Lazerimi aldı aman mesele etmiyim diye yeniden daha iyisini aldı. Aldı ama dünyanın parası. Sanki o para benden de çıkmıyor.Kocanız ne diyor bu duruma en çok onu merak ettim.
Babama dicem eşimin tamir takımlarını alsın vermesin. Aynı acıyı yaşasınOna göre ne var?Onun traş makinasını almıyor ki
Yok artık söylicem. Ama gelemeyecek öyle bir fırsatım olmayacak. O yüzden mesaj atayım mı diye sorayım dedim.Siz yüzüne söylemezseniz geldiğinde yine alır ki.Şu an o yanlış yaptığını anlamadı.Söylemeniz lazım.
Benim arkadaşım kocasından ayrılıyordu, adam nakliye arabasıyla gelmiş. Anlaştıkları eşyaları almış, bir de dolabı açmış , geçen hafta aldığı kangal sucuğu, sele zeytini falan da götürmüşTabii canım. Köye giderlerken, dolaptan hiç açılmamış kaşar, salamlarımı çantasına koydu. Gördüm de, ses çıkarmadım. Yolcu ederken hadi afiyet olsun size orda dedim sadece. Şimdi geldiği zaman dolabımda hiç bişeyin yedeğini tutmam. Yada ben evde değilim başkasına geç diyorum. Evde yokken de asla eve sokmam
Bende yay burcuyumÇaldın demiyim de yerini sorayım mı acabaEşim düz mantık. Aman toka nolacak sana daha iyisini alayım. Hayır plastik de olsa benim tokam.
Eminim. İstedi verdim ertesi günü gittiğim toka yok.
Övmüş gibi olmayım ama cidden örnek bir baba ve kocadır. Ailem eşimi benden çok sever. Çok uyumlu sakin bizi en iyi şekilde yaşatmaya çalışan bir insan.
Hayır kendin büyütmüşsün kimi kime şikayet ediyorsa
Krem önceki gelişindeydi artık zaman aşımına uğradı. Toka olayı taze tazeyken isteyim mi diyorum acaba
İçimde kaldı bişeyler yapmam lazım.
Yayların yüz karasıyım
Ee öyleler zatenn. İnsanin once gozu doyacak sonra karniiBenim arkadaşım kocasından ayrılıyordu, adam nakliye arabasıyla gelmiş. Anlaştıkları eşyaları almış, bir de dolabı açmış , geçen hafta aldığı kangal sucuğu, sele zeytini falan da götürmüş
İlginc türde insanlar
Sabah programında evden kaçan kadının büyük tüpü alıp götürmesi gibi.Benim arkadaşım kocasından ayrılıyordu, adam nakliye arabasıyla gelmiş. Anlaştıkları eşyaları almış, bir de dolabı açmış , geçen hafta aldığı kangal sucuğu, sele zeytini falan da götürmüş
İlginc türde insanlar
Evet benimle yarışıyor. Benim herşeyim varmış, ev araba alabilmişiz, istediğim herşey oluyormuş. Lüks yaşamadığımız ve evlendiğimizden beri tatile bile gitmediğimiz için olabilir mi acaba? Kendisi sürekli yurt içi yurt dışı gezilerinde. Eşimle sıfır destek evlendik. Gelinliğimi bile kendi paramla aldım. Onların takacağı bileziği eşimle ben aldım da taktılar. Benimle yarışacak insan yaşadığım her şeyi yaşamalı, sadece keyifli olanları değil.Ben ortada kayınvalideden ziyade sizinle yarışan bir kadın görüyorum.Mesaj atın da bu sefer bir toka yüzünden mi diyecek.Epilasyon aletini aldığında farkeder etmez kullanmadan arayıp isteseydiniz.
Biz yaylara bile bunu yapan dünyaBende yay burcuyum
Kaç yaşında ki bu kaynana afedersin ama sdik yarıştırıyorBen evden çalışıyorum en son geldiğinde sen gel kocan gelmesin dedi. Beni değil de getirdiklerimi yürütecek galiba.
Onu değil de kocasını götürür bu kaynana :)
Kaynanam gibi hayattan alacağı hiç bitmiyor. Bunun parçası olma. Ben çoktan yolmuştum bunu.Evet benimle yarışıyor. Benim herşeyim varmış, ev araba alabilmişiz, istediğim herşey oluyormuş. Lüks yaşamadığımız ve evlendiğimizden beri tatile bile gitmediğimiz için olabilir mi acaba? Kendisi sürekli yurt içi yurt dışı gezilerinde. Eşimle sıfır destek evlendik. Gelinliğimi bile kendi paramla aldım. Onların takacağı bileziği eşimle ben aldım da taktılar. Benimle yarışacak insan yaşadığım her şeyi yaşamalı, sadece keyifli olanları değil.
İsteyemedim çünkü 1 hafta sonra ihtiyacım olunca farkettim.
Biz yaylara bile bunu yapan dünya
63 yaşında ama ona göre 36...Kaç yaşında ki bu kaynana afedersin ama sdik yarıştırıyor
Hiç bitmez... Hayat hep onu vurmuş, bir dikili ağacı yokmuş, herkes yanlış yapmış o doğruymuş... Çalışmıyor etmiyor babadan kalan maaşla geçiniyor buna rağmen gezilere katılıp borç içinde kalıyor. Elli kere kıçını toparladık. Ben borç içindeyken gezdiği ülkeleri sayıyordu bana.Kaynanam gibi hayattan alacağı hiç bitmiyor. Bunun parçası olma. Ben çoktan yolmuştum bunu.
Bilmiyorum ben evde yokken yürütmüş olabilir bir bakayımYakinda kirmizi donunuzu da goturur bu kadin
Valla iyi yere tezgah kurmuş. Sinir oldum yaşamadan iyi tahammül etmişsin.Hiç bitmez... Hayat hep onu vurmuş, bir dikili ağacı yokmuş, herkes yanlış yapmış o doğruymuş... Çalışmıyor etmiyor babadan kalan maaşla geçiniyor buna rağmen gezilere katılıp borç içinde kalıyor. Elli kere kıçını toparladık. Ben borç içindeyken gezdiği ülkeleri sayıyordu bana.
Bilmiyorum ben evde yokken yürütmüş olabilir bir bakayım
Canım antidepresanlarımValla iyi yere tezgah kurmuş. Sinir oldum yaşamadan iyi tahammül etmişsin.
Hiç bitmez... Hayat hep onu vurmuş, bir dikili ağacı yokmuş, herkes yanlış yapmış o doğruymuş... Çalışmıyor etmiyor babadan kalan maaşla geçiniyor buna rağmen gezilere katılıp borç içinde kalıyor. Elli kere kıçını toparladık. Ben borç içindeyken gezdiği ülkeleri sayıyordu bana.
Bilmiyorum ben evde yokken yürütmüş olabilir bir bakayım
Bi botumu beğendi numarası olmuyordu haliyle en sevdiği renkten sıfır aldım hediye ettim. Babam kimya deposunda çalışıyor. Bazen hakiki hint yağı vazelin çam yağı gibi şeyler getiriyor ona hemen ayırıyordum. Ama bu yaptıkları soğuttu iyice. Aynen dediğin gibi tavsiye eder misin dese bir de sen dene deyip sıfırdan alırım. Böyle yağmacı gibi oluyor.
Eşim de dedi ki psikolojisi bozuk işte geçmişte bişeyler yaşamış ondan olmuş bla bla... Peki dedim bundan bana ne? Beni ilgilendiren kısmı nerede? Onun psikolojisi bozuk diye neden laf sokmalarına katlanayım? Ben kendi annemi çekemiyorum senin anneni mi çekicem ne zorum var. Sorunu varsa tedavi olsun öyle gelsin dedim.Onun alacağı çok olabilir hayattan, ama tahsil kapısı kesinlikle ben değilim. Ben kimden alayım?
Mesajı atın ama “tokayı nereye koydun bulamıyorum“ mesajı olmaz aşırı yumuşak bir mesaj bu.Yok artık söylicem. Ama gelemeyecek öyle bir fırsatım olmayacak. O yüzden mesaj atayım mı diye sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?