Kayınvalidemle problemim

:KK70: :KK70: eşinizin açıklamasına çok güldüm.
Valla ben de güldüm ona 😂 saçma geldi bana da çünkü. Ne alaka dedim. E senin annen ister mi benim annemlere gelmeni dedi. Ki gerçekten benim annem bana sürekli git evlerine işi varsa işini yap falan diyor

Aynı ülkede yaşıyorlar. Türkiye ' ye gideceklerini bir gün önce söylemek olmaz ki. Bu hiçe saymak olur.

Gidilir , biz haftaya gidiyoruz var mı bir ihtiyacın denir, hellalik alınır, gönül alınır.

Trip atar ama en azından kalbi kırık olmaz , beni hice saydılar diye
Evet. Bence de en iyisi ve doğrusu bu. Bi de 1 hafta önceden söylüyorum ki Türkiye’ye göndermek isteyeceği ufak tefek şeyler varsa onları alsın diye. 1 ay önce söyleyince de trip atılıyorsa 1 hafta önce söylerim daha iyi madem

sevgitek sevgitek , tek problemin bu olsun canım, çok normal. Evladı gözünün önünde olsun istiyor.
Evlendikten sonra anladım, bir erkeği (oğlunu, kardeşini, yeğenini) bir başka kadınla paylaşmanın
evladı gözünün önünden uzaklaşsa, ne yapacağını bilemeyen annelerin
torunlarını fazlasıyla sevip, üzerinde hakimiyet kurmak isteyen büyüklerin,
neler hissettiğini ( anlayamadı :/ )

geçen bir üye öyle güzel yazmıştı ki; bakın özellikle bekar kızlar buraya da yazıyorum,
evlenip, 1 tane alıyorsun yanına 20-30 tane ekleniyor bonus gibi türkiye de evlilik
yani tabii ki aile oluyorsun, sayıp seviyorsun eşinin ailesini ama işte eşinin ailesi, yani ne olabilir ki?
Beklenti nedir 5 sene bitti anlayamıyorum

.
Valla eğer öyleyse ben de Eşimin tek başına annesigile Gitmesine izin vermeyeyim. Ben de onu kıskanayım. Olur mu öyle şey?

Ayyy işte aynı böyle. Ben gitmek istediğimde annenleri buraya çağırsaydık falan diyor sürekli ve öyle kolay olmuyor o da maalesef. Pasaport vize işlemleri falan zor. Yani te Ankara’ya gitmeleri gerek. Bizi göndermek yerine onları çağırmak istiyor resmen
Cevap bile vermeden eşyalarını toplamaya devam et boşver ..sonuçta sen ailenin yanına gidince tüm akrabalarını, eşini dostunu da görüyorsun onlara da özlemin biraz olsun geçiyor...seni anlamasını empati kurmasını bekleme .Ben KV min bu söylemleri sonucu önce kendi aileme uğrayıp 2-3 gün kalıp sonra KV evine geçmeye başladım ...eşim arabadan eşya indirirken yalnız kaldığımız arada KV bana tavır yapmaya başladı.. söylediği laf "sizi mi özlediğimi sanıyorsunuz çocuklarımı (torunları) özledim!" oldu🙄 bir iki bunu da çektim..sonra tepem attı ben de lafımı söyledim geçtim.

Valla eğer öyleyse ben de Eşimin tek başına annesigile Gitmesine izin vermeyeyim. Ben de onu kıskanayım. Olur mu öyle şey?
tabii ki olmalalı, ben onaylamadım zaten. Tavırlarına takılmayın anlamında yazdım.
İki aile büyüğünün de gönlünü hoş etmek lazım, illa kocanın ailesi pohpohlanacak diye bşy yok
senelerdir bana annem/babam baktı, evlenip başka bir adamın nüfusuna geçtim diye de, evlatlıktan men edilmedim..
bunun muhakemesi olmaz.

Back
X