Kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum

Aa evet hiç fark etmedim canım daha yeniyim konu bile açamıyorum kurcukla kurcukla ogrenmeye çalışıyorum :) yorumlar birde çok heyecanlı dikkat etmemişim sanırım şimdi oldu :))
Kurcukla kurcukla ne kız, kurcala kurcala mı
Allah iyiliğini versin ya sabah sabah güldürdün beni ne tatlısın

Kurcukla kurcukla ne kız, kurcala kurcala mı
Allah iyiliğini versin ya sabah sabah güldürdün beni ne tatlısın
O senin tatliligin olsun güldürdüysem ne mutlu bana hayatım valla çok karışık bir site yemin ederim bir haftadır oturdum çözmeye çalışıyorum konu açamıyorum ((

Önünüzde kocaaaa bir ömür var inşallah, ne bu acele? Kvyi de eltiyi de zamanla daha iyi taniyacaksiniz, aynı şekilde onlar da sizi. Aile ilişkileri çok önemli o yüzden zamanla olgunlaşmali, oturmalı. Akışına bırakın sonra kontrol edemezsiniz.

İlgilendigi alanlari bilmek lazim. Benim kayinvalidem dikis dikmeyi cok sever. Bir kumasciya gidelim de kumas alip beraber elbise dikelim desem mest olur.

Tavsiyeler bence kendimize kadar bu konuda. Hayat tarzlari baska cunku. Bu yas kadinlarida aliskanliklar disina cikmayi pek sevmez. İs yine size dusuyor :)

Aha şuraya yaziyom 3 ay bilemedim 5ay sonra `kizlae kc neden bana böyle davranıyor `diye başlık acmazsa

Birbirinizi tanıdıkça zevklerinize uygun aktivite bulabilirsiniz. Tanımak lazım bunun için. Alışveriş seviyorsa alışverişe gidin.
Kültürel açıdan zengin diyorsunuz, tiyatro, sinema, konser vs. ayarlayabilirsiniz.
Mesela size devamlı yaptığı bir aktiviteden bahsederken, anne birgün beni de götürsene çok isterim deyin.
Benimki mesela kapalıçarşıyı çok sever, tatilde ziyarete gittiğimizde 1 günü mutlaka ona ayırıyoruz orada gezip, sonra bişeyler yiyip eve dönüyoruz.

Alışverişe gitmeyi teklif edin. Ben kayınvalidemi alışverişe götürürüm sonra hamburger faslı sonra dondurma:) bayılıyo bu aktiviteye. Pazar gezmeyi de severiz beraber. Zamanla oturur ikili takıldığınız durumlar. Allah bozmasın inşallah.

acele etmeyin istemesenizde kayınvalidenizle ilerleyen zamanlar da daha çok zaman geçireceksiniz.ama iyi ama kötü.aradaki dengeyi korumak için fazla sıkı fıkı olmayın.

daha dün kayinvalidemdeydiim yalnizdi kadin. beraber geçirdik kızımla ilgilendi. eşim sahur vaktinde geldi uyumuşum mişil mişil.. saolsun valla:) hergün beraberiz zaten:)

Esinize sorun annen nelerden hoslanir diye. Yada gittiginiz bir gun sohbet esnasi agzini arayin yapmak istedigi birsey var mi diye.
Mesela benim kayinvalidem masaj a bayilir. Sizin kv nizinde illaki
Vardir boyle hoslandigi seyler

daha 3 gun önce eltim yüzünden kv bana soguk davranıyor diye konu açmıştın sanırım ,

bunlara güven olmaz ne kadar uzak o kdar iyi olursun merak etme , zamanla ögrenirsin .

daha 3 gun önce eltim yüzünden kv bana soguk davranıyor diye konu açmıştın sanırım ,

bunlara güven olmaz ne kadar uzak o kdar iyi olursun merak etme , zamanla ögrenirsin .
Siz söyleyince merak edip baktım. Eltisiyle arasındaki çekememezliğe dair iki konu açmış. Bence kayınvalideyle vakit geçirmek istemesindeki amaç da eltiye gol atmak

Birde bunu onu açıkça söylemeli miyim acaba
Ben sizinle daha çok vakit geçirmek istiyorum bundan sonra daha sık görüşelim gibisinden

Bence kayınvalidenizle daha çok vakit geçirme isteğinizi kendisine söylemeyin :) çok muhabbet tez ayrılık getirir. Umarım öyle olmaz elbette. Biz de ilk 3 yıl kv ile aynı sizin gibiydik ve ben içimdeki bütün sevgiyi ona gösterdim söyledim ama çocuktan sonra biraz değişti durum.

Kv ile onun zevklerine uygun şeyler yapabilirsiniz. Mesela sinemaya onun sevdiği tarz filme giderek.
Ya da hamam falan seviyorsa gidip hamam sauna masaj tarzı şeyler yapabilirsiniz :)

Beraber piknik olabilir, çay bahçesi vs.

Ya da seviyorsa sergi gezmek veya ilgisi varsa haftasonları beraber yağlı boya, ahşap boyama, ebruli gibi kurslara gitmek olabilir.

Kv nizin zevkine göre hareket edin.

Ama tekrar söylüyorum, herşeyinizi asla anlatmayın, seviyor olabilirsiniz, abartmayın. Sevin sayın ama mesafe olsun. Size müdahale hakkı elde etmesin.

Mutlu, keyifli aktiviteler diliyorum :))))

allah aşkına başka derdin yok mu kuzum? ömür boyu birliktesiniz zaten yeni evlisin bir de akışına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…