merhamet olunmaz biz birbirimize acimazsak Allah ta bize acımazAma simdi siz de boyle yazarak hakliyken haksiz oldunuz basortusuyle alakasi yok ki durumun. Sakin olun cevap yazmayn kafi.
Bana saygı dersi vereceğine saygısızlık yapın diye öğüt verenlere yazmalısınkusura bakmayın ama bu ne hırs?
Benim de oğlum var empatiyi kayınvalideyle yapıyorum yine hatalı olan o.
Annemle aynı şehirde yaşıyorum, bana gelip asla kalmıyor. Farklı şehirde yaşarsan mecbur özlediğinde gider görür kalırsın. Ama aynı şehirde akşam evine dönmek çok zor olmasa gerek. burada amaç rahatsızlık vermek.
Bir insanın anne diye başka bir aileye rahatsızlıl vermesi meşrulaşmıyor.
Oğlum evlendiğinde en çok evinde huzur olursa mutluluk duyarım. Bunun için de saygı gerekiyor. Oğluma ve eşine ve yeni ailesine saygı duyarım yani. İnsanları bunaltmam.
Siz üst üste tepiş tepiş tepiş saygıdan özel hayattan bihabersiniz diye herkes aynı olmak zorunda değil.
Çık benim sayfamdanBana saygı dersi vereceğine saygısızlık yapın diye öğüt verenlere yazmalısın
Bana saygı dersi vereceğine saygısızlık yapın diye öğüt verenlere yazmalısın
BakalımKısmen haklısınız.
Fakat ne olursa olsun tabi iftira, fitne vs olmadığı müddetçe eş annelerini tolere etmek gerekiyor. Haklısınız. Ama tamamen silip atamazsınız. Çünkü o da bir anne. Emin olun anne olmadan önce bende asardım keserdim. Ama inanın bir anne hiç bir şey yapmasa karnında taşımak bile büyük bir emek.
Sadece size şunu söyleyeyim. O evin hanımı sizsiniz . Sizin kurallarınız geçerli. Onun için de evinizde rahat davranın. Kasılmayın. İnsan ister istemez kasılıyor. Rahat olun. Özel bir şey yapmanıza gerek yok.
Seni sevdimsaygı tek taraflı değildir.
Büyük diye her yaptığı saygısızlığa susacak değiliz, o devir geçti.
Saygı görmek isteyen saygı gösterecek.
Yürüme mesafesindeki evi varken gelip bir işin ucundan da tutmayan bir insana saygı göstermem ben. Önce karşı taraf bir insan olsun önce huzur bozmak yerine düzgün davransın sonra saygı gösterilir
Konuştukça batıyorsun.sayfamdan çıkar mısınBakalım
Seni sevdim
Sanki benim Kv demMerhaba hanımlar eşimin ailesiyle yürüme mesafesinde oturuyoruz benim annem izmir de ben istanbula gelin geldim.eşim annemi en son 3 ay önce gördü bi daha hiç aramadı.aramasın sorun değil ama o benim annemle böyle uzakken ben onun ailesiyle sürekli görüşmeye mecbur kalıyorum artık bundan sıkılmaya başladım.kayinvalidem gençliğinden beri evinde düzgün iş yapmamış annesi hep yanındaymış hala beraberler şimdi de bütün gün yatıyor bi seferinde 14 saat oradaydık toplam 13saati yatarak geçirdi tanıdığım en tembel kadın.bütün enerjisi çenesinde toplanmış hiç bir saniye sesi kesilmiyor nerdeyse.sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor aynı soruları soruyor defalarca açıklamasını yaptığım şeyleri her görüşümde yine soruyor başka insanların hayatlarını bana anlatıp duruyor kendini övmeye bayılıyor şimdiki gelinlerden şikayet ediyor eşime bana bunu bunu al diyor surekli maddi sıkıntılarını anlatıyor aklına bi şey gelmezse şarkı söylüyor.her gördüğümde bunların hepsi ve daha fazlası muhakkak yaşanıyor.çok zor sabrediyorum gitmek hiç istemiyorum torunlarını görmeleri için haftada1 olsun istiyorum ama 2 3 günde bir görüyorum istemesem de.ben davet etmeden sık geliyor mutlaka haftada 1 evimde kalıyor.bu kalmalar sırasında bana sıkıntı veren çok konuşmaları var artık o evimdeyken sıkıntıdan patlayacak oluyorum.eşime sert davranmaya başladım.ona karşı ilgim çok azaldı.çok severek evlenmistim 3.günden annesi ben bu akşam burdayım diyerek bana sormadan kalmaya başladı.1.5 seneden fazla oldu bu kalmalara bi şey diyemedim eşime kalmasın rahat edemiyorum ev yakın götür dediğimde annemi evden mi koviyim dedi.çok yıprandım.şimdi 2.ye hamileyim onu bahane edip kötüyüm diyorum gelip kalmasın istiyorum bu sefer şimdikiler böyle bizim zamanımız rahatlık yoktu hazır bez yoktu böyle değildik diyo.geçen kafamda hazırladım anne hamileliğim zor geçiyor uykum oluyor işim oluyor sen varken rahat etmiyorum gel torununu gör yemeğimizi yiyelim çay içelim akşam geri dön diye ona söylicektim bu sefer küser gidip annesine kardeşine söyler yine benim canım sıkılır diye soyleyemedim ama bi şekilde artık 1 gece bile kalmasına tahammülüm yok en son evelki gün bendeydi gece gitmiş çekiçle mutfak tezgahinda buz kırıyor çocuğumu uyutmaya çalışıyorum kapim kapalı gelip açıp giriyor basimda bağıra bağıra onla konuşuyor saat 11 olmuş uykusu yok ver diye aldı gitti.eşimle aramda büyük soğukluk var artık annesi yüzünden ben bütün güzel duygularımı kaybettim.nasıl uzak tutarım kendimden.ne diyebilirim evimde kalmaması için
Teoride haklısınız ama pratikte öyle olmuyor maalesef.Kendi anneniz olsa haftada 1 sizde kalmak istese ama esiniz istemese ne düşünürdunuz? Esiniz annenizi evden göndermenizi istese?
Bence haftada 1 idare edilir esinizin annesi nihayetinde. Ben sorun etmezdim sanirim.
Bende problem var herhalde ben gelmediklerinde üzülüyorumyarin oburgun bizde kv olcaz Allah herseyin hayırlısını versin.
Yaaa tamam da ben de anneyim. Karnımda taşıdığım da benim evladım. Evladıma naz caz trip falan yapsam evladım hadi katlanmak zorunda diyelim ama ben kocasını karnımda taşıdım diye elalemin kızına niye eziyet edeyim?Emin olun anne olmadan önce bende asardım keserdim. Ama inanın bir anne hiç bir şey yapmasa karnında taşımak bile büyük bir emek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?