Kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum

Ne kayinvalideler varmis maasallah gelini nasil daha cok vakit gecireyim diye soruyor.ben nasil daha az gorurum diye ugrasirken:) benimkiyle vakit gecmek bilmiyor da :) saka bi yana hoslandigi seyleri birlikte yapmayi teklif edebilirsiniz.mesela ben benim kayinvalideyle daha nasil vakit gecirebilirim diye dusunsem sabah aksam carsi pazar gezelim derdim:) en bayildigi sey gezmek cunku.siz de oyle yapin artik.allah muhabbetinizi daim etsin.

Ahh canimmm ne kadar iyisinnnn (simdilik)!!

bence siz gezmek tozmak istiyorsunuz ama buyuk hata kvnizle mesafeli iliskinizi koruyun gezmek eglenmek icin kimseye ihtiyaciniz yok hele ki kv ye

Kız burda böyle konu açılır mı çölde meyve ağacı gibi. Nazar değer yeminle

Benimki de çok iyidir sağolsun. Tek istegi oğlu mutlu olsun, yuvası huzurlu olsun başka bir şey istememgillerden. Biz beraber yemek yapıyoruz. Bilmediğim şeyleri öğretirken o kadar mutlu oluyor ki. Tatlı dille anlatıyor. Hemide laf sokmadan

Köyde oturuyorlar. Ben pek anlamasam da beraber tarlaya tapana gidiyoruz. Yanında durmam yetiyor. Eşine dostuna "Bu benim yeni gelin" derken gözlerinin içi parlıyor. Sen de kv ile eş dost ziyareti yapabilirsin. Birlikte alışverişe gidebilirsin. Ona minik hediyeler alabilirsin. Veya bir yere gitmene bile gerek yok, yap iki türk kahvesi, geç karşısına muhabbet et. Ben geçen gün eşimin doğumunu, bebekligini anlattırdım pek sevimli bir sohbet oldu.

Samimiyetin dozunu da kaçırma ama. Tatlı git tatlı gel.

Sevginiz saygınız daim olsun

O model kv bendede var. Öyle normal carsi pazar da degil gezdigi yerler, nerde çin malı var oraları didiklemeye bayiliyor:)
Amasya'dan geciyorduk beraber, herkes kaleye cikiyordu esime bizde cikalim dedim. Kv atladi hemen orda carsimi var bosu bosuna ben cikmam diye.

Ay ne tatlısınız ya. Yeni evliyken bende böyleydim. Bigün alışverişe çıkardım kaynanamı sonra deniz kenarında güzel bi yerde kahve içmeye geçtik ve " 5 liraya kahve mi olurmuş hıh ben kaç fincan çıkarırım 5 liralık kahve alsam " dedi ve o an pişman oldum.
Bigün yine alışverişe gidicektim o da gelmek istedi gezdik dolaştık pek hevesliydi. Sonra kayınpeder aradı naptınız diye ne dese beğenirsiniz ( bu arada sessiz konuşuyo ben duymuyorum sanıyo) çok yoruldum aşkım şuraya da gidelim buraya da gidelim diye yürüttü durdu beni dedi. Kayınpeder ne dediyse artık napayım tutturdu hasta olcam akşam ben belli dedi kaynanam ben ŞOK ŞOK ŞOK.. tabi deneyimleye deneyimleye ne ikiyüzlü yalancı karaktersiz olduğunu öğrendikçe kapının önüne bile çıkmamaya başladım onunla. Ailecek yaparız ne olucaksa ki artık o bile kalmadı..

Tavsiyem birbirinize zaman tanıyın iyice çözün birbirinizi.. zaman içinde de nasıl daha fazla vakit geçiririz diye bakarsınız bi yoluna sadece acele edip pişman olmayın ben gibi

Aynı dert bende de var canım ya tabi biz daha evli değiliz sevgiliyiz her zaman arayip soruyorum arada dedikodum yapılıyor kulağıma gelir ama ufak tefek şeyler tabi hiç takmiyorum kendisi çok tatlıdır huysuzluguna veriyorum bende vakit geçirmek istiyorum ama çok geziyor yakalamak güç :) gelelim senin konuna kaynanini arayip sinemaya götürebilirsin peşine bir kahve yada yemek hatta hobisi varsa ahşap boyama el işi vs ilgi alanlarına göre aktiviteler planlayabilirsin. Ve son olarak kendisine yapmaktan hoslancagi daha önce içinde ukte kalan bişey varsa beraber yapmayı teklif edebilirsin :)

Yaw allah daha iyi etsin de...

Burada binlerce kadın günde zibilyon kere konu açıyor kvsinden dert yanıyor nasıl kurtulurum diye hain planlar yapıyor :)
Vallahi ceza almayacaklarını bilseler alayı zehirleyecek kaynanayı...

Sen şimdi böyle bir platformdan kayınvalideyle güzel vakit programı istiyorsun, bir daha düşün...

Burda o kadar kayınvalide konusu varken seni de Benide taşlarlar kız
Tabiki iyi kayınvalideler de var, ama sen daha çok Yen'i evlisin, zamanla daha iyi tanıyacaksın. Kötü zamanlarda destek olacakmı, göreceksin.
Beraber alışverişe çıkabilirsin, bi yerlerde oturup bişeyler yiyip içebilirsiniz. Ama zaman gösterecek tabiki. İkiniz de karşılıklı iyi niyetli olduktan sonra inşallah iyi geçinirsiniz.
Benim hayattaki en büyük şansım kayınvalidem, 10 yılı geçti evliyim, çok emek verdi sağolsun bana. Şu an benim onunla yaptığım en büyük aktivite yemeklerde ona yıkılmak, torunları da üstüne yıkmak , şurda interneti bilse gelinimde 10 yıldır sırtımda diye bdv ye konu açsa yeridir

Ne kadar güzel yazmışsın ya bayıldım valla. Aslında kaynana ve gelin arasındaki tek sorun paylasamamak Kıskanmak başka ne olabilir iki tarafta saygı sevgi gosterdikten sonra ama önemli olan gelin olarak görmemesi diğerinin de kaynana olarak görmemesi bu yoldan geçer bu işte :) Bakalim beni neler beklicek

Resmen buradaki kayinvalidesiyle sorunu olanlara tepki olarak dogmuşsunuz. :)
Sizi burada sevmezler
Şaka bir yana, Allah muhabbetinizi arttırsın. Insallah ilişkiniz hep böyle sürer.

Canım birinin yorumuna cevap vereceğin zaman cevapla dedikten sonra aşağılara inip sondaki Quote yazısından sonra kendi mesajını yazacaksın. Sonra cevaplayacaksın. Sen ikili iş yapmışsın kime cevap yazdığın karışmış Sanırım bu mesajın benimkine cevaptı

Aa evet hiç fark etmedim canım daha yeniyim konu bile açamıyorum kurcukla kurcukla ogrenmeye çalışıyorum :) yorumlar birde çok heyecanlı dikkat etmemişim sanırım şimdi oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…