- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
- 103
- Konu Sahibi FightForVictory
-
Siz yanlış anlamıssiniz. Ben ailemin yanına da atanmak istemiyorum. Eşim kendi şehrini söyleyince ayrimcalik yapmamasıni belirtmek için söyledim kendi aile sözünü. Yoksa ben bulundüğüm şehir yakınlarını yazacagim zaten. Ortada bencillik yok yani.bence esas bencilliği siz yapıyorsunuz.
yani ne bileyim kadın kaç yaşından sonra düzenini bozup sizinle yaşamaya başlamış, her gün size hizmet etmiş. tüm eve yemek yapmış.
sırf siz ders çalışın diye.
sizse annenizin yanına atanmaktan bahsediyorsunuz. kadına 'teşekkürler, sizle işim bitti' der gibi...
o bir basamakmış gibi.
ne bileyim, ben anlarım alınmasını...
Benim konuma bir göz atın bence. Ne demek istediğimi anlarsınız. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...musunuz-bi-akil-verir-misiniz-lutfen.1084155/Şu an sinirden elim ayağım titriyor. 4 yıllık evlilik hayatımda zaman zaman kayinvalidem beni defalarca üzse de eşimle aramızda huzursuzluk olmaması için anlayışla yaklastim. Ama bugün sanırım sabrimin sonuna geldim. İlk kez bu şekilde tepki verdim. Konuyu şu şekilde anlatayim.
Kpss sınavından dolayı yaklaşık 1 yıl önce kayinvalideme bizimle beraber yaşayın anne dedim. Allah razı olsun kabul etti. Hep birlikte güzelce yaşadık. Ben sınava çalışırken yemek hazırlamak zorunda kalmadim. Hakkını yiyemem bayagi emek verdi. Emek verdiği için kendisine zaman zaman hediyeler aldım. Bazen çok pahalı kızım dese de olsun anne daha iyilerine layiksin dedim.
Yine hediye aldığım haftalardan birinde kendime ayakkabı almıştım ve aldığım ayakkabı bana olmadığı için anneme gondermek istedim. Orada kaynanamin benim annem için masraf yapilmasini istemedigini anladım, cok üzüldüm ama iyi gecinelim dedim konuyu kapattım.
Bugün ki sorun da şu şekilde. Eşim dedi ki kaynanamin şehrini söyleyerek oraya atanirsin dedi. Benim aile konusunda hassasligim var. Bundan dolayı eşime gülerek dedim ki neden ayricalik yapıyorsun bitanem. Uzak yeri yazacak olsam ailemin yanına giderim dedim. Kayinvalide hemen bana tepki gösterdi. Neden kendi şehrimi söylemismisim. Normalde sessizim ama artık baktım olmuyor cevap ver kızım dedim. Anne bak böyle yapma dedim. Eve geldik baktım surat yapıyor. Sesimi çıkarmadim. Sonra kendisi bana sordu. Baktım "yok bana gelme zaten kimse sana işimi yap demiyor. Ben ne zaman sana kötülük yaptım. Bayramda da gelme istersen"diyor. Anne içinden olumsuzlulari düşün abart tamam anne dedim. Sonra kendisi evlenirken dusunecektin oraya gelmemeyi deyince sinirlerim bozuldu. Anne bencillik yapiyorsun ailem konusunda yapma dedim.
Sen kayinvalide gormemissin dedi. Ben de anne asıl sen gelin görmemişsin dedim. Benim vicdanim rahat allaha havale ettim dedim.
Ayrıca onların maddi durumu iyi değildi. Kaynanam çok az miktarda çalışıp fazla zayiflamiŞti. Onlara da iyi geldi yani burada kalmalari.bence esas bencilliği siz yapıyorsunuz.
yani ne bileyim kadın kaç yaşından sonra düzenini bozup sizinle yaşamaya başlamış, her gün size hizmet etmiş. tüm eve yemek yapmış.
sırf siz ders çalışın diye.
sizse annenizin yanına atanmaktan bahsediyorsunuz. kadına 'teşekkürler, sizle işim bitti' der gibi...
o bir basamakmış gibi.
ne bileyim, ben anlarım alınmasını...
Teşekkür ederim bakacağım.Benim konuma bir göz atın bence. Ne demek istediğimi anlarsınız. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...musunuz-bi-akil-verir-misiniz-lutfen.1084155/
Daha once defalarca uzulmeme rağmen anlayışla yaklastim. Sabrimin sonu geldi ama. Anlatmadigim bir çok unuttuğum kalp kırıklıkları var. Onların maddi durumu iyi değildi. Onlara biraz da yardımcı olmak istedim. Böyle bir durumda vardi.Muhtemelen kvniz atanmanizda payi oldugunu dusunuyor, siz oblari cagirdiginz icin gelin istedi gittik olacak adi ayrica sinav bitince boyle bir tartisma yasanmasi kv acisindan kullanildigini dusundurmus olabilir
Ayrıca onların maddi durumu iyi değildi. Kaynanam çok az miktarda çalışıp fazla zayiflamiŞti. Onlara da iyi geldi yani burada kalmalari.
Anladim ben yukarda da yazmissinz ama biz size kvniz dusuncesini soyledik onun dusuncesi dogrudur demedik....yani boyle tepkilere hazirlikli olun gelin bizi dusundu demez biz onun icin gittik der, ama genel olarak bakarsak siz ailenizn yanina atanmak istemekle haklisinz bu konudaki tavri yanlis olmus ayrica atandiginz zaman esiniz gelecek mi yaniniza yoksa siz sonra tayinlr esinizn yanina mi donmeyi dusunuyorsunzDaha once defalarca uzulmeme rağmen anlayışla yaklastim. Sabrimin sonu geldi ama. Anlatmadigim bir çok unuttuğum kalp kırıklıkları var. Onların maddi durumu iyi değildi. Onlara biraz da yardımcı olmak istedim. Böyle bir durumda vardi.
Benim konuma bir göz atın bence. Ne demek istediğimi anlarsınız. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...musunuz-bi-akil-verir-misiniz-lutfen.1084155/
Biletimi kestim. Yarın onlar işteyken çıkıcam.Sen ne yaptın ayrıldın mı o evden?
Allah kalbinize temizlik versin.Hep böyle olur zaten , biri tüm varlığıyla yardımcı olur sonra işi bittiğinde zaten onun işine de gelindi denir.
Yardım için kv.nizi cagirdiysaniz bu defasında da çalışırken belki yardımcı olur düşüncesiyle eşiniz demiş bunu.
Ayrimla ne ilgisi var.
Unutmayın ki evini barkini bırakan kv.nizin emeği var o sinavinizda.
Şu anki bulunduğumuz şehirde olabiliriz büyük ihtimalle. Ben eşimin yanına gidecegim. O akademisyen olduğu için zaten kayinvalidenin şehrinde çalışma imkanı yok. Yalnız bu durumu defalarca anlatmamiza rağmen anlamak istemiyor.Anladim ben yukarda da yazmissinz ama biz size kvniz dusuncesini soyledik onun dusuncesi dogrudur demedik....yani boyle tepkilere hazirlikli olun gelin bizi dusundu demez biz onun icin gittik der, ama genel olarak bakarsak siz ailenizn yanina atanmak istemekle haklisinz bu konudaki tavri yanlis olmus ayrica atandiginz zaman esiniz gelecek mi yaniniza yoksa siz sonra tayinlr esinizn yanina mi donmeyi dusunuyorsunz
İşte tam da uzuldüğüm nokta bu. Neden böyle yapıyor.Kv bildiğin annenizi kıskanmış. Boşverin he deyin geçin bildiğinizi yapmaktan vazgeçmeyin. Yerinizde olsa istemesem bile bu tavrından sonra ailemin yaşadığı şehri yazardım. Karışamaz o anneyse sizin ki ne?
Hahahha bizden ayrılmayınBumu tartışma
Ya siz hiç ömrünüzde tartışmamışsınız yada hiç detaya girmeden anlatmışsınız
Gelin kv tartışması nasıl olur diyorsanız bdv den ayrılmayın
Hayırlısı diyip kapatsaydınız konuyu keşke. Daha sınav bile belli değil. Boşuna huzursuz olmuşsunuz. Tercih dönemi de uygun olan yerleri tercih ederdinizŞu anki bulunduğumuz şehirde olabiliriz büyük ihtimalle. Ben eşimin yanına gidecegim. O akademisyen olduğu için zaten kayinvalidenin şehrinde çalışma imkanı yok. Yalnız bu durumu defalarca anlatmamiza rağmen anlamak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?