- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
- 103
- Konu Sahibi FightForVictory
-
Kızım agladi da hemen onunla ilgilendim. Duzenlemeye geçtim.Devamı gelecek mi ? Yarıda kalmış gibi sanki
Aslında kayinvalidem kendisini cagirmadan önce maddi durumda sıkıntı yaşıyordu. Son 1 yılda çalışmak zorunda kalıp çok zayıflamisti. Ben birazda onlar için gelmeleri iyi olur diye düşündüm. Ayrica atanmayi aşırı istedim.Kusura bakmayın da insanlardan yer yurt ev değiştirmesini gerektirecek İyilikler isterseniz onlar da sizden bu ayarda fedakarlık istemeye hak bulur. Kayınvalideniz bir yıl boyunca evimi kapatıp yardım ettim atanmasında emeğim var tayin yerinde söz sahibiyim diye düşünüyordur. Bir yıl yemek yapmamanıza değdi mi yani. Şimdi mecbur işleri eski hale getirmek için biraz kalp kıracaksınız.
Kayınvalideniz bana da iyi oldu diye düşünmez ki o sadece kendi yaptığı fedakarlığı görür. Daha da geç olmadan sınırlarınızı çizin tabii ama bundan sonra birine gebe kalmamaya dikkat edin bence kişisel huzurunuz içinAslında kayinvalidem kendisini cagirmadan önce maddi durumda sıkıntı yaşıyordu. Son 1 yılda çalışmak zorunda kalıp çok zayıflamisti. Ben birazda onlar için gelmeleri iyi olur diye düşündüm. Ayrica atanmayi aşırı istedim.
Gerçekten zor durumdaydilar ve yardımcı olmamda fayda olacak diye düşündüm. Karşılıklı birbirimize by süre sarfinda bayagi faydamiz oldu. İnsanlar neden iyi tarafından bakmaz ki uzuluyorum annemin böyle yapmasına.Ama yine de teklif sizden gittiği için kv'niz ne kadar zor durumda olursa olsun gelin istedi gittim olur. Keske hic minnet etmeseydiniz anlattığınız konuda çok da büyütülecek bir şey yok ama bu tartışmanın devamı gelirse atanmanda büyük pay sahibiyim laflarına hazırlıklı ol bence
bence esas bencilliği siz yapıyorsunuz.Anne bencillik yapiyorsun ailem konusunda yapma dedim
Haklısınız. Kaynanam bizi nişanlı iken ayırmaya çalışmıştı. Eşim istedi diye evlendik. Öyle bir hatasi olduğu halde affettim hep saygıyla yaklastim. Aile huzurum bozulmasın diye olgunlukla yaklaşınca ilk kez bu şekilde tepki vermiş oldum.Bumudur yani sorununuzu küçümsemiyorum asla ama neler oluyor bunu tartışma gibi görmedim kime harcama yapucağınızı kimseye sormak zorunda değilsiniz heleki size ömrü boyunca bakmış büyütmüş annenize 1 sene yemek yaptı diye asla ..
Biraz kalp kırmanız gerekiyor sanırım tavrınızı net şekilde koyun bence sizin hayatınız kimse söz hakkı sahibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?