Eşimle de çok güzel vakit geçiriyorumDaha 1 aylık evliymişsiniz, ben olsam eşimle birlikte zaman geçirmek isterdim, daha erken değil mi?
5 6 yıldır tanıyorum kendisini maşallah diyeyim daha bir sorun yaşamadım inşallah yaşanmaz ilerde deBurda kv den bu kadar dertli insan varken beni güldürdünüz. İnş hep böyle olursunuz demek için geldim
Herkes kocası ile vakit geçirmek ister sende kaynanan la iyiymiş...ama çok erken be gülüm 7 yıllık evliyim bende zaman geçirmek istiyorum ama kadın beni istemiyor malum iki çocuk ses şamata
Amingecenin ikisinde Allah baska dert vermesin...
Boşver be senin en güzel zamanların bu günleri çooook arayacak sin dert ettiğin şeye bak zaman geçiyor canım bırak kaynanani ya da çağır sizle yaşasınBende eşimle vakit geçirmeyi cok seviyorum ve geçiriyoruzda.
Ama bu ikisi birbirine engel şeyler değiller ikisiyle geçirilcek vakit yaratılır istedikten sonra :)
Ve bdv nin dertli kayinvalidezedelerinden "bunlar daha iyi günlerin ,fragman bitince filmi görmek istemeyeceksin " sesleri yükselir ..yıkıl kk ,dünyada iyi kayınvalide deler de varKızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Çok tatlı çok iyi bir kayinvalidem var aramız çok şükür çok iyi
Daha sevgililik yıllarımızdan beri hep ararım sık sık o da arar sağolsun
Hep muhabbetimiz çok iyi oldu kendisiyle
Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Kendisi gezmeyi cok sever
Kültürel açıdan çok zengindir
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Fikir bekliyorum bu konuda sizden
Valla bende 10 senedir tanıyorum kendisini ama.5 6 yıldır tanıyorum kendisini maşallah diyeyim daha bir sorun yaşamadım inşallah yaşanmaz ilerde de
Çok seviyorum kendisini ne gerek var sıkıntıya iki tarafta iyi olduktan sonra
Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Çok tatlı çok iyi bir kayinvalidem var aramız çok şükür çok iyi
Daha sevgililik yıllarımızdan beri hep ararım sık sık o da arar sağolsun
Hep muhabbetimiz çok iyi oldu kendisiyle
Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Kendisi gezmeyi cok sever
Kültürel açıdan çok zengindir
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Fikir bekliyorum bu konuda sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?