Kayinvalidemle tartıştık

Siz yanlış anlamıssiniz. Ben ailemin yanına da atanmak istemiyorum. Eşim kendi şehrini söyleyince ayrimcalik yapmamasıni belirtmek için söyledim kendi aile sözünü. Yoksa ben bulundüğüm şehir yakınlarını yazacagim zaten. Ortada bencillik yok yani.

Benim konuma bir göz atın bence. Ne demek istediğimi anlarsınız. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...musunuz-bi-akil-verir-misiniz-lutfen.1084155/

Ayrıca onların maddi durumu iyi değildi. Kaynanam çok az miktarda çalışıp fazla zayiflamiŞti. Onlara da iyi geldi yani burada kalmalari.

Muhtemelen kvniz atanmanizda payi oldugunu dusunuyor, siz oblari cagirdiginz icin gelin istedi gittik olacak adi ayrica sinav bitince boyle bir tartisma yasanmasi kv acisindan kullanildigini dusundurmus olabilir
Daha once defalarca uzulmeme rağmen anlayışla yaklastim. Sabrimin sonu geldi ama. Anlatmadigim bir çok unuttuğum kalp kırıklıkları var. Onların maddi durumu iyi değildi. Onlara biraz da yardımcı olmak istedim. Böyle bir durumda vardi.

Ayrıca onların maddi durumu iyi değildi. Kaynanam çok az miktarda çalışıp fazla zayiflamiŞti. Onlara da iyi geldi yani burada kalmalari.

Hep böyle olur zaten , biri tüm varlığıyla yardımcı olur sonra işi bittiğinde zaten onun işine de gelindi denir.

Yardım için kv.nizi cagirdiysaniz bu defasında da çalışırken belki yardımcı olur düşüncesiyle eşiniz demiş bunu.
Ayrimla ne ilgisi var.

Unutmayın ki evini barkini bırakan kv.nizin emeği var o sinavinizda.

Anladim ben yukarda da yazmissinz ama biz size kvniz dusuncesini soyledik onun dusuncesi dogrudur demedik....yani boyle tepkilere hazirlikli olun gelin bizi dusundu demez biz onun icin gittik der, ama genel olarak bakarsak siz ailenizn yanina atanmak istemekle haklisinz bu konudaki tavri yanlis olmus ayrica atandiginz zaman esiniz gelecek mi yaniniza yoksa siz sonra tayinlr esinizn yanina mi donmeyi dusunuyorsunz

Allah kalbinize temizlik versin.

Kv bildiğin annenizi kıskanmış. Boşverin he deyin geçin bildiğinizi yapmaktan vazgeçmeyin. Yerinizde olsa istemesem bile bu tavrından sonra ailemin yaşadığı şehri yazardım. Karışamaz o anneyse sizin ki ne?

Şu anki bulunduğumuz şehirde olabiliriz büyük ihtimalle. Ben eşimin yanına gidecegim. O akademisyen olduğu için zaten kayinvalidenin şehrinde çalışma imkanı yok. Yalnız bu durumu defalarca anlatmamiza rağmen anlamak istemiyor.

Olur arada,iyi kalpli olduğunuzu düşünüyorum ve emin olun o da sizin kalbinizi biliyordur,belli bir yaşı geçmiş insanlar fazla hassas oluyorlar.Karşınıza alıp bir kahve eşliğinde kendinizi ifade edin,beklentiniz varsa dile getirin......

Hayırlısı diyip kapatsaydınız konuyu keşke. Daha sınav bile belli değil. Boşuna huzursuz olmuşsunuz. Tercih dönemi de uygun olan yerleri tercih ederdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…