Kurcukla kurcukla ne kız, kurcala kurcala mıAa evet hiç fark etmedim canım daha yeniyim konu bile açamıyorum kurcukla kurcukla ogrenmeye çalışıyorum :) yorumlar birde çok heyecanlı dikkat etmemişim sanırım şimdi oldu :))
O senin tatliligin olsun güldürdüysem ne mutlu bana hayatım valla çok karışık bir site yemin ederim bir haftadır oturdum çözmeye çalışıyorum konu açamıyorumKurcukla kurcukla ne kız, kurcala kurcala mı
Allah iyiliğini versin ya sabah sabah güldürdün beni ne tatlısın
Hemen özelden yazıyorum şimdiO senin tatliligin olsun güldürdüysem ne mutlu bana hayatım valla çok karışık bir site yemin ederim bir haftadır oturdum çözmeye çalışıyorum konu açamıyorum((
Birbirinizi tanıdıkça zevklerinize uygun aktivite bulabilirsiniz. Tanımak lazım bunun için. Alışveriş seviyorsa alışverişe gidin.Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Çok tatlı çok iyi bir kayinvalidem var aramız çok şükür çok iyi
Daha sevgililik yıllarımızdan beri hep ararım sık sık o da arar sağolsun
Hep muhabbetimiz çok iyi oldu kendisiyle
Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Kendisi gezmeyi cok sever
Kültürel açıdan çok zengindir
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Fikir bekliyorum bu konuda sizden
daha dün kayinvalidemdeydiim yalnizdi kadin. beraber geçirdik kızımla ilgilendi. eşim sahur vaktinde geldi uyumuşum mişil mişil.. saolsun valla:) hergün beraberiz zaten:)Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Çok tatlı çok iyi bir kayinvalidem var aramız çok şükür çok iyi
Daha sevgililik yıllarımızdan beri hep ararım sık sık o da arar sağolsun
Hep muhabbetimiz çok iyi oldu kendisiyle
Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Kendisi gezmeyi cok sever
Kültürel açıdan çok zengindir
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Fikir bekliyorum bu konuda sizden
Siz söyleyince merak edip baktım. Eltisiyle arasındaki çekememezliğe dair iki konu açmış. Bence kayınvalideyle vakit geçirmek istemesindeki amaç da eltiye gol atmakdaha 3 gun önce eltim yüzünden kv bana soguk davranıyor diye konu açmıştın sanırım ,
bunlara güven olmaz ne kadar uzak o kdar iyi olursun merak etme , zamanla ögrenirsin .
Siz söyleyince merak edip baktım. Eltisiyle arasındaki çekememezliğe dair iki konu açmış. Bence kayınvalideyle vakit geçirmek istemesindeki amaç da eltiye gol atmak
Birde bunu onu açıkça söylemeli miyim acaba
Ben sizinle daha çok vakit geçirmek istiyorum bundan sonra daha sık görüşelim gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?