Kayinvalidemle tartıştık

Allah razı olsun. Ne güzel güzel bakıp güzel gorebiloyorsuniz. Eşim az önce denedi. Özür dilersin, haklısın ama gider ayak kötü ayrilmayalim dedi. Özür dileyecektim zor olsa da kendisi istemedigini beni sevmedigini söyledi. Eşim de beni de sevme anne o zaman dedi.

Hayırlısı diyip kapatsaydınız konuyu keşke. Daha sınav bile belli değil. Boşuna huzursuz olmuşsunuz. Tercih dönemi de uygun olan yerleri tercih ederdiniz
Benim eşime söylediğim şey kendimi savunmakti. Atanmak için ciddi ciddi soylenmis bir şey değildi. Annem olayı bayagi abartti. Zaten esimin işinden dolayı kaynanam istese de onların sehrinde bölümümüz yok. Aslında boşu boşuna annem canını sıktı yani.

Bence biraz daha kapris yapacak belli ki az zaman verin :)yani bu kv ler de bazen çocuk gibi oluyorlar:)siz güzel insanları görmemek mümkün değil,o sizin güzelliğiniz:)Herşey yoluna girer yeterki içinizde kötülük olmasın!

Sagolun ya. Yani şu konuma girmek istemiyorum istemiyodum. Yine de içinde oldum ya. En yakın sürede düzelir inşallah.

Amin amin cümlemize... Iyi niyet, vefayi görmek çok önemli.
Şu an vicdanim çok çok rahat. Sizinki nasıl rahat anlamış degilim ama neyse. Konuyu anlamak istediğiniz şekilde anlamissiniz. Aynı konuda güzel bir kalbinizin olduğunu düşünüyorum diyen arkadaş var. Bence siz acaba yanlış mı düşünüyorum acaba diye kendinizi sorgulayin. Ayrica burada bütün hayatımı anlatamıyorum. Beni de tanimadan ön yargıli davraniyorsunuz ya ne diyeyim size. Allah var yukarıda her şeyi görüyor. Mahşerde bu olayda kim haklı değil izleyeceğiz. O zaman görürsünüz doğruları. Bence ön yargıli olmayın. Kendi kendinize de yapıyorsunuz.

Amin amin cümlemize... Iyi niyet, vefayi görmek çok önemli.
Onun yaptıklarını görmemek gibi bir sorunumuz yok zaten. Ya da annemin bundan şikayet ettiği bir durum yok olamaz da. O da biliyor ki sonsuz derecede minnettarim bu konuda. Ben yaptığım iyiilkleri görmezden gelir, bana yapilanlari unutmam. Ben tepki verirken dahi dedimki anne benim üzerimde emeğin fazla hakkını ödeyemem, her konuda iyisin fakat bana ailem konusunda haksızlık yapma dedim. Herkesin bir hassas noktası vardır.

O zaman kesinlikle haklisin cunku gecici sure kalacaksin atandigin yerde ve evini tasimayacaksin anladigim kadaryla ee durum boyle olunca da neden kendi annende kalmak varken kvde de kalasin, rahat edemezsin ki

anladığım kadarıyla tartismamissiniz ama soğuk rüzgarlar esiyor. zaten eşinin işi dolayısıyla gitme durumunuzda yokmuş. al bi kahve git yanına bir kahvenin 40 yıl hatırı var de tatlıya bağlayın mevzuyu

Odaya kendini kapattı çıkmıyor. Özür dileyecektim yine de istemiyormus. Beni de sevmediğini söylemiş eşime. Eşim de beni de sevme o zaman anne dedi.

Odaya kendini kapattı çıkmıyor. Özür dileyecektim yine de istemiyormus. Beni de sevmediğini söylemiş eşime. Eşim de beni de sevme o zaman anne dedi.
bence sakinlesin kv.de üstüne gitmeyin. belli ki naza çekmek istiyor kendini üstüne dursanız olay büyücek. bi ara nasil olsa o odadan cikicak. sular durulunca gider konuşur arayı ısıtırsınız :)

Kendi annemi opmedigim kadar öptüm ve allah razı olsun dedim.

niye ki
Evlenene kadar annem sevgisini tam olarak göstermedi. Ailevi sorunlar çoktu. Bende o durumdan kendimi kurtarmak için sürekli ders çalıştım ki adam gibi biriyle evleneyım mutlu olayim diye. Annem çok acı çekti. Özel konulardan istemediğim şekilde büyümek zorunda kalmam vs. Şu an annemi her gün arıyorum. O isteyerek öyle olmadı biliyorum. Neyse geçti gitti.

Kaynanam aşırı emek verdiğini görünce içimden geldikçe sarıldım öptüm. Hakkını ödeyemem. Bugün yüzüne de söyledim. Hakkını ödeyemem anne, iyi birisin fakat benim ailem konusunda bencillik yapıyorsundur dedim. Ne kadar hataları da olsa ailem canimdir. Bu konudaki bencilligi kaldiramiyorum.

Çok muhabbet tez ayrılık getirir misali biraz fazla samimiyet olmuş aranızda gibi geldi bana, çünkü kaynananız sizin kararlarınızı sorguluyor (ki nereye isterseniz oraya gidersiniz) ve istediği şeyi duymadı diye küçük bir çocuk gibi size küsüyor. Yeriniz de olsam saygıda kusur etmez ancak kaynanamla biraz daha mesafeli olurdum ve bol bol kendi gül kokulu anneme sarılır öperdim..Allah yardımcınız olsun.

Kendi anneme daha az sarilmama sebebi özel konulardı. O konular benim istediğim şekilde gelişmeyen konulardı maalesef. Ama insan yaş geçtikçe daha olgunlasiyor. Annemi her gün ararım. Seni seviyorum cümlesini kurarım ona mutlu olur. Yıllarca bana sevgisini gösteremedi. Bende karşıdan öpme gelmeyince öpemedim. Bundan sonra çekinmeden öpecegim inşallah. Teşekkur ederim yardımınız için. Haklısınız çok yakın olduk bu 1 yılda. Kalbimdeki bütün önceki kirginliklari yok etmişti allah razı olsun. Şimdi yine kirginlik oldu da inşallah geçer inşallah ya.

Yapı gereği karışmayi seviyor her şeye. 1 ay önce beğendiğim penyeyi aldım. Kendisi beğenmedi geri gönder dedi. Anne ben beğendim giyeceğim dedim. Bir anda ani bir çıkış göstermişti. Şimdi o penyeyi severek kullanıyorum. Şimdi de diyor ki aslında hep rahat oldugun şeyleri alacaksın bak ne güzel kullanıyorsun diyor.

Yemek yaptım odasına gittim anne gel aç kalma dedim. Oraya gitmek istemedigimden oyle söylemedim ben. Ayrımcılık olmasın diye söyledim o cümleyi dedim. Aldigim cevap "yok kızım siz huzurlu olun benden uzakta olun oldu."

Penyeye karışacak kadar kaynanaya hiç tahammül edeceğimi sanmam, Allah yardımcınız olsun benim kaynanam yok, belki aynı pencereden bakmıyoruz hayata anlayamam bazı şeyleri ama ben olsam mesafeli olurdum siz kendiniz bilirsiniz tabiki.iyi geceler.

Aşırı sabırlı bir yapım vardı. Sabrettigim bunun gibi şeyler oldu da bu son olayda birazçık cevap vermiş oldum. Ona göre benden kötüsü yok şu anda. Hayırlısı olsun. Haklısınız mesafeli olmak gerekecek. Allah razı olsun yardım icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…