Kayınvalidemle Başım Dertte...

Meme kanseri tedavisi gördüm. Kolum şişiyor. Bunu biliyor. O kadar çok çaba sarfettim ki onun için... Bunları bilmesine rağmen her seferinde beni yok sayıp... Eşimi kullanıyor. Tavrım kaba ama inceliği anlamayacak kadar vurdumduymaz bir kadın...
Siz şaka mısınız ? Bir düğmeye bas demesi mi yok sayılmak 😂 Seni mi kullansaydı kendi oğlunu kullanmış hem de senin gibi bir gelin için yazık ben olsam bir daha o eve ne adım atarım ne evime adım attırırım eşinizin de bu tavırlara bir şey demediyse o da ayrı bir dengesiz

Meme kanseri tedavisi gördüm. Kolum şişiyor. Bunu biliyor. O kadar çok çaba sarfettim ki onun için... Bunları bilmesine rağmen her seferinde beni yok sayıp... Eşimi kullanıyor. Tavrım kaba ama inceliği anlamayacak kadar vurdumduymaz bir kadın...
O kadar ince düşünceli bir kv ki siz yorulmayin diye oğluna bulaşık makinesini çalıştır demiş 😍 gözyaşım pıt 😢

Selam... K.v ile başlangıçta iyiydik. Ama gittikçe iki oğluna da otorite uygulayan,kontrolcü bir kadın old gördüm. Mesafe geliştirmeye çalıştım. Ama neredeyse her görüştüğümüzde laf sokmaya devam etti... Yalniz yaşıyor,bir oğlu yurtdışında. Eşi de yeni vefat etti. Biz evlenmeden 2 ay önce.Eşimle yakın ev tuttuk... Yardımcı olmaya çalışıyoruz vs... En son bayram sebebiyle corona old halde evime davet ettim,yalnız kalmasın bayramda diye. Eve geldi... Başlangıçta benden çekiniyordu ama yavaş yavaş açılmaya başladı. İftara kadar eşimle sabahtan onun için hazırlık yapmaya başladık. Laf etmesin diye günler öncesinden temizlikler... Ellerim tahriş oldu. Bir rahatsızlığım var. Buna rağmen. Her neyse... Bizim kontrol hastası k.v sadece bir gün dayandı. İftar sonrası bitap düşmüşüm bulaşıkları bıraktım... Çay,kahve keyfi yapıyoruz. Mutfağa girip çıkmaya başladı. 2 dk sonra eşime bulaşık makinesini çalıştır oğlum,dedi. Benim şarteller attı. Baktım karışmaya başlayacak her şeye... Sırf tavır koymak adına... Mutfağa girdim,kapıyı kilitledim. İş yapmaya başladım. Sabah da kalkınca asla konuşmadım bayram olmasına rağmen... Ben yokmuşum gibi davranıp eşime iş buyurduğu için... Sonra da sofrayı toplayıp başka odaya girdim. Gitmesini bekledim. Ve gitti.... Birazcık yüz bulunca her şeye karışan bir kadın... Eşime nasıl davranmam konusunda bile yorum yapıyor... Daha bir sürü şey...
Net tavrınızı koymuşsunuz zaten çizginizden şaşmayın hizaya gelir zamanla

Kadının yaptığı korkunç bir şey evet haklısınız. Bir anne nasıl oğluna bulaşık makinesini çalıştır der. Aslında kellesi vurulurdu eski zamanda olsa. Dua etsin bu zamanda kaynana olmuş.

Umarım konu sahibi gibi bir gelininiz olur, en ufak hatanızda, en küçük lafınızda ortalığı yıkmasını haklı görürsünüz. Hepimiz bir gün yaşlanacağız.
Korkunç değil ama yanlış evet. Karışmasın bak kız meme kanseri tedavisi görmüş okudunuz mu belki o an sıkıntısı var, belki hiç birşey yok keyif yapmak istiyor durduk yere huzursuzluk verecek birşey soylemenın anlamı yok. Düzenlerine karışmasına g çerek yok böylece iki tarafta üzülmez.
Tek taraflı taviz insanı günden güne çökeltir, yorar, bitirir hasta eder.
Bedduan için teşekkür ederim lakin ben öyle bir kv ile imtihan oldum, oluyorum ki asla ama asla başka bir yavrunun üzüleceği birşey yapmam kimsenin etkisine sütlü süne karışmam fikir beyan etmem.
Evlenmeye aklı erenler hayatlarını kendi fikirleri ile idame ettirebilirler.

Korkunç değil ama yanlış evet. Karışmasın bak kız meme kanseri tedavisi görmüş okudunuz mu belki o an sıkıntısı var, belki hiç birşey yok keyif yapmak istiyor durduk yere huzursuzluk verecek birşey soylemenın anlamı yok. Düzenlerine karışmasına g çerek yok böylece iki tarafta üzülmez.
Bedduan için teşekkür ederim lakin ben öyle bir kv ile imtihan oldum, oluyorum ki asla ama asla başka bir yavrunun üzüleceği birşey yapmam kimsenin etkisine sütlü süne karışmam fikir beyan etmem.
Beddua etmedim ki dua ettim. Konu sahibini sevip haklı buldunuz, onu anladınız. Umarım öyle bir gelininiz olur dedim. Madem doğru davranmış, doğru davranan bir gelininiz olmasını dilemek neden beddua olsun.

Kayınvalide alerjiniz varsa zaten gık dese batar size konulardaki kayınvalideler.

Kimse kimseye kendini ezdirmesin kötü davranışı hakareti vs kendinize reva gormeyin diyoruz ama..

Yazık gunah ayıptır bayram günü küsler barışır sizde eşinizin annesini ne sekilde evden gondermissiniz mübarek bayram günü birde

Size hic ama hic hak vermedim kadinin yaptığı hiç birsey yok üstelik sırf adı kaynana diye neye alınganlık edeceğinizi sasirmissiniz bir daha nasil yüzüne bakacaksınız acaba

Bence siz kayinvalde gelecek bahanesiyle bayram temizliği yapıp yorgunluğunuzun acısını kadindan çıkartmışsınız

Keske cagirmasaydiniz

ben burda kv nin yaptiğı yanlış bisey goremedim, 7 kat el evine bile gitsem yardimcisı yoksa sorarim yardim gerekir mi diye, hatta ısrar eder ucundan tutarim samimiysek, kadin yemis içmiş, ucundan tutayim demiş oğluna da is vermiş ne güzel işte? allalla 2 kere okudum hala anlamadim kapilar filan niye kitlendi

ben burda kv nin yaptiğı yanlış bisey goremedim, 7 kat el evine bile gitsem yardimcisı yoksa sorarim yardim gerekir mi diye, hatta ısrar eder ucundan tutarim samimiysek, kadin yemis içmiş, ucundan tutayim demiş oğluna da is vermiş ne güzel işte? allalla 2 kere okudum hala anlamadim kapilar filan niye kitlendi
tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız amajahshshs bulaşık makinesini çalıştır demiş nasıl anlamazsınız piraye hanım,ezmiş, oğlu üzerinden laf sokmuş, tüm kötü niyetini kusmuş,kızcağız ne yapsaydı kapıyı kitleyip kendini korumaya almış :(

Beddua etmedim ki dua ettim. Konu sahibini sevip haklı buldunuz, onu anladınız. Umarım öyle bir gelininiz olur dedim. Madem doğru davranmış, doğru davranan bir gelininiz olmasını dilemek neden beddua olsun.

Kayınvalide alerjiniz varsa zaten gık dese batar size konulardaki kayınvalideler.
Siz kötü gördüğünüz için siz beddua olarak kullandınız.
Sizde burdan kimin neler yaşadığını bilmeden kolayca teşhisler koyuyorsunuz. Lakin yanılıyorsunuz kv alerjim yok.
Herkes sizin gibi olamaz, sizin gibi düşünmeyeni kötü olarak tanımlamak yanlış. Size alınacak bir şey yok gibi gelebilir ama
O laf söylendiği andaki tavır yada sadece o laf da konu sahibini üzmüş olabilir. Tepkisine doğru demedim zaten alınmakta haklılığı var dedim.

Ben baskasinin evinde iş yapmam, başkasinin mutfagina girmeyi sevmem. Bundan dolayi kendi evimde de başkasina iş yaptirmak, yormak istemem ama gitti illa birşey yapti 2 çanağa dokundu diye ne huzurum kaçar ne duzenim bozulur.
Bi makina ya Allahn makinasi calistirilacak alti ustu yok huzur kaciriyormuş, yok duzenlerine karisiyormuş. Kadinin o evde duracagi 2-3 gundur en fazla amma abarttiniz.

En iyisi kaynanayi eve sokmasin eve gelmesi bile duzen bozmaktir neticede.🙄

Çok geçmiş olsun. Yaşınız kaç? Belki kolunuz şiştiği için size iş yaptırmak istemedi?

Siz kötü gördüğünüz için siz beddua olarak kullandınız.
Sizde burdan kimin neler yaşadığını bilmeden kolayca teşhisler koyuyorsunuz. Lakin yanılıyorsunuz kv alerjim yok.
Herkes sizin gibi olamaz, sizin gibi düşünmeyeni kötü olarak tanımlamak yanlış. Size alınacak bir şey yok gibi gelebilir ama
O laf söylendiği andaki tavır yada sadece o laf da konu sahibini üzmüş olabilir. Tepkisine doğru demedim zaten alınmakta haklılığı var dedim.
Gelini keyif yapıyor diye gelinini düşünüp kendi oğluna iş buyurması mı alınganlık yapılması gerek bir fiil hımmm peki :skandal:

Back
X