Eyyy benim Güzel Rabbim yardım et sabır ver bizlere..
Nasıl ya arkadaşım eşin bişey demedi mi..Birlikte mi oturuyorsunuz..?
sen yine iyi diyebiliyormuşsun.ben ailesine bir şey dedğim zaman hemen suratı sallanıyo.bi gerginlik bi asabiyet.aman kıymetli değerli ailesine laf yokkkkk...biz ağaç kovuğundan çıktık yaa....
ya benımkı naptı bacılar 10 tane bılezıgım vardı evde hepımız calısıoz dıye esımın halasıgıle vermıstık saklasınlar dıye bana sormadan alıp borclarına bozdurmus gecen ıkı tane kaldı dıo pıskın pıskın neye ugradımı sasırdım ne dıosun sen dedım ne o bıde ızın mı alacaktım bnm paramla alınmıstı onlar istediğimi yaparım dıo bu ne demek ya bnm paramı mı var bıde demezmı oglumun aldıgımdan haberi var diye eşime soruyom yok dıo kım yalan soyluo kafayı yıcem
ya benımkı naptı bacılar 10 tane bılezıgım vardı evde hepımız calısıoz dıye esımın halasıgıle vermıstık saklasınlar dıye bana sormadan alıp borclarına bozdurmus gecen ıkı tane kaldı dıo pıskın pıskın neye ugradımı sasırdım ne dıosun sen dedım ne o bıde ızın mı alacaktım bnm paramla alınmıstı onlar istediğimi yaparım dıo bu ne demek ya bnm paramı mı var bıde demezmı oglumun aldıgımdan haberi var diye eşime soruyom yok dıo kım yalan soyluo kafayı yıcem
bizim altınlar da nerde hiç haberim yok en son düğünümde görmüştüm:):)..aldılar kasa kiraladılar kendi adlarına oraya koymuşlar galiba.şimdi ihtiyacımız var ama kullanamıyorz bile....
Ay ne sen sor ne ben anlatayım arkadaşım,inan içime fenalıklar geliyorbu konuyla alakalı topik açmıştım o dönem istersen ordan okuyabilirsin.O kadar uzun hikaye ki yazmaya başlarsam arkadaşın topiği mahvolur...
Ay ne sen sor ne ben anlatayım arkadaşım,inan içime fenalıklar geliyorbu konuyla alakalı topik açmıştım o dönem istersen ordan okuyabilirsin.O kadar uzun hikaye ki yazmaya başlarsam arkadaşın topiği mahvolur...
valla tacsız prenses hakkımı helal ettım desem yalan olur etmedim cunku bn evlenirken evime bozdurmadım sen ne hakla yaparsın bnm param dıo istıyosan bn biriktirip alsaydım sizin takacagınız bilezikleri tobe tobe.bu arada takmıs kafaya muska var oglumda dıo sıkıstım mı muska var dıoo suphelendıgınden ta evıme gelıp yastıklarıma bakmıs rabbim sana havale ettım gunahımız kalmadı zaten
kızlar yapmayın allah aşkına yaa.onlar sizin neden veriyosunuzki.
konunu okudum şimdi fenalık gecırıdn resmen.
kaç ay kaldın kaynananla?
eşinle şimdi aran nasıl?
ısraredıyormu gıdelım dıye?
ayrı evdeısn uzaklııgn ne kadar kayınvalıdene?
valla aynı melikeerten eşimde bir kere demiyor gidelim diye ayda yılda bir gıdıoz ondada kırk kere arıyolar gelin artık diyee tabi anacımında burnundan geliyoo bekar görümcem var eden bulur inşallah eşim bni ezdirmez allah var ama buna tahammul edemediği için cnku kndisini savunmasın istiyor hmn bn baktırdımda snde muska varda sen ondan bole savunuyonda dıyo daha dun dedi hatta bnde anneme soledi agladı kadıncagız napcm ne etcem bılmıorum
arkadaşın konusunu dağıtmadan hemen bilgi vereyim :)
6 ay kaldım
eşimle aram şimdi mükemmel allah şükürler olsun
kayınvalidemle görüşmüyorum
bi dönem ısrar etti topik açmıştım bununla ilgili ama zaman geçtikçe ailesinin yüzünü gördükçe kendi de gitmemeye başladı.
uzaklığım 1 saat kadar ama evimi bilmiyorlar,kesinlikle sokmayı düşünmüyorum evime.
[ı]canım rabbim yardımcın yardımcımız olsun inş.
Bende hep onu düşündüğüm için kendimden ödün verdim kırmak istemedim ilk geliniyim dedim..kıyafetimi beğenmediğinde şunu giy dediğinde hazır olmama rağmen değiştim çok defa ama şöyle durup bakıyorum da biraz da benim hatam vardı..hatam susmak ve çok fazla değer vermekdi..geç de olsa anladım..şimdi bana pek karışmıyor karışamıyor şimdi 4 aylık oğlumu nasıl giydirdiğime sardı..bir yere gideceğiz demi birlikte çıkmadan önce gelir sever ne giydireceksin der ardından işte şunu giydir çok yakışıyor der bende inadına hep başka giydiriyorum yani bende onun dediğini çok defa hazırlamıştım giydirecetim ama sırf o söyledi die giydirmiyorum artık karışmaz die düşünüyorum :d yani umarım :d
bunlarla baş etmek pek mümkün değil güzelim bu yüzden sıkma canını saygısızlık yapmadan sende konuş..eğer saygısızlık yapar isen koz olarak kullanır bunu sakın eline böyle bir imkan verme..biraz politik olmak gerekiyor malesef.. [/ı]
way be maşallah ama keşke ya keşke olmasa bu huzursuzluklar ama bırakmıyorlar ki:97:canım maşallah nasıl becerdin bunu.ahh ahh..bizede söylee..lütfenn
ahh benim pısırık kocamın gereksiz işleri işte.bana söylemediler bile.ilk evlendiğinde insan her şeyi toz pembe görüyor ya sonra o cicim günleri geçince anlıyo insan ne büyük aptallık etmişim diye.
yine düğünlerde derneklerde altınlarını tak diyen bir kayınvaliden var.ben ne yapayım bütün altınlarımı alıp kendine a dan z ye ev eşyası düzen bir kayınvalideye sahibim.beterin beteri var arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?